OSiS+ Session Label Memory Net

NÄKYMÄTÖNTÄ MUOTOILUA

OSiS+ Session Label Memory Net

 

Esittelyssä OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net - äärimmäisen kuiva, super tiivistetty hiuslakka, joka antaa uudenlaista pitoa. Se kuivuu välittömästi mutta mahdollistaa uudelleen työstämisen. Lisäksi se antaa ilmavan lopputuloksen ja vahvaa tukea. Pitkäkestoinen muistiominaisuus jättää hiukset mieluisan tuntuisiksi ilman perinteisten hiuslakkojen aiheuttamaa "kypäräefektiä".

OSiS+ Session Label Memory Net

> Super tiivistetty, nopeasti kuivuva

 

> Pitkäkestoista uudelleen muovailtavuutta

 

> Säilyttää muodon, jopa kammatessa

 

> Yksittäisiä pisaroita kalvon sijaan

 

> Täydellinen annostelun hallinta

MEMORY NET -TEKNOLOGIA

Uusi suihkesysteemi levittää super tiivistettyä yhdistettä hienosti hiuksiin. Välittömästi kuivuvat mikroskooppiset pisarat muodostavat vahvan, mutta hienon ja muovautuvan verkon hiuksen pinnalle.

SUURTA TEHOA PIENESSÄ PULLOSSA!

Pienestä koosta huolimatta, OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net säilyy melkein yhtä pitkään kuin normaalikokoinen pullo*.

 

*Säilyy noin 85% yhtä pitkään kuin 300ml normaali hiuslakka.

"OSiS+ Session Label Super Dry Memory Net -hiuslakka muuttaa tapasi muotoilla. Sen nopeasti kuivuva ominaisuus ja super tiivistetty koostumus mahdollistavat uudelleen muovautuvuuden koko päivän ajan. Super Dry Memory Net antaa samaa tehoa kuin korkean pidon hiuslakka mutta se tuntuu kevyeltä hiuslakalta. Se on niin monipuolinen!"

 

Richard Ashforth – Schwarzkopf Professional Global Styling Ambassador