SUPREME KERATIN Kysy Asiantuntijaltamme

KYSY ASIANTUNTIJALTAMME

Schwarzkopf Professional Global Ambassador

Lesley Jennison vastaa usein kysyttyihin kysymyksiin

Mitä eroa on SUPREME KERATIN käsittelyllä ja kemiallisella hiusten suoristuskäsittelyllä?

Kemiallinen hiusten suoristuskäsittely (Alkaleihin ja Tioglykolaatteihin perustuva) muutta hiuksen rakennetta pysyvästi. Tioglykolaatti katkaisee rikkisillat jotka ovat keratiini vyyhtien välissä. Tämä mahdollistaa hiuksen rakenteen muuttamisen täysin uuteen asentoon. Rikkisillat rakentuvat uudelleen kun kiinniteaine lisätään hiuksiin ja näin hius säilyttää uuden muotonsa.

Kemialliset käsittelyt heikentävät hiuksen kuntoa huomattavasti. SUPREME KERATIN käsittely eroaa kemiallisesta käsittelystä täysin. Se perustuu Keratin Infusion teknologiaan joka toimii lämmön, vitamiini C:n ja matalan pH:n avulla. Se ei sisällä Alkaalia ja Tioglykolaattia. Se perustuu hiusten sisäisten ketjujen uudelleen muotoiluun ja hiuksen pinnan päällystämiseen se kesyttää kapinoivat hiukset antaen niille upeaa kiiltoa.

Kuinka paljon varaan aikaa käsittelyn toteuttamiseen?

Tämä riippuu hiuslaadusta ja hiusten pituudesta. Yleensä käsittelyyn olisi hyvä varata keskimäärin 2-3 tuntia.

Minkälaisille hiuksille SUPREME KERATIN käsittely voidaan tehdä?

SUPREME KERATIN käsittely voidaan tehdä kaikenlaisille hiuksille raidoitetuista, vaalennettuihin, värjättyihin ja käsittelemättömiin hiuksiin.

Huomaa: SUPREME KERATIN ei ole tarkoitettu Afro-hiusten suoristamiseen.

Voiko imettävät tai raskaana olevat asiakkaat ottaa tämän käsittelyn?

Kyllä, SUPREME KERATIN ei sisällä kemikaaleja ja ei ole siis vahingollinen raskaana oleville ja imettäville äideille.

Voiko asiakas uida suola/kloori vedessä heti käsittelyn jälkeen?

Kyllä, ilman mitään huolta. Suosittelemme kuitenkin käyttämään Smooth Conditioning Gloss Maskia uinnin jälkeen. Tämä takaa pidemmän keston käsittelylle ja antaa paremman lopputuloksen.

Säilyykö asiakkaan omat luonnolliset kiharat käsittelyn jälkeen?

SUPREME KERATIN käsittelyn yksi parhaista puolista on, että hius ei ole vain helpompi käsitellä vaan se säilyttää luonnollisen kimmoisuutensa ja elastisuutensa. Näin asiakkaan kiharoista tulee pehmeät ja terveen näköiset.

Kuinka kauan käsittely kestää hiuksissa?

Kesto riippuu päivittäisistä hoitorutiineista, kesto voi olla jopa 12 viikkoa. Käyttämällä SUPREME KERATIN sarjaan kuuluvia kotihoitotuotteita saat käsittelylle maksimaalisen keston.

Voidaanko hius värjätä SUPREME KERATIN käsittelyn jälkeen?

Hiukset voidaan värjätä koska vaan SUPREME KERATIN käsittelyn jälkeen. Voit huoletta käyttää kevyt- tai kestovärejä..

Voiko asiakas pestä hiukset samana päivänä kun on ottanut käsittelyn?

Kyllä voi. Kampaamossakin hiukset pestään kertaalleen sen jälkeen kun hiukset on käsitelty Keratin Infusiolla ja suoristusraudalla.

Huomaa: SUPREME KERATIN on poishuuhdeltava hoito. Kun asiakas astuu ulos liikkeestä hän voi pestä hiukset taikka pyöräyttää vaikka poninhännän!

Tarvitsevatko hiukset jotain ylläpitäviä tuotteita jatkossa?

Suosittelemme ehdottomasti että jatkossa käyttettäisiin sarjaan kuuluvia kolmea kotihoito tuotetta: Smooth Extending Shampoota, Smooth Gloss Maskia ja Boost Shine Dropseja.

Kaikki kolme tuotetta on kehitetty nimenomaan tukemaan ja pidentämään käsittelyn kestoa, jotta käsittely kestäisi 12 viikkoa. Jo SUPREME KERATIN käsittelyä tehtäessä olisi hyvä painottaa asiakkaalle kotihoitotuotteiden tärkeyttä lopputuloksen kannalta.

Koska asiakas voi uusia SUPREME KERATIN käsittelyn?

SUPREME KERATIN käsittelyn voi ottaa uudelleen 30 päivän jälkeen.