IGORA #RoyalTakeOver Dusted Rouge
IGORA #RoyalTakeOver

Liity kanssamme IGORA #RoyalTakeOver: Kolme eniten inspiroivaa sosiaalisen median vaikuttajaa yhdistivät voimansa maailman huippu väriasiantuntijoiden kanssa vangiten heidän inspiraationsa uusiin hiusväreihin!

 

Ainutlaatuisten artistien yhteinen luovuus toimi inspiraationa aineellistaa kolme uniikkia IGORA ROYAL väri-kokoelmaa, heijastaen jokaisen tiimin persoonallisuutta sekä luovuutta:

  • Tammikuu 2018: Dusted Rouge
  • Maaliskuu 2018: Disheveled Nudes
  • Syyskuu 2018: Lucid Nocturnes

Ensimmäinen trendeistä on nimeltään Dusted Rouge, joka on saanut inspiraationsa Lesley Jennisonin ja Jean Philippe Santosin luovista mielistä.

IGORA #RoyalTakeOver Team

Kulissien takana

Dusted Rouge Tiimi
Inspiraatio

Reds REinvented

Dusted Rouge sävyt

 

 

IGORA #RoyalTakeOver kokoelma tarjoaa kuusi hiomatonta sävyä hienovaraisista punaisista syviin vintagesävyihin.

  • 9-674

  • 8-849

  • 7-982

  • 7-764

  • 6-491

  • 5-869
Dusted Rouge sävyt

 

 

 

Pastelfier

IGORA #RoyalTakeOver Pastelfierilla on luotu kuusi erilaista värisekoitusta - loistava tuote joka laimentaa kaikkien IGORA ROYAL värien intensiivisyyttä luoden upeita pastellisia sävyjä!

 

IGORA #RoyalTakeOver Pastelfier on luova tehostelisäaine, joka sekoitetaan IGORA ROYAL-sävyihin rajattoman luovuuden saavuttamiseksi. Levitä ColorMelter- siveltimellä saumattomien sävyjen luomiseksi.

Pastelfier
Pastel Rouge Allure
Pastel Rouge Allure

PASTEL ROUGE ALLURE

Lesley Jennisonin signeeratussa tyylissä näkyy yhdistelmä niin hienovaraisia punaisa vivahteita, että ne ovat juuri ja juuri olemassa. Vaaleat nudet punaiset sulautuvat yhteen luoden sensuellin pastellisen tyylin.

 

"Visioni punaisista väreistä käsittää niin hienovaraiset punaiset vivahteet, että ne ovat juuri ja juuri olemassa. Lisäämällä erittäin pienen määrän pinkkiä ja kuparia luon raakoja, usvaisia, mutta silti silkkisiä sävyjä."

 

Lesley Jennison

TUTUSTU #ROYALTAKEOVER NETTISIVUIHIN

Liity IGORA #RoyalTakeOver luovien ajattelijoiden ja trendien edelläkävijöiden joukkoon sosiaalisessa mediassa! Kurkista verhon taakse inspiroitumaan, fiilistelemään ja näkemään opetusvideoita sekä haastatteluja väriasiantuntijoilta.

 

Muistathan seurata meitä sosiaalisessa mediassa @schwarzkopfpro ja pysy mukana #RoyalTakeOver ja #DustedRouge hashtageillä.

Tutustu

 

 

Opi
Keksustele