IGORA ROYAL ABSOLUTES

IGORA ROYAL ABSOLUTES huomioi kaikkien aikuisten hiusten tarpeet ja luo imartelevimmat tyylit.


IGORA ROYAL ABSOLUTES, IGORA ROYAL AGE BLEND ja IGORA ROYAL ABSOLUTES SILVERWHITE -sarjat on suunniteltu täydellisten värilopputulosten ja upean hiuslaadun saavuttamiseksi jokaiselle aikuiselle hiustypille.

IGORA ROYAL ABSOLUTES

HARMAANPEITTOPALVELUT

 

IGORA ROYAL ABSOLUTES ja IGORA ROYAL AGE BLEND tarjoavat yksilöllisiä värejä aikuisille asiakkaille, jotka haluavat peittää harmaat hiuksensa. 

IGORA ROYAL ABSOLUTES

Intensiivisen muotisävyn ja 100% harmaanpeiton saavuttamiseksi.

IGORA ROYAL ABSOLUTES AGE BLEND

Hienovaraisten värilopputulosten ja pehmeämpien, ihon sävyä korostavien sävyjen saavuttamiseksi 100% harmaanpeitolla.

ABSOLUTES-TEKNOLOGIA

 

IGORA ROYAL ABSOLUTES -sarjan siliamiinia ja kollageenia sisältävä Pro-Age Complex -yhdiste koostuu tarranauhamaisista, pitkäketjuisista polymeereista, jotka kiinnittyvät hiuksen pintaan. Polymeerin sileä pinta muodostaa hiuksen pinnalle tasaisen kerroksen, täydellisen tyylin sekä maksimaalisen sävyn ja kiillon saavuttamiseksi. 

IGORA ROYAL ABSOLUTES-Teknologia

SÄVYTYSPALVELUT

 

Yksilölliset palvelut asiakkaille, jotka ovat sinut ikänsä kanssa ja haluavat ennemmin korostaa kuin peittää harmaita hiuksiaan.

  • Kirkastuskäsittely: Tonal Refinerit sekoitettuna BC-tehohoitoon luonnollisimman kirkastuksen tai sävyn korjauksen sekä lisähoitotehon saavuttamiseksi
  • Sävytys: Valikoimassa on neljä Tonal Refineria puhtaan tai pehmeän sävytyksen saavuttamiseksi
  • Kirkastus: Välitöntä kirkastusta ja neutralointia

IGORA ROYAL ABSOLUTES SILVERWHITE

 

Ensimmäinen sävyttävä SilverWhite-väri luonnollisen näköisiin ja monisävyisen hopeisiin vivahteisiin sekä keltaisuutta poistaviin vaikutelmiin. 

SIVERWHITE-TEKNOLOGIA

 

Siliamiinia, kollageenia, vähän ammoniakkia ja matalan pH-tason sisältävä ainutlaatuinen Pro-Age Complex -yhdiste takaa yksilöllisen, sitoutumista vaatimattoman hopeiden ja harmaiden hiusten sävytyksen. Harmaat pigementit tarjoavat viileät sävyt minkä tahansa ei-halutun lämpimän sävyn neutraloimiseksi: hiukset näyttävät kirkkaammilta ja eloisammilta. 

IGORA ROYAL ABSOLUTES SilverWhite-Teknologia

AMMATTIMAINEN HOITOSARJA AIKUISILLE HIUKSILLE

BC EXCELLIUM

 

BC EXCELLIUM tarjoaa täyden hoitosarjan kaikille aikuisille hiustyypeille.