Lucid Nocturnes
IGORA #RoyalTakeOver

Me Schwarzkopf Professionalilla ymmärrämme kuinka tärkeää kumppanuus on, ja siksi yhdistimme voimamme hiusalan parhaimmistoon kuuluvien värjääjien ja alan vaikuttajien kanssa luoden inspiroivimmat ja yksilöllisimmät sävyt ja palvelut juuri sinua varten.

 

Vangitsimme vaikuttajien inspiraation kolmeen yksilölliseen IGORA ROYAL -värikokoelmaan, jotka heijastavat jokaisen tiimin jäsenen omaa persoonallista tyyliä ja luovaa otetta.

Viimeinen trendeistä on Lucid Nocturnes, jonka inspiraation takana ovat luovat ajattelijat Linh Phan ja Rossa Jurenas

IGORA #RoyalTakeOver Tiimi

Kulissien takana

Lucid Nocturnes Tiimi
Inspiraatio

Deep Tones REinvented

Lucid Nocturnes sävyt

 

 

Lucid Nocturnes kokoelma sisältää kuusi viettelevää, korkean pigmenttipitoisuuden sisältävää tummanpuhuvaa sävyä, joissa yhdistyvät punk vaikutteet ja säteilevä kiilto. Rossa Jurenas ja Linh Phan ovat luoneet yhdessä modernin kokoelman goottimaisella vivahteella ja heleillä kontrasteilla.

 

Sävyt
3-222 | 4-332 | 4-998
5-113 | 5-819 | 6-299

 

UUSI Leveä värisivellin
Tämä sivellin on täydellinen nopeampaan ja tehokkaampaan värin levitykseen, koska voit levittää tuotetta enemmän yhdellä vedolla.

Lucid Nocturnes sävyt

 

 

 

Pastelfier

Luo upeita pastellisävyjä! Kuusi yksilöllistä sävysekoitusta, joita voidaan käyttää yhdessä IGORA #RoyalTakeOver Pastelfierin kanssa. Pastelfier laimentaa IGORA ROYAL sävyjen pigmenttipitoisuutta ja inteniivisyyttä.

 

Sekoita lisää luovuutta IGORA ROYAL -sävyihin Pastelfierin avulla, vain mielikuvitus rajanasi. ColorMelterin avulla luot luonnollisia ja sulautuvia sävyjä.

Pastelfier

TUTUSTU #ROYALTAKEOVER NETTISIVUIHIN

Vieraile IGORA #RoyalTakeOver -sivuilla, josta löydät lisää inspiraatiota, tutoriaalivideoita ja värjääjien haastatteluja.

 

Muistathan seurata meitä myös sosiaalisessa mediassa @schwarzkopfpro ja pysy mukana hästägeillä:

Tutustu

 

 

Opi
Keksustele
Dusted Rouge
Disheveled Nudes