tbh – true beautiful honest

Olemme hakeneet inspiraatiomme itseilmaisusta sekä.

It’s truly unique
It’s beautifully authentic
It’s genuinely honest

Yksilölliset värilopputulokset, jotka tuovat esiin hiusten luonnolliset sävyt vaaleasta tummaan.

 

Hohtavan puuterimaiset sävyt hienovaraisen vivahteikkailla pohjasävyillä, jotka enemmin korostavat kuin peittävät hiusten vivahteita.

 

Olemme rakentaneet brändimme filosofian rehellisyyteen: haluamme kertoa rehellisesti tuotteiden raaka-aineista ja siitä miten ne toimivat. Koostumukset sisältävät luonnonmukaisesti johdettuja raaka-aineita, jotka takaavat luotettavat värilopputulokset.

 

tbh – true beautiful honest

tbh – true beautiful honest

Tuotteet

Sävyt

Sävyt

 

Hohtavan puuteriset sävysuunnat (Natural, Viileä, Lämmin) on toteutettu asiakkaasi toiveiden mukaan. Kiitos yksilöllisen yhdistelmän eri väripigmenttejä.

 

Yksilölliset värilopputulokset, jotka tuovat esiin hiusten luonnolliset sävyt vaaleasta tummaan. Värilopputulos on luonnollisen vivahteikas, jolla saadaan jopa 100% harmaanhäivitys.

Sävyjen raaka-aineet

Tone Softener

Tone Softener

 

Hoitava Tone Softener on tekninen tuote, jota voidaan käyttää värin virkistyksessä ja kiiltokäsittelyssä. Se voidaan sekoittaa minkä tahansa tbh – true beautiful honest -sävyn kanssa. Sen pääraaka-aineet ovat Argan-öljy, Macadamia-öljy sekä Karitevoi, jotka takaavat hoitavan ja luonnolliselta näyttävän lopputuloksen.

Tone Softener raaka-aineet

Värimaailmat