Schwarzkopf Professional tarjoaa uutiset hiusmaailmasta

UUTISET

Pidämme sinut tapahtumien keskipisteessä ja kerromme uusimmat uutiset

 

Schwarzkopf Professional tarjoaa sinulle uusimmat uutiset ja kuulumiset hiusmaailmasta. Oli kyse sitten uusimmista leikkaustyyleistä, julkkisten muodista taikka upeiden tuotteidemme lanseerauksista, löydät kaiken tarpeellisen täältä – muista käydä usein tarkistamassa, mitä maailmalla tapahtuu!

Schwarzkopf Professional Uutiset
Essential Looks

UUSI ESSENTIAL LOOKS: THE IKONIC COLLECTION

Tänä sesonkina Essential Looks herättää henkiin ja juhlii aikaisempien Essential Looks Kokoelmien kaikista ikonisimpia leikkauksia, värejä ja muotoiluja. Inspiraation lähteenä on ollut #throwback -muotiliike. Tuomme kaikista ikonisimmat tyylit näyttämölle taas kerran – osoittaen, että ne ovat vielä tänäkin päivänä yhtälailla muodissa kuin ennenkin.

 

"IKONIT EIVÄT KUOLE KOSKAAN. Ne vaikuttavat, ne inspiroivat, ne ovat ajankohtaisia, ne kestävät aikaa menneisyydessä, nykypäivänä ja tulevaisuudessa. Juhlitaan siis 20-vuotiasta Essential Looks -kokoelmaa. Valmistaudu – on aika heittäytyä menneeseen – mutta parempaa on vielä tulossa!"

 

Schwarzkopf Professionalin International Creative Director, Simon Ellis.

 

Jokaisella kahdeksalla ikonisella tyylillä ja niiden kaupallisella tulkinnalla on paikkansa nykypäivän parturi-kampaamoissa. Löydä nämä ikoniset tyylit kaikessa loistossaan:

 

STARLET (2005) | OUT OF SHAPE (2009) | NEO COUTURE (2012) | ELECTRIC YOUTH (2013) | ROK CHIK (2015) | HIPPI GLAM (2015) | URBAN SPORTS (2016) | OPULENT (2017)

 

Inspiroidu #throwback -liikkeestä ja tutustu IKONIC Collection -kokoelmaan jo tänään!

BC SCALP GENESIS: YKSILÖLLINEN SCALP DETOX -HOITO

BC Scalp Genesis on Schwarzkopf Professionalin ensimmäinen hiuspohjaa hoitava järjestelmä, joka tasapainottaa hiuspohjaa välittömästi ja samalla auttaa turvaamaan uusien hiusten laadun.

 

Terve hiuspohja tukee hiusten kasvua ja vain hyvinvoivasta hiuspohjasta kasvaa kauniit kiiltävät hiukset. Uusi BC Scalp Genesis -sarja on suunniteltu hiuspohjan ongelmien, kuten rasvoittuvien hiuspohjien, herkkien hiuspohjien, hilseilylle alttiiden hiuspohjien ja hiustenlähdön, selvittämiseksi ja se auttaa turvaamaan hiusten ja hiuspohjan hyvän laadun tulevaisuudessa.

 

Sarja sisältää ainutlaatuisen teknologian, joka auttaa vastustamaan stressiä, jota nykypäivän eläminen saattaa aiheuttaa hiuspohjalle ja hiuksille. Vitamiineilla tehostettu koostumus tasapainottaa hiuspohjaa välittömästi ja palauttaa sen suojamuurin samalla, kun StemCode™-yhdiste auttaa ylläpitämään hiusten tervettä kasvua muodostamalla suojaavan kalvon kantasolun ja karvatupen ympärille.

 

Uusi BC Scalp Genesis -tuotevalikoima tarjoaa kokonaisvaltaisen, silikonittoman tuotekokonaisuuden, joka on suunniteltu vastaamaan erilaisten hiuspohjien tarpeisiin:

Löydä yksilöllinen Scalp Detox -hoitosi BC Scalp Genesis -sarjasta!

BC Scalp Genesis
SKP_ICT_OSiS_News_460x330

KESÄN UPEAT KATUTYYLIT OSiS+ -SARJALTA

Schwarzkopf Professionalin monipuolinen muotoilusarja, OSiS+, esittelee kuusi uutta katutyyliä kesään. Tyylien inspiraatio on lähtenyt Schwarzkopf Professionalin Global Styling Ambassador Richard Ashforth'in ja kansainvälisen hiustaitelijan ja kouluttajan Mikey Hengerin luovista mielistä.


Autenttisen karkeista ja näyttävistä tyyleistä tunnettu OSiS+ Made to Create -kokoelma jatkaa rajojen rikkomista sekä parturi-kampaamossa että kotona – tehty todella yksilöllisten tyylien luomiseksi. Rennoista laineista ja kiharoista sileäksi sliipattuihin wet-look-tyyleihin, nämä uudet kesätyylit heijastelevat viimeisimpiä hiustrendejä.
 

Muotibloggaajista, hiustaiteilijoista ja alan malleista koostuva OSiS+ Tiimi toivottaa tervetulleeksi tiimin uusimmat jäsenet: Jonathan Bellini, Giannina Petrović, Miranda Marquez ja Teun Koeman. Käy kurkkaamassa heidän uudet kesätyylinsä – he opastavat, kuinka voit luoda tyylit kotona:
 

Miesten kiharat – käytetty tuote OSiS+ Bouncy Curls
Naisten kiharat – käytetty tuote OSiS+ Bouncy Curls
Laineet – käytetty tuote OSiS+ Curl Honey
Damped – käytetty tuote OSiS+ Damped
Sliipattu – käytetty tuote OSiS+ Damped
Huoliteltu – käytetty tuote OSiS+ Damped
 

Olipa kyseessä rannalta inspiraationsa saanut wet-look tai laineiden ja kiharoiden pehmeä rakenne, OSiS+ auttaa sinua luomaan omat yksilölliset tyylisi. Löydä koko OSiS+ -tuotevalikoima ja käy kurkkaamassa tutoriaalit jo tänään!

UUDET IKÄÄNTYMISTÄ UHMAAVAT VÄRIT IGORA ROYAL ABSOLUTES -SARJALTA

IGORA ROYAL ABSOLUTES – aikuisille hiuksille suunniteltu värisarja – on saanut jo olemassa olevien 20 sävyn joukkoonsa neljä ikääntymistä uhmaavaa sävyä.

 

Uudet sävyt tarjoavat 100 % harmaanpeiton, intensiiviset värilopputulokset ja voimakasta hoitotehoa varmistaen luonnollisimmat ja imartelevimmat värilopputulokset. Sävyt kattavat kolme viileää ja beigeä sävyä sekä yhden bestselleriksi ennakoidun suklaisen bondisävyn.

 

IGORA ROYAL ABSOLUTES sisältää Pro-Age Complex -yhdisteen, joka koostuu pitkäketjuisista polymeereista, jotka kiinnittyvät hiuksen pintaan. Tämän ansiosta hiuksen pinta on tasainen, jolloin hiukset näyttävät sileiltä ja kiiltäviltä.

 

Löydä ikääntymistä uhmaava ABSOLUTES-sarja ja tutustu kaikkiin 24 sävyyn jo tänään!

IGORA ROYAL ABSOLUTES
IGORA ColorWorx

LUO KATSEENKÄÄNTÄVIÄ VÄREJÄ UUDELLA IGORA COLORWORX INTENSE -SUORAVÄRILLÄ!

Saavuta kirkkauden uusi aste ja luo katseenkääntäviä värejä neljällä uudella IGORA ColorWorx INTENSE -sävyllä.


Täydentäen jo olemassa olevaa IGORA ColorWorx CONCENTRATES -valikoimaa, UUDESSA IGORA ColorWorx INTENSE -valikoimassa on saavilla neljä sokeeraavan rohkeaa sävyä: violetti, pinkki, turkoosi ja koralli. Nämä intensiiviset sävyt antavat kampaajalle mahdollisuuden tarjota rohkeille asiakkailleen entistä laajemman väripaletin!

 

Sosiaalisenmedian vaikuttaja ja Kalifornialainen hiustaiteilija, Jeffrey Robert, on tehnyt yhteistyötä Schwarzkopf Professionalin kanssa näyttääkseen meille IGORA ColorWorx INTENSE -sävyjen potentiaalin, luomalla kaksi uutta trendikästä tyyliä:

 

 

#MERMAIDHAIR – Sähköinen versio suositusta trendistä, joka on luotu liu'uttamalla kahta sävyä: violettia ja turkoosia.

 

 

#PEEKABOOHAIR – Rohkea ja kirkas uusi shokeeraava tyyli, luotu käyttämällä kolmea intensiivistä sävyä: koralli, violetti ja pinkki.

 

 

Löydä sisäinen taiteilijasi #InnerArtist ja tutustu IGORA ColorWorx INTENSE -valikoimaan jo tänään!

ESITTELYSSÄ TÄYSIN UUSI MICELLAR PUHDISTAVAT HOITOAINEET -SARJAMME

Helli hiuksiasi, vuorottele pesukertoja Schwarzkopf Professionalin ensimmäisillä BC Micellar puhdistavilla hoitoaineilla! Puhdistuksen ja hoidon täydellinen tasapaino: nämä puhdistavat hoitoaineet mahdollistavat hiusten hellävaraisen pesun, ilman shampoon intensiivisyyttä.

 

Suunniteltu käytettäväksi joka kolmas pesukerta: mieto, sulfaatiton koostumus puhdistaa kaikki hiustyypit ja suojaa niitä yhdellä käsittelyllä. Valitse mieluisin puhdistava hoitoaineesi Repair Rescue, Color Freeze ja Moisture Kick -sarjoista – käytä normaalin shampoo- ja hoitoainerutiinisi välillä, näin voit taata luonnollisten öljyjen säilymisen hiuspohjassa.

 

Micellar-teknologia tunnetaan ihonhoidon alalla ja sillä on erinomaisia, mutta hellävaraisesti puhdistavia ominaisuuksia. Koostumus sisältää mietoja tensidejä, jotka keräävät hiuksista likaa, öljyjä ja epäpuhtauksia, mahdollistaen niiden kulkeutumisen pois hiuksista veden mukana ja taaten hellävaraisesti puhdistavan kokemuksen.

 

Uudista hiustenhoitorutiinisi ja löydä BC Micellar puhdistavien hoitoaineiden hyödyt – Repair Rescue, Color Freeze ja Moisture Kick.

BC Puhdistavilla Hoitoaineilla
Essential Looks 1:2017

UUSI ESSENTIAL LOOKS: MODERN IKON COLLECTION

Raja muotilavojen ja katujen välissä pienenee, tämän kauden Essential Looks: Modern Ikon Collection kerää inspiraatiota kulttuurista, historiasta ja taiteesta tarjoten kolme omaleimaista trendiä: OPULENT, BEAT ICON ja COLORAMA.

 

OPULENT: Sensuelli, viettelevä ja hienostunut, voimakas glamouri on vallinnut muotilavoja tällä kaudella ja tulee olemaan iso juttu vuonna 2017. Olemme ottaneet tämän 1950 luvun valkokankankaiden inspiroiman tyylin käsittelyyn ja antaneet sille mordernin ilmeen. Inspiroidu ylellisistä ja runsaista IGORA ROYAL Opulenscence -sävyistä, ja ihastu naisellisiin kiharoihin ja suuriin laineisiin, jotka on muotoiltu Curl Honey ja Bouncy Curls -tuotteilla OSiS+ muotoilutuotesarjasta.

 

BEAT ICON: 60 luvun alun ikoneiden ikuisesta viehätysvoimasta, aina James Deanin rehentelystä Andy Warholiin ja Velvet Undergroundin tyyneyteen, BEAT ICON muistelee tyylejä jotka määrittelivät sukupolven. BEAT ICON hyödyntää BLONME värivalikoimaa maximoidakseen värien kustomoinnin. Täydentääkseen ikonisen tyylin, hiuksiin viedään painotonta rakennetta ja hiottua viimeistelyä OSiS+ Session Label Super Dry Flex -hiuskiinteen ja Powder Cloud -hiuspuuterin yhdistelmällä.

 

COLORAMA: Yhdistämällä kapinallista punk -asennetta ja väririkkaita vivahteita, COLORAMA esittelee tyylin toisinajattelijoille. Keskenään sekoitettavat, rohkeat, kantaaottavat IGORA ColorWorx -värit luovat leikkisiä efektejä neonvärien sekoittuessa toisiinsa. Rakenteikas, sattumanvarainen muoto luo punkkimaisen tee-se-itse tunteen, OSiS+ ja OSiS+ Session Label muotoilutuotteiden antaessa viimeistelemättömän mutta toimivan vaikutelman.

 

Ota hetki tutustuaksesi MODERN IKON COLLECTION tyyleihin...

KAUNISTAVA JA HEMMOTTELEVA BC PARAPÄHKINÄÖLJY

Amazonin tarkimmin varjeltu salaisuus, parapähkinäöljy, on BC Oil Miracle tuoteperheen uusin tulokas. Se tarjoaa maksimaalisen värinsuojan ja ylellisen elämyksen.

 

Tuotesarja sopii kaikille hiuslaaduille. BC Oil Miracle Parapähkinäöljyttuotteet on suunniteltu antamaan hiuksille erinomaista hoitotehoa, upeaa kiiltoa ja taipuisuutta samalla tuoden värille kauniin hehkun kuormittamatta hiuksia. Parapähkinäöljy on uutettu hienovaraisesti yhden Etelä-Amerikan suurimman puun siemenistä. Parapähkinäöljy tunnetaan ylellisistä hoitavista proteiineistaan, hivenaineistaan ja Omega 3 & 9 -rasvahapoistaan. Hiustenhoitotuotteissa parapähkinäöljy täyttää hiusrakenteen huokoisia kohtia silottaen hiusten karkeutta, tarjoten erittäin kosteuttavia ominaisuuksia ja upeaa kiiltoa.


Tuotesarjan tähti on BC Oil Miracle Brazilnut 10-öljy, monipuolisin hiuksiin jätettävä hoito, jonka Schwarzkopf Professional on koskaan kehittänyt. Tämä ylellinen tarjoaa 10 etua, mm: uskomattoman värin hehkun, kauniin kiillon, UV-suojan, 24 tuntia vaupautuvan tuoksun, kosteutusta, suojaa, silotusta ja tietenkin ylellistä hoitoa.


Tuote sarja sisältään hellävaraisesti hiuksia puhdistavan shampoon (BC Oil Miracle Brazilnut öljyshampoo), intensiivisesti ravitseva tehohoito (BC Oil Miracle Brazilnut tehohoito) sekä hienostuneen tehoöljyn, joka sisältää suuren määrän parapähkinäöljyä (BC Oil Miracle Brazilnut tehoöljy). Tutustu kaikkiin BC Oil Mirracle tuotteisiin.

Koulutusesite

VALITSE OPPIMISPOLKUSI

Alan ammattilaisina meillä tulee olla työkalut, kokemus ja osaaminen tehdä näkyvä muutos urallesi vuonna 2017. Upea uusi kurssivalikoimamme auttaa sinua tekemään liikkeestäsi menestyksen.

Oikeanlaisen Schwarzkopf Professional -koulutuksen löytäminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Ensimmäiseksi valitse miltä osa-alueelta haluat koulutusta - olemme jakaneet koulutuksemme viiteen eri kategoriaan, jotka keskittyvä erilaisiin taitoihin: Perustaidot, Essential Looks, Liiketoiminta, Konsultaatio ja Luovuus. Valitse tämän jälkeen itsellesi sopiva taso: Essential, Advanced, Expert tai Top.

Värjääjille, jotka ovat juuri aloittaneet, sopii hyvin Essential -tasolla olevat kurssit, joista saa selville kaiken olennaisen väreistä. Kampaajille, jotka haluavat kehittää luovuuttaan, annamme työkalut, jolla saa jokaisen asiakkaan tuntemaan olonsa uniikiksi.

Essential Looks -lähettiläämme tarjoavat työskentelykoulutusta, jossa pääsee opettelemaan viimeisimmät leikkaus- ja väritekniikat sekä kuumimmat viimeistelyt.
Joten oletpa sitten hulluna blondeihin ja haluat loistavaksi blondispesialistiksi, tai luova ammattilainen joka haluaa nostaa osaamisensa seuraavalle tasolle, meiltä löytyy sopiva koulutus juuri sinulle!

Minkä oppimispolun sinä valitset vuodelle 2017? Tutustu ASK Koulutukseen ja löydä vastaus... 

TÄYDELLISTEN VAALEIDEN UUSI AIKAKAUSI

On aika siirtyä täydellisten vaaleiden uuteen aikakauteen, laajalti pidetyn ja uudistuneen BLONDME tuotesarjan myötä. Käänteentekevä, patentoitu* Advanced Bonding System - teknologia on nyt sisällytetty BLONDME väreihin ja pesu- ja hoitotuotteisiin. Vaalentaminen on nyt turvallisempaa kuin koskaan aikaisemmin.

 

Bonding teknologiat ovat mullistaneet kampaajien maailman, "siitä on tullut must-have trendi kaikissa parturi-kampaamoissa" sanoo Lesley Jennison - Schwarzkopf Professionalin Kansainvälinen Värilähettiläs.

 

Sen sijasta, että käytettäisiin eriyistä bonding - tuotetta, joka vaatii ylimääräisen työvaiheen värikäsittelyn, vaalennuksen tai valkaisun yhteydessä, auttaa uusi BLONDME tuotesarja kampaajia vaalentamaan, suojaamaan ja ylläpitämään hiusten hyvää kuntoa samalla kertaa.

 

Scwarzkopf Professional BLONDME Lähettiläs, Lesley Jennison – Schwarzkopf Professional’s Kansainvälinen Värilähettiläs ja Gwyneth Paltrow´n sekä Elle McPherson kampaaja; sekä Kim Vō – Kanvainvälinen BLONDME Lähettiläs ja Katherine Heigl´n ja Kate Hudson kampaaja, ovat luoneet joukon uskomattomia vaaleita tyylejä sekä palveluita uudelle BLONDME tuotesarjalle.

 

Soveltuu kaikille vaaleille ja vaalennuskäsitellyille hiuksille. BLONDME tiivistää blondien syvimmän olemuksen; Ikonisuus, Voimakkuus, Yksilöllisyys. Joten mitä enään odottamaan? Tutustu uuteen BLONDME sarjaan tänään!

*Patenttia haettu

BLONDME
OSiS+

MADE TO CREATE -SARJA: UUSI OSiS+

Ole valmis luomaan energisiä ja luovia tyylejä! OSiS+ Made to Create -sarja sisältää uusia muotoilun suosikkeja, joilla luot omia ainutlaatuisia tyylejä. OSiS+ Made to Create on ylivoimainen luova työkalu, jonka innovatiivinen kokoonpano auttaa sinua vapauttamaan luovuutesi ja unelmoimaan suuremmin kuin koskaan ennen – stailaa hiukset täysin uudella tavalla! Esittelyssä OSiS+ Undercoat – ihanteellinen pohjustus hiuksille; Big Blast, Curl Honey, Bouncy Curls ja Tame Wild – erinomaiset tuotteet föönaamiseen ja stailaamiseen. Play Tough, Mighty Matte ja Damped ovat suunnattu äärimmäiseen muotoiluun.

 

Tämä kausi koostuu näyttävästä volyymista, kiharoista ja huolittelemattomasta rakenteesta. OSiS+ Made to Create antaa sinulle mahdollisuuden tuoda esiin yksilöllisiä ja uskaliaita tyylejä. Schwarzkopf Professionalin Global Styling Ambassador Richard Ashforth sanoo: "OSiS+ on todellakin täydellinen kokonaisuus. Se ei pelkästään tarjoa täydellisiä työkaluja stailistien ja asiakkaiden tavoittelemien tyylien ja lopputuloksien saavuttamiseksi, vaan se ylittää myös laadun standardit ja odotukset."

 

Osoitteessa voit myös osallistua Made to Create -haasteeseen. Tägää meidät Instagramissa käyttäen hastageja #madetocreate ja #schwarzkopfpro parhaisiin ennen ja jälkeen -tyyleihisi ja kerro, millä OSiS+ -tuotteella olet ne saavuttanut – jaamme suosikkimme omilla sivuillamme.

 

OSiS+ käsissäsi onnistut luomaan jotain ennennäkemätöntä! Pidä hauskaa ja heittäydy villiksi – visioi uusia tyylejä ja käytä OSiS+ -tuotteita muuttaaksesi asiakkaasi käveliviksi taideteoksiksi!

ASK EDUCATION eAKATEMIA - PYSY PELISSÄ EDELLÄ

Me kaikki tiedämme, kuinka tärkeää on kehittyminen ja kouluttautuminen. Parturi-kampaajat elävät dynaamisessa ja nopeasti muuttuvassa maailmassa, missä trendien nopea omaksuminen on avain menestykseen. Sosiaalinen media on nopeuttanut trendien kehittymistä ja entistä tärkeämmäksi on noussut se, kuinka näitä trendejä osataan toteuttaa.

 

ASK Education – Schwarzkopf Professionalin kansainvälinen koulutusbrändi tarjoaa ennenkuulumatonta koulutusta ja tukea parturi-kampaajille. Me jaamme tietoa ja koulutamme parturi-kampaajia lähes 90 ASK akatemiassa ja studioilla ympäri maailman. Haluamme, että sinä ja yrityksesi olette edelläkävijöitä, joten pyrimme nyt myös teknologian avulla kehittämään sinua luomaan uskomattomia, korkealaatuisia ja trendikkäitä lopputuloksia asiakkaillesi. Me olemme digitaalisessa maailmassa!  

 

Tervetuloa tulevaisuuteen! ASK Education tarjoaa eAkatemian – interaktiivisen sähköisen kouluttautumismuodon. eAkatemiassa voit valita haluamasi aihealueen kolmesta kategoriasta: Väri, Hoito ja Viimeistely. Tarjoamme tietoa ja neuvoja yrityksesi ja itsesi kehittämiseen! Sukella tiedon maailmaan!  

 

“Tämä on oma taiteenlajinsa” kertoo Simon Ellis, oma kansainvälinen Creative Directorimme, "voit kirjautua sisään, liittyä luokkahuoneeseen, valita aiheen, tehdä testejä ja mikäli olet liikkeen omistaja, voit itse kouluttaa henkilökuntaasi." hän lisää. Tulevaisuus tapahtuu nyt ja se on digitaalista. eAkatemian avulla pidät itsesi, yrityksesi ja henkilökuntasi koulutuksen aallonharjalla! 

 

eAkatemia on saatavilla 14 eri kieliversiona. Rekisteröitynä käyttäjänä ja osana eAkatemian yhteisöä sinulla on vapaa pääsy viimeisimpään hiustietouteen, tuoteinnovaatioihin ja koulutusvideoihin, 24/7. Voit seurata omaa etenemistäsi ja kehittymistäsi liikennevalo-järjestelmän avulla sekä suorittamalla koulutuksiin liittyviä testejä. Jokaisesta läpäistystä testistä saat Schwarzkopf Professional-sertifikaatin.

eLearning
Shaping Futures

SHAPING FUTURES: HIUSALAN AVULLA PAREMMAT EVÄÄT ELÄMÄÄN

Jaa intohimosi hiuksiin! Shaping Futures on Schwarzkopf Professionalin kansainvälinen hanke, jossa opetamme vähäosaisille nuorille hiusalan saloja ja tarjoamme heille paremmat eväät tulevaisuuteen. Vuosi 2015 on ollut toistaiseksi menestyksekkäin vuosi Shaping Futures -hankkeelle – 400 nuorta on koulutettu ja suurin osa heistä on saanut työharjoittelupaikan kampaamosta. Tänä vuonna laajennamme toimintaamme kuuteen uuteen maahan jonka jälkeen katamme maailmanlaajuisesti 25 maata. “Jotta toimintamme olisi kauaskantoista, emme halua vain kouluttaa oppilaita, vaan haluamme myös saada heille työharjoittelupaikat paikallisista kampaamoista koulutuksen lopuksi”, sanoo Simon Ellis, Schwarzkopf Professionalin Creative Director

 

Huomio kampaajat! Haluatko "vain kerran elämässä" -kokemuksen ja auttaa ihmisiä, jotka sitä oikeasti tarvitsevat? Haluatko sinä olla yksi 250 vapaaehtoisesta kampaajasta, jotka ovat muuttaneet 1,200 henkilön tulevaisuuden? Shaping Futures rekrytoi nyt vapaaehtoisia vuoden 2016 koulutuksiin Jordaniaan ja Intiaan. Ottaaksesi osaa tähän sydäntä lämmittävään seikkaluun, ota yhteyttä sähköpostilla: tiffany.mclean[at]henkel.com.

 

Huomio lahjoittajat! Tänä vuonna kampaaja Rhys Davidson ilmoittautui vapaaehtoiseksi Shaping Futures -hankkeeseen Jordaniaan. Tämän lisäksi hänen jalkapallojoukkueensa on aloittanut vuosittaisen hyväntekeväisyystapahtuman kerätäkseen lahjoituksia! Kampaamot ja yksityiset henkilöt, joilta ei vapaaehtoisuus tällä hetkellä onnistu, ovat kuitenkin iso osa tätä menetystä lahjoituksillaan. Sinäkin voit olla sankari ja muokata tulevaisuudesta valoisamman jo tänään! Tue Shaping Futures -hankkeen menestystä ja auta meitä kehittämään tätä upeaa projektia lahjoittamalla nyt.

LAHJAPAKKAUKSET OVAT LAHJOJA, JOTKA JATKAVAT ANTAMISTA!

On juhlakauden aika! Eikö olisi mukavaa löytää lahja, joka on ilo antaa ja auttaa samalla vähäosaisia nuoria? Schwarzkopf Professionalin joulupakkaukset ovat täydellisiä lahjoja, jotka tekevät hyvää. Joulupakkausten tuotosta lahjoitetaan osa Shaping Futures hankkeen hyväksi. Shaping Futures on ohjelma, joka tarjoaa ilmaisia kampaajaopintoja vähäosaisille nuorille maailman köyhimmissä yhteisöissä.

 

Marraskuusta 2010 lähtien Shaping Futures on toiminut 25 eri maassa ja vaikuttanut yli 1200 nuoren elämään. Yli 200 omistautunutta vapaaehtoista on päässyt jakamaan ammattitaitoaan. Näiden uusien opittujen taitojen ansiosta nuorilla on mahdollisuus aloittaa ura kampaajana ja elättää itsensä. 

 

Anna takaisin antamalla lahja! Schwarzkopf Professional tarjoaa suositut ja monipuoliset lahjapakkaukset, joista löydät jokaiselle jotakin. Lahjapakkauksiin kuuluvat BC Color Freeze, BC Moisture Kick, BC Repair Rescue, BC Time Restore, BC Oil Miracle, BLONDME, OSiS+ Soft Glam ja [3D]MEN. Näillä lahjapakkauksilla lisäät glamouria juhlakauteen ja autat tarjoamaan nuorille ympäri maailman paremman tulevaisuuden. Lahjapakkauksia on rajoitettu määrä, joten hanki omasi ajoissa! Anna lahja, joka voi muuttaa jonkun elämän!

Xmas Gift Boxes

Together #apassionforhair

Hiusmaailma elää jatkuvassa muutoksessa; kasvua ja edistystä tekniikoissa, trendeissä, innovaatioissa ja ammattitaidossa. Me haluamme pitää yhteistyökumppanimme, parturi-kampaajat, ajan tasalla jotta he voivat menestyä. Sinun on nyt todella helppo pysyä mukana hiusmaailman muutoksissa inspiroivien sosiaalisten kanaviemme kautta – käytä nettisivujamme hyväksi ja ole mukana 24/7.