Please allow cookies
Schwarzkopf Professional tarjoaa uutiset hiusmaailmasta

UUTISET

Pidämme sinut tapahtumien keskipisteessä ja kerromme uusimmat uutiset

 

Schwarzkopf Professional tarjoaa sinulle uusimmat uutiset ja kuulumiset hiusmaailmasta. Oli kyse sitten uusimmista leikkaustyyleistä, julkkisten muodista taikka upeiden tuotteidemme lanseerauksista, löydät kaiken tarpeellisen täältä – muista käydä usein tarkistamassa, mitä maailmalla tapahtuu!

Schwarzkopf Professional Uutiset

NAUTI KESÄN HEHKUSTA JO TÄNÄÄN BC SUN PROTECTIN AVULLA

Useimmille ihmisille kesä on parasta aikaa mutta hiuksille se voi olla vaikein vuodenaika; aurinko, merivesi, kloorivesi ja lämpimämpi ilma saa hiukset tuntumaan kuivilta ja elottomilta sekä näyttämään kurittomilta…

 

Mutta apu on lähempänä kuin oletatkaan, kiitos uuden BC Sun Protect -hiustenhoitosarjan!

 

Uusi BC Sun Protect on erityisesti kehitetty suojaamaan, puhdistamaan ja hoitamaan kaikkia hiustyyppejä ennen altistusta auringolle, sen aikana sekä sen jälkeen. Koostumus, joka sisältää eksoottisia aineosia - kosteuttavaa Buriti-öljyä Amazonin suoalueilta ja merileväuutetta - suojaa, ravitsee ja kaunistaa auringon rasittamia hiuksia. Joten auringonpalvojat hoi! Nyt voitte unohtaa huonokuntoiset hiukset ja haalistuneet värit ja vain keskittyä näyttämään hyvältä 24/7!

 

Tsekkaa koko BC Sun Protect -sarja tänään.

BC Sun Protect
IGORA #RoyalTakeOver Lucid Nocturnes

IGORA #ROYALTAKEOVER LUCID NOCTURNES

Vuosi 2018 on ollut Schwarzkopf Professionalille yhteistöiden kulta-aikaa! Avasimme ovet IGORA ROYAL laboratorioihimme, ja olemme nähneet jo kaksi mahtavaa IGORA #RoyalTakeOver yhteistyökokoelmaa - Dusted Rouge ja Disheveled Nudes.

 

Nyt on aika esitellä Schwarzkopf Professionalin Pohjois-Amerikan väriasiantuntija Rossa Jurenas (@rossajurenas) sekä kuumin väritrendien luoja Kaliforniasta, Linh Phan (@Bescene) ja heidän upea tummanpuhuva sävykokoelmansa Lucid Nocturnes.

 

Lucid Nocturnes -kokoelmassa on kuusi pigmenttirikasta ja viettelevää sävyä yön purppuraisista vivahteista tummempiin syvempiin sävyihin. Luovat ajattelijat Rossa Jurenas ja Linh Phan ovat vieneet tummat sävyt uudelle tasolle yhdistämällä goottivaikutteita ja heleitä kontrasteja modernilla otteella.

 

Tutustu Lucid Nocturnes -sävykokoelmaan ja inspiroidu viimeisimmästä yhteistyöstämme!

ESSENTIAL LOOKS: #REDEFINING YOU COLLECTION

Kaikki katseet on suunnattu kauden uusiin hiustyyleihin sekä muotitrendeihin, jotka löytyvät Schwarzkopf Professionalin 2:2018 Essential Looks -kokoelmasta; Tämä kausi juhlistaa yksilöllisyyttä! Schwarzkopf Professional juhlistaa sinua ja sinun YOUniversumiasi tällä erikoisnumerolla, josta löydät upeimmat makeoverit...

 

Olemme tehneet tänäkin kautena yhteistyötä maailmanlaajuisesti tunnettujen influencereiden sekä kansainvälisten hiusgurujen kanssa - nyt täysin digitaalinen Essential Looks -kokoelma mahdollistaa uudenlaisen lähestymistavan kampaajan ja asiakkaan välillä.

 

Tämän kauden kokoelma esittelee kuusi upeaa tyyliä, kolmesta nyt pinnalla olevasta trendistä:

 

#globaltribe'ssa kyse on yksilöllisyyden korostamisessa - globaalit natiivit kohtaavat itäiset vaikutteet, joihin on lisätty ripaus folklorea.

 

#newformal on ylisuuria siluetteja, täsmällisiä hiustenleikkauksia - asioita, jotka näkyvät nykypäivän vahvan naisen tyylissä.

 

#lucidnocturnes jatkaa Co-Lab-yhteistyötä, kun toimme yhteen kaksi planeettamme suurinta tähteä luomaan kauniita yön värisävyjä.

 

On aika tutustua sinun YOUniversumiin yhdessä #REdefining YOU -kokoelman kanssa!

Essential Looks
Essential Looks

ESSENTIAL LOOKS REINVENTING HAIR COLLECTION

On vuosi 2018 ja Schwarzkopf Professional täytää 120 vuotta. Vaikka olemme ylpeitä kaikista saavutuksistamme, katsomme tänä päivänä tulevaisuuteen. Essential Looks 1:2018 trend collection: REinventing Hair keskittyy alati liikkuvaan luovuuteemme ja intohimoomme hiuksia kohtaan. REinvent, REimagine & REinspire.

 

RANDOM REBEL juhlii kulttuurin ulkopuolisuutta ja itsenäisyyden kulttia.

 

REAL ME -tyylissä kiteytyy aitous. Todellinen elämä - kaikissa luonnollisissa sävyissä!

 

BEYOND BORDERS syleilee globaalia monimuotoisuutta - monikulttuurisuuden uusi sukupolvi. Siellä missä asenne on kaikki kaikessa ja säännöt eivät ole vallassa.

 

IGORA #RoyalTakeOver ylistää yhteistyöllä luotuja tyylejä, jotka ovat kehittäneet kansainväliset vaikuttajat ja maailmanjohtavat väriammattialaiset yhdessä.

 

Näin Schwarzkopf Professionalin kansainvälinen luovajohtaja, Simon Ellis, kuvailee kokoelmaa:

 

"Alallamme luomme koko ajan uudelleen käsitystä hiuksista joka saralla. Se on ainut tapa menestyä ja kasvaa. Se on missiomme Schwarzkopf Professionalilla nyt ja tulevaisuudessa. Inspiroimme, luomme ja unelmoimme aina suuria. Tärkeintä osaa Schwarzkopf Professionalin uutisvirrassa vuonna 2018 näyttelee uusi kampanjaideamme - REinventing hair. Se keskittyy alati liikkuvaan luovuuteemme ja intohimoomme hiuksia kohtaan. Aivan kuten kaikki parhaat ideat, se on todella yksinkertainen."

 

Tutustu: REinventing Hair Collection

TASAPAINOTA HIUKSESI JA MIELESI UUDEN OIL ULTIMEN AVULLA

Jokapäiväisen elämän paineilla voi olla negatiivinen vaikutus fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin, joka voi johtaa stressiin, päänsärkyihin ja uupumukseen. Yhä enemmän ihmiset kääntyvät eteeristen öljyen korjaavan voiman puoleen, tasapainottaakseen mieltä, kehoa ja sielua. Tarjotakseen ripauksen harmoniaa joka päiväiseen elämään, olemme lanseeranneet uuden ylellisen, öjyistä voimansa saavan hoitotuotesarjan, Oil Ultimen.

 

Modernista aromaterapiasta inspiraationsa saanut Oil Ultime -sarja on kehitetty kaikista kallisarvoisimmista, 100% luonnollista, puristeutuista eteerisistä öljyistä, jotka tasapainottaa hiuksia, hiuspohjaa ja mieltä.

 

Harmony ceremony -palvelu on aistillinen kokemus, joka perustuu aromaterapiaan yhdistettynä eteerisiin öljyihin ja hiuspohjan kuorintaan, joka hoitaa niin hiuksia kuin mieltä.

 

Jokaisessa ceremony -palvelussa käytetään Oil Ultime Oil-In-Scrub -tuottetta, joka sisältää ylellistä lootuskukkauuttetta ja kallisarvoista arganpähkinän kuorirouhetta, joka pudistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja poistaa epäpuhtauksia.

 

Jotta saavutat kauneuden joka hehkuu sisältä ulos, puhdista ja hoida hiukset huipputehokkailla mutta kevyillä öljytuotteilla, joko hennoista normaaleille hiuksille (Oil Ultime Marula & Rose Oil -valikoima) tai normaaleista paksuille hiuksille (Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil -valikoima).

 

Viimeisenä valitaan sopiva Oil Ultime Finishing Oil -öljy täydentämään palvelua, joka jättää hiukset säteilevän kiiltäviksi ja ylellisen pehmeiksi.

 

Löydä sisäinen ja ulkoinen kauneutesi tänään Oil Ultimen avulla.

Oil Ultime
Mad About Curls & Waves

ESITTELYSSÄ ENSIMMÄINEN KOKONAISVALTAINEN RAKENTEELLISILLE HIUKSILLE OMISTETTU HOITO- JA MUOTOILUSARJAMME

Vuosikausia sileät, suorat hiukset ovat olleet haluttu tyyli. Ei enää! Ajat ovat muuttuneet ja maailma liikkuu autenttisuutta kohti. Enemmän kuin koskaan ennen, ihmiset saavat voimaa erilaisuudesta syleillessään omaa ainutlaatuista persoonaansa ja luonnollista kauneuttaan – on aika juhlia jokaista hiusrakennetta ja hullaannu kiharoista ja laineista – Mad About Curls & Waves!

 

Schwarzkopf Professionalilla ymmärrämme, että jokaisella yksilöllisellä hiustyypillä on omat anutlaatuiset ominaisuutensa muodosta tiheyteen, pituudesta kuntoon. Kiharoiden asiantuntijan tarjoama oikea hoito muuttaa jokaisen rakenteelliset hiukset omistavan tytön elämän.

 

Mad About Curls & Waves sisältää huippulaatuisen Aquarine Complex -yhdisteen – tuotekohtaisten hoitoainesosien yhdistelmän, joka:

  • Vahvistaa hiuksia
  • Kosteuttaa intensiivisesti
  • Sisältää lämpösuojan**
  • Takaa jopa 96% vähemmän katkeilua**
  • Takaa jopa 94% vähemmän kaksihaaraisia**
  • Kietoo jokaisen suortuvan 'hoitavaan suojakilpeen' saavuttaen kosketeltavan erottelun

Mitä vielä odotat? Nauti vaivattomien hoito- ja muotoilurutiinien eduista sekä parturi-kampaamossa että kotona tutustumalla kokonaisvaltaiseen Mad About Curls & Waves -sarjaan jo tänään!

 

Seuraa sosiaalisessa mediassa hastageilla #MadAbout #Curls #Waves.

 

**Käytettynä kokonaisvaltaisena hoito- ja muotoilusarjana

Together #apassionforhair

Hiusmaailma elää jatkuvassa muutoksessa; kasvua ja edistystä tekniikoissa, trendeissä, innovaatioissa ja ammattitaidossa. Me haluamme pitää yhteistyökumppanimme, parturi-kampaajat, ajan tasalla jotta he voivat menestyä. Sinun on nyt todella helppo pysyä mukana hiusmaailman muutoksissa inspiroivien sosiaalisten kanaviemme kautta – käytä nettisivujamme hyväksi ja ole mukana 24/7.