Schwarzkopf Professional tarjoaa uutiset hiusmaailmasta

UUTISET

Pidämme sinut tapahtumien keskipisteessä ja kerromme uusimmat uutiset

 

Schwarzkopf Professional tarjoaa sinulle uusimmat uutiset ja kuulumiset hiusmaailmasta. Oli kyse sitten uusimmista leikkaustyyleistä, julkkisten muodista taikka upeiden tuotteidemme lanseerauksista, löydät kaiken tarpeellisen täältä – muista käydä usein tarkistamassa, mitä maailmalla tapahtuu!

Schwarzkopf Professional Uutiset

INSIDE SHAPING FUTURES JOURNEY

Schwarzkopf Professional esittää dokumenttisarjan kansainvälisestä hyväntekeväisyyshankkeestaan.

 

Schwarzkopf Professional on Shaping Futures -projektin kanssa pitkään yhteistyötä eri kansalaisjärjestöjen sekä kampaajaverkoston kanssa. Tämän yhteistyön avulla Schwarzkopf Professional on muuttanut heikommassa asemassa olevien nuorten aikuisten elämää kampaajakoulutusohjelman avulla.

 

Juhlistaakseen hyväntekeväisyyshankkeeseen osallistuvien vapaaehtoisten uskomatonta omistautumista ja sitä iloa mitä hanke on tuonu satojen ihmisten elämään ympäri maailmaa, julkaisee Schwarzkopf Professional dokumenttielokuvan: "inside Shaping Futures".

 

Tämä dokumentti vie sinut tunteikkaalle matkalle Shaping Futuresin maailmaan. Hankkeen toiminnasta kertovat kansalaisjärjestöjen edustajat, kampaajat, Schwarzkopf Professionalin yhteistyökumppanit sekä tietenkin itse Shaping Futures -oppilaat itse.

 

"Tämä on todella ainutlaatuinen kokemus meille kaikille, jotka olemme olleet tässä mukana… Se intohimo jolla opiskelijat opiskelleet ja mitä hyötyä se on tuon heidän elämäänsä, on koskettanut heitä ihan yhtä paljon kun meitä vapaaehtoisia." – Coralie Loth, Shaping Futures Manager at Schwarzkopf Professional

 

Katso neliosainen dokumenttisarja nyt.

Shaping Futures
OSiS+ Long Hair Texture

LUO UUDELLEEN TAPASI MUOTOILLA PITKIÄ HIUKSIA YHDESSÄ OSiS+ LONG HAIR TEXTURE -TUOTESARJAN KANSSA

Tämän päivän pitkähiuksiset asiakkaat haluavat vaivattomuutta, luonnollista rakennetta ja liikettä. Kiireisen elämän keskellä, kaivataan nopeutta ja helppoutta.

 

OSiS+ Long Hair Texture on pitkille hiuksille kehitetty muotoilutuotesarja.
Innovatiiviset tuotteet, jossa yhdistyvät höyhenen keveys ja superkuiva koostumus. Ei enää tietoakaan raskaista, tahmeistä ja keinotekoisista viimeistelyistä. Rajoja rikkovan Friction Style -teknologian avulla OSiS+ Long Hair Texture -tuotesarja avaa hiuksillesi täysin uudenlaisen maailman vaivattomiin viimeistelyihin.

 

Löydä uusi tapa viimeistellä pitkiä hiuksia...

 

Kiitos innovatiivisen Friction Styling -teknologian, OSiS+ Long Hair Texture -tuotesarja mahdollistaa hiusten muotoilun tuotteilla, jotka jättävät hiukset luonnollisen liikkuviksi antaen niille tuuheutta ja rakennetta.

 

Friction Styling -Viimeistelyn Hyödyt:

 • Kevyt rakenne, volyymi ja tyvikohotus
 • Puuterimainen tunne hiuksissa
 • Ei kypärämäistä kampausta
 • Rutistelu aktivoi tyylin uudelleen

OSiS+ Long Hair Texture -tuotesarja avaa täysin uuden maailman pitkien hiusten viimeistelylle.

KIRKASTA VAALEITA HIUKSIA YHDESSÄ BLONDME DETOXIFYING SYSTEMIN KANSSA

Tutustu Schwarzkopf Professionalin uuteen vaaleiden hiusten hoitorutiinin, jonka vaikuttavana aineena on C-vitamiini.

 

Ilmansaasteet, pöly ja veden mineraalit saavat kemiallisesti käsitellyt vaaleat hiukset näyttämään sameilta ja vihertäviltä. BLONDME Detoxifying System ei ainoastaan torju hiusten vihertävää sävyä vaan myös suojaa hiuksia ympäristön saasteilta.

 

Kolme osainen hoitorutiini sisältää: Purifying Bonding Shampoo, joka poistaa hiuksesta epäpuhtauksia ja mineraalijäämiä. Shot lisää hiuksiin kirkkautta ja kiiltoa yhdessä C-vitamiinin kanssa kun se sekoitetaan BLONDME Keratin Restore Bonding Maskin kanssa. Bi-Phase Bonding & Protecting Spray on kevyt suojaava hoitosuihke, joka ravitsee hiuksia tehden niiden pintaan suojaavan kalvon ympäristön saasteita vastaan.

 

Tuotesarja sisältää bonding-teknologian, joka auttaa luomaan uusia sidoksia hiukseen. Yhdessä C-vitamiinin, aminohappoyhdisteen, Allantoiinin sekä omenahapon kanssa ne poistavat epäpuhtauksia hiuksesta.

 

Elvytä ja suojaa terveen näköisiä, vaaleita lopputuloksia BLONDME Detoxifying - hoitorutiinin avulla.

BLONDME
tbh - true beautiful honest

tbh - true beautiful honest: AIDOSTI KAUNIS JA REHELLINEN RATKAISU HIUSTENVÄRJÄÄMISEEN

Olemme Schwarzkopf Professionalilla odottaneet innoissamme milloin pääsemme lanseeraamaan uuden kestovärisarjamme tbh - true beautiful honest:in. Värisarja heijastaa nykyisiä arvoja olla aito ja luottaa sisäiseen kauneuteen. tbh - true beautiful honest tarjoaa uniikin ja rehellisen ratkaisun hiusten värjäämiseen.

 

tbh – true beautiful honest tarkoittaa:

 

truly unique: yksilölliset värilopputulokset, jotka tuovat esiin hiusten luonnolliset sävyt vaaleasta tummaan. Värilopputulos on luonnollisen vivahteikas, jolla saadaan jopa 100% harmaanhäivitys.

 

beautifully authentic: hohtavan puuterimaiset sävyt hienovaraisen vivahteikkailla pohjasävyillä.

 

genuinely honest: haluamme kertoa rehellisesti tuotteiden raaka-aineista ja siitä miten ne toimivat.

 

tbh - true beautiful honest Värisarjassa on 26 sävyä kolmessa eri värimaailmassa, jotka antavat kampaajalle mahdollisuuden luoda aitoja, asiakkaalle räätälöityjä lopputuloksia.

 • Natural: Luonnolliset sävyt, joissa on ripaus suklaata (6 sävyä)
 • Viileä: Modernin pehmeitä sävyjä, jotka täydentävät hiusten omia luonnollisia vivahteita (13 sävyä)
 • Lämmin: Ylellisen täyteläisiä sävyjä, jotka heijastavat hiuksen luonnollisia pohjasävyjä (7 sävyä)

Liity aidon asenteen aikakauteen yhdessä tbh - true beautiful honest -värisarjan kanssa.

BC BONACUREN TARINA JATKUU NELJÄLLÄ UUDELLE, UPEALLA TUOTTEELLA

Uudet BC Bonacure tähtituotteet on luotu vastaamaan tämän hetken trendeihin: kiiltävyys, pigmentoitu hoito, kerrostus sekä föönin kuumuudelta suojautuminen, jotta kampaajat ja asiakkaat voivat taas #BELIEVEINCONFIDENCE.

 

BC Bonacuren hiusten ongelmia ratkaisevat tuotelinjat tarjoavat nyt neljä uutta tähtituotetta, jotka antavat hiuksille kiiltoa, pigmenttistä hoitoa, sileyttä ja hoitoa kuivauksen alle:

 

1. BC Bonacure UV Filter Color Freeze Liquid Shine - painoton seerumi, joka lisää värin ja raitojen vivahteikuutta.

 

2. BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Chocolate Micellar Shampoo - Väripigmenttejä sisältävä shampoo, joka syventää ruskeita sävyjä.

 

3. BC Bonacure Keratin Smooth Perfect Duo Layering - Hiukset kesyttävä duo paksuille, karkeille ja vaikeasti hallittaville hiuksille.

 

4. BC Bonacure Peptide Repair Rescue Blow Defense - Hiuksia vahvistava voide käsitellyille hiuksille.

 

BC Bonacuren tuotteet on omistettu erilaisille hiusten tarpeille, jotta asiakkaat voivat nauttia kampaamolaatuisesta hiustenhoidosta myös kotona.

 

Tutustu BC Bonacuren tuotevalikoimaan jo tänään!

BC Bonacure Tuotteella
Essential Looks

ESSENTIAL LOOKS: CREATING TOMORROW'S HAIR TODAY COLLECTION

Esittelyssä Schwarzkopf Professionalin Essential Looksin uusimmat trendit. Tämän päivän tyylejä ohjaavat liike, tunne ja itseilmaisu. Olemme tehneet uuden kevät/kesä 1:2019 kokoelmamme yhdessä tämän hetken kuumimpien hiusgurujen kanssa.

 

Creating Tomorrow’s Hair Today Collection esittelee kahdeksan täysin uutta ja erilaista trendiä:

 

Feminine Active tekee urheilullisuudesta naisellista. Hennon kerrokselliset tyylit ja epäsymmetriset leikkaukset, huolettomat kampaukset, vain vähän meikkiä mutta maksimaalisesti hauskanpitoa.

 

Luxe Vibe 80-luku on täällä taas! Tuuheat hiukset ja balayage-värjäys.

 

Self-Made Youth murtaa kauneuskäsityksiä ja juhlistaa ainutlaatuisuutta, monimuotoisuutta ja itseilmaisua.

 

Lisää luovuuttasi yhdessä Creating Tomorrow's Hair Today -kokoelman kanssa!

NAUTI KESÄN HEHKUSTA JO TÄNÄÄN BC SUN PROTECTIN AVULLA

Useimmille ihmisille kesä on parasta aikaa mutta hiuksille se voi olla vaikein vuodenaika; aurinko, merivesi, kloorivesi ja lämpimämpi ilma saa hiukset tuntumaan kuivilta ja elottomilta sekä näyttämään kurittomilta…

 

Mutta apu on lähempänä kuin oletatkaan, kiitos uuden BC Sun Protect -hiustenhoitosarjan!

 

Uusi BC Sun Protect on erityisesti kehitetty suojaamaan, puhdistamaan ja hoitamaan kaikkia hiustyyppejä ennen altistusta auringolle, sen aikana sekä sen jälkeen. Koostumus, joka sisältää eksoottisia aineosia - kosteuttavaa Buriti-öljyä Amazonin suoalueilta ja merileväuutetta - suojaa, ravitsee ja kaunistaa auringon rasittamia hiuksia. Joten auringonpalvojat hoi! Nyt voitte unohtaa huonokuntoiset hiukset ja haalistuneet värit ja vain keskittyä näyttämään hyvältä 24/7!

 

Tsekkaa koko BC Sun Protect -sarja tänään.

BC Sun Protect
IGORA #RoyalTakeOver Lucid Nocturnes

IGORA #ROYALTAKEOVER LUCID NOCTURNES

Vuosi 2018 on ollut Schwarzkopf Professionalille yhteistöiden kulta-aikaa! Avasimme ovet IGORA ROYAL laboratorioihimme, ja olemme nähneet jo kaksi mahtavaa IGORA #RoyalTakeOver yhteistyökokoelmaa - Dusted Rouge ja Disheveled Nudes.

 

Nyt on aika esitellä Schwarzkopf Professionalin Pohjois-Amerikan väriasiantuntija Rossa Jurenas (@rossajurenas) sekä kuumin väritrendien luoja Kaliforniasta, Linh Phan (@Bescene) ja heidän upea tummanpuhuva sävykokoelmansa Lucid Nocturnes.

 

Lucid Nocturnes -kokoelmassa on kuusi pigmenttirikasta ja viettelevää sävyä yön purppuraisista vivahteista tummempiin syvempiin sävyihin. Luovat ajattelijat Rossa Jurenas ja Linh Phan ovat vieneet tummat sävyt uudelle tasolle yhdistämällä goottivaikutteita ja heleitä kontrasteja modernilla otteella.

 

Tutustu Lucid Nocturnes -sävykokoelmaan ja inspiroidu viimeisimmästä yhteistyöstämme!

ESSENTIAL LOOKS: #REDEFINING YOU COLLECTION

Kaikki katseet on suunnattu kauden uusiin hiustyyleihin sekä muotitrendeihin, jotka löytyvät Schwarzkopf Professionalin 2:2018 Essential Looks -kokoelmasta; Tämä kausi juhlistaa yksilöllisyyttä! Schwarzkopf Professional juhlistaa sinua ja sinun YOUniversumiasi tällä erikoisnumerolla, josta löydät upeimmat makeoverit...

 

Olemme tehneet tänäkin kautena yhteistyötä maailmanlaajuisesti tunnettujen influencereiden sekä kansainvälisten hiusgurujen kanssa - nyt täysin digitaalinen Essential Looks -kokoelma mahdollistaa uudenlaisen lähestymistavan kampaajan ja asiakkaan välillä.

 

Tämän kauden kokoelma esittelee kuusi upeaa tyyliä, kolmesta nyt pinnalla olevasta trendistä:

 

#globaltribe'ssa kyse on yksilöllisyyden korostamisessa - globaalit natiivit kohtaavat itäiset vaikutteet, joihin on lisätty ripaus folklorea.

 

#newformal on ylisuuria siluetteja, täsmällisiä hiustenleikkauksia - asioita, jotka näkyvät nykypäivän vahvan naisen tyylissä.

 

#lucidnocturnes jatkaa Co-Lab-yhteistyötä, kun toimme yhteen kaksi planeettamme suurinta tähteä luomaan kauniita yön värisävyjä.

 

On aika tutustua sinun YOUniversumiin yhdessä #REdefining YOU -kokoelman kanssa!

Essential Looks
Oil Ultime

TASAPAINOTA HIUKSESI JA MIELESI UUDEN OIL ULTIMEN AVULLA

Jokapäiväisen elämän paineilla voi olla negatiivinen vaikutus fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin, joka voi johtaa stressiin, päänsärkyihin ja uupumukseen. Yhä enemmän ihmiset kääntyvät eteeristen öljyen korjaavan voiman puoleen, tasapainottaakseen mieltä, kehoa ja sielua. Tarjotakseen ripauksen harmoniaa joka päiväiseen elämään, olemme lanseeranneet uuden ylellisen, öjyistä voimansa saavan hoitotuotesarjan, Oil Ultimen.

 

Modernista aromaterapiasta inspiraationsa saanut Oil Ultime -sarja on kehitetty kaikista kallisarvoisimmista, 100% luonnollista, puristeutuista eteerisistä öljyistä, jotka tasapainottaa hiuksia, hiuspohjaa ja mieltä.

 

Harmony ceremony -palvelu on aistillinen kokemus, joka perustuu aromaterapiaan yhdistettynä eteerisiin öljyihin ja hiuspohjan kuorintaan, joka hoitaa niin hiuksia kuin mieltä.

 

Jokaisessa ceremony -palvelussa käytetään Oil Ultime Oil-In-Scrub -tuottetta, joka sisältää ylellistä lootuskukkauuttetta ja kallisarvoista arganpähkinän kuorirouhetta, joka pudistaa tukkeutuneita ihohuokosia ja poistaa epäpuhtauksia.

 

Jotta saavutat kauneuden joka hehkuu sisältä ulos, puhdista ja hoida hiukset huipputehokkailla mutta kevyillä öljytuotteilla, joko hennoista normaaleille hiuksille (Oil Ultime Marula & Rose Oil -valikoima) tai normaaleista paksuille hiuksille (Oil Ultime Argan & Barbary Fig Oil -valikoima).

 

Viimeisenä valitaan sopiva Oil Ultime Finishing Oil -öljy täydentämään palvelua, joka jättää hiukset säteilevän kiiltäviksi ja ylellisen pehmeiksi.

 

Löydä sisäinen ja ulkoinen kauneutesi tänään Oil Ultimen avulla.

ESITTELYSSÄ ENSIMMÄINEN KOKONAISVALTAINEN RAKENTEELLISILLE HIUKSILLE OMISTETTU HOITO- JA MUOTOILUSARJAMME

Vuosikausia sileät, suorat hiukset ovat olleet haluttu tyyli. Ei enää! Ajat ovat muuttuneet ja maailma liikkuu autenttisuutta kohti. Enemmän kuin koskaan ennen, ihmiset saavat voimaa erilaisuudesta syleillessään omaa ainutlaatuista persoonaansa ja luonnollista kauneuttaan – on aika juhlia jokaista hiusrakennetta ja hullaannu kiharoista ja laineista – Mad About Curls & Waves!

 

Schwarzkopf Professionalilla ymmärrämme, että jokaisella yksilöllisellä hiustyypillä on omat anutlaatuiset ominaisuutensa muodosta tiheyteen, pituudesta kuntoon. Kiharoiden asiantuntijan tarjoama oikea hoito muuttaa jokaisen rakenteelliset hiukset omistavan tytön elämän.

 

Mad About Curls & Waves sisältää huippulaatuisen Aquarine Complex -yhdisteen – tuotekohtaisten hoitoainesosien yhdistelmän, joka:

 • Vahvistaa hiuksia
 • Kosteuttaa intensiivisesti
 • Sisältää lämpösuojan**
 • Takaa jopa 96% vähemmän katkeilua**
 • Takaa jopa 94% vähemmän kaksihaaraisia**
 • Kietoo jokaisen suortuvan 'hoitavaan suojakilpeen' saavuttaen kosketeltavan erottelun

Mitä vielä odotat? Nauti vaivattomien hoito- ja muotoilurutiinien eduista sekä parturi-kampaamossa että kotona tutustumalla kokonaisvaltaiseen Mad About Curls & Waves -sarjaan jo tänään!

 

Seuraa sosiaalisessa mediassa hastageilla #MadAbout #Curls #Waves.

 

**Käytettynä kokonaisvaltaisena hoito- ja muotoilusarjana

Mad About Curls & Waves

Together #apassionforhair

Hiusmaailma elää jatkuvassa muutoksessa; kasvua ja edistystä tekniikoissa, trendeissä, innovaatioissa ja ammattitaidossa. Me haluamme pitää yhteistyökumppanimme, parturi-kampaajat, ajan tasalla jotta he voivat menestyä. Sinun on nyt todella helppo pysyä mukana hiusmaailman muutoksissa inspiroivien sosiaalisten kanaviemme kautta – käytä nettisivujamme hyväksi ja ole mukana 24/7.