Schwarzkopf Professional tarjoaa uutiset hiusmaailmasta

UUTISET

Pidämme sinut tapahtumien keskipisteessä ja kerromme uusimmat uutiset

 

Schwarzkopf Professional tarjoaa sinulle uusimmat uutiset ja kuulumiset hiusmaailmasta. Oli kyse sitten uusimmista leikkaustyyleistä, julkkisten muodista taikka upeiden tuotteidemme lanseerauksista, löydät kaiken tarpeellisen täältä – muista käydä usein tarkistamassa, mitä maailmalla tapahtuu!

Schwarzkopf Professional Uutiset

KOE PUHDASTA HEMMOTTELUA OIL ULTIMEN AVULLA

Oil Ultime lisää kaksi uutta tuotetta ylelliseen ja innovatiiviseen hiustenhoito-sarjaan, joka perustuu suorituskykyisiä öljyjä sisältäviin koostumuksiin.

 

Tutustu uuteen silikonittomaan Oil Ultime Castor Seed Cleansing Oiliin, joka on saanut inspiraationsa Aasialaisessa ihonhoidossa käytettävistä hellävaraisista puhdistusöljyistä. Tämä rasvaton öljy tasapainottaa, hoitaa ja puhdistaa hellävaraisesti hiuksia ja hiuspohjaa, tekemättä niistä raskaita. 100% luonnollista risiiniöljyä sisältävä puhdistusöljy on mieltä hellivä ja rentouttava kokemus.

 

Kaikille hiustyypeille sopiva, uusi Oil Ultime Mediterranean Finishing Oil on täyteläinen sekoitus luonnollisia öljyjä ja puhdasta valkoista jasmiininkukkaa sekä virkistäviä sitrushedelmiä. Tämä rasvaton ja silikoniton hemmotteluöljy suojaa hiuksia auringon vaikututukselta ja jättää ne ilmaviksi, hehkuviksi ja sileiksi.

 

Oil Ultimessa käytetään vain parasta laatuaan olevia aineosia, suorituskykyisistä luonnollista puhdistetuista öljyistä, virkistäviin aromaattisiin öljyihin. Nämä aineosat tunnetaan kyvyistään antaa hiuksille kevyttä hoitoa ja kiiltoa, antaen samalla asiaakkalle mahdollisuuden paeta hektisestä arjesta ja löytää sisäinen tasapaino.

 

Koe puhdasta hemmottelua Oil Ultimen uusien Castor Seed Cleansing Oilin ja Mediterranean Finishing Oilin avulla ja vapauta #todellinenkauneus sisältä ulos.

Oil Ultime
Chroma ID

VÄRJÄÄ ROHKEASTI CHROMA ID:LLA

Tutustu Schwarzkopf Professionalin uuteen, jännittävään Chroma ID -värituotteeseen. Vastauksena räätälöinnin, itse-ilmaisun ja sitoutumista vaatimattomien hiusvärien kysynnän kasvuun, Chroma ID on Schwarzkopf Professionalin ensimmäinen 100% räätälöitävä, sekoita ja sävytä -kevytvärijärjestelmä, jossa on integroitu Bonding-teknologia ja hoitavia aineosia.

 

Koska one-size-fits-all -lähestyminen ei enää ole tätä päivää kampaamoasiakkaille, Chroma ID tarjoaa loputtoman värivalikoiman; mahdollistaen kampaajan korostaa asiakkaansa yksillöllisyyttä. Luonnollisista vaaleista sävyistä pysäyttävään, rohkeaan pinkkiin, tämä sekoita ja sävytä -värijärjestelmä sisältää 6 Bonding Color Mask (Intense), 14 Bonding Color Mask ja 6 Bonding Color Mask (kotihoito) -sävyä sekä Clear Bonding Color Mask -tuotteen.

 

Sävyvalikoima täsmää suosituimpiin sävyihin IGORA ROYAL ja IGORA VIBRANCE -sarjoista, tehden helpoksi valita sopiva Chroma ID sävy kaksois-, vapaan käden- tai kokopään-levitykseen.

 

Ydistetyn integroidun Bonding- ja Low Salt -teknologian sekä syvähoitavien aineosien ansiosta, Chroma ID mahdollistaa kampaajalle 100% räätälöitävyyden, ylläpitäen hiuksen terveyttä ja jopa parantaen hiusten kuntoa kokonaisuudessaan.

 

Värjaa roheasti ja tuo esille asiakkaasi todellinen sävy!

 

Tutustu Chroma ID:n rajattomiin sävy mahdollisuuksiin.

OPI BALAYAGE-MESTARIKSI YHDESSÄ BLONDME BOND ENFORCING PREMIUM CLAY LIGHTENERIN KANSSA

Tutustu Schwarzkopf Professionalin ensimmäiseen savipohjaiseen vaalennusjauheeseen, jossa on myös Bond Enforcing -teknologia. Sen avulla saavutat kauniit ja luonnolliset vaaleat värilopputulokset.

 

Toteuta helposti vapaan käden vaalennustekniikat helpommin, nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin! BLONDMEn Bond Enforcing Premium Clay Lightener on ensimmäinen savipohjainen vaalennusjauhe, jossa on mukana Bond Enforcing -teknologia. Tuotetta on helppo käyttää, se levittyy helposti ja tarjoaa mahdollisuuden hyvin tarkkoihin yksityiskohtiin ainutlaatuisella pehmeästä kiinteäksi muuttuvalla koostumuksella.

 

Sen sijaan, että käyttäisit perinteisiä folioita, ainutlaatuinen pehmeästä kiinteäksi muuttuva koostumus luo ulkokuoren, jonka ansiosta vaalennusaine säilyy kosteana ja säilyttää maksimaalisen vaalennustehon. Vaalennusjauheen sisältämä Bond Enforging -teknologia vahvistaa hiuksen sisäisiä sidoksia vaalennuksen aikana, jolloin vaalennusteho voi olla jopa 7 astetta.

 

Katso BLONDME ambassador Jack Howardin Caramel Kiss -tutoriaali, josta opit luomaan saumattoman ja tämän hetken trendikkäimmän balayage-värjäyksen käyttämällä BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lighteneria.

 

Älä unohda jakaa upeita balayage lopputuloksia käyttämällä hashtagia #ILOVEBLONDME

 

Hyppää mukaan BLONDME:n inspiroivaan maailmaan...

 

CONFIDENT. POWERFUL. INDIVIDUAL. ICONIC.

BLONDME Clay Lightener
IGORA Ashy Cedar ja Earthy Clay

UUDET VIILEÄT RUSKEAT - IGORA ASHY CEDAR JA EARTHY CLAY

Tämä on ruskeiden värien uusi suunta! Uudet ASHY CEDAR ja EARTHY CLAY -sävyt antava IGORAN väriportfolioon viileän, mattaisen ja neutraalin värisuunnan. Väripaletti on täynnä hienostuneen moderneja sävyjä.

 

Koe ensimmäinen kaksoislevityksen mahdollistava trendivärikokoelma, jossa yhdistyvät sekä kestoväri (IGORA ROYAL) sekä kevytväri (IGORA VIBRANCE), jotka vastaavat niin asiakkaan kuin kampaajan tarpeisiin.

 

IGORA Ashy Cedar on IGORAn voimakkain neutraloiva sävy, jossa on vivahteita petroolista. Neutraaleihin ja mattaisen ruskeisiin lopputuloksiin, erityisesti kun vaalennetaan tai raidoitetaan tummia pohjia. IGORA Earthy Clay vie pois kiillosta, jota olemme tottuneet näkemään ja tarjoaa tilalle jotakin siistimpää; viileän himmeitä ruskean sävyjä!

 

"Yksinkertaisesti rakastan modernia tyyliä, jonka voin luoda uusilla IGORA Earthy Clay ja Ashy Cedar -sävyillä. Ne ovat hienovaraisia mutta mahtavia, työskentely niillä on helppoa ja ne luovat ruskeisiin hiuksiin uusia, raikkaita sävyjä.” Schwarzkopf Professional Global Colour Ambassador, Lesley Jennison.

 

Katso Lesley Jennisonin IGORA Ashy Cedar & Earthy Clay tutoriaalit ja opi lisää liikkeessä tehtävästä #alicebands-tekniikasta.

 

Koe uudenlaiset puuterisen ruskeat värilopputulokset uusilla IGORA Ashy Cedar ja Earthy Clay -sävyillä... Täydelliset tulevaan syksyyn ja talveen!

ESSENTIAL LOOKS: CREATING TOMORROW'S COLOUR TODAY COLLECTION

Schwarzkopf Professionalin Essential Looks esittelee uusimmat trendit. Tämän kauden hiustrendeissä fokus on äärimmäisyyksissä niin värissä kuin leikkauksessa. Brändimme uusi syksy/talvi 2:2019 -kokoelma esittelee nämä hiustrendit, jotka ovat toteuttaneet maailman visiönäärisimmät hiustaiteilijat.

 

Creating Tomorrow’s Colour Today Collection esittelee kahdeksan erilaista tulkintaa kolmesta päätrendistä:

 

Color Clash: Luottamus ja lumoava fiilis, johon yhdistyvät kokonaisvaltainen väri-ilottelu; ylellisen, huoleton silkki yhdistettynä tämän hetken hienotunteisuuteen.

 

Urbaganza: Aitoutta hakevat etsivät kaupunkiin sopivia tyylejä. Uudelleen muotoiltu klassikko kiiltävillä yksityiskohdilla.

 

Texture Tension: Läpinäkyvyys, yksinkertaisuus, puhtauden voima, vivahteikkaat luonnonsävyt, pastellit ja hohtava valkoinen; kimmeltävät hiukset – ovatko ne sadepisaroita?

 

Kokoelma löytää tasapainon muodin ystävien ja ihmisten välillä, jotka tekevät epämuodikkuudesta muodikasta.

 

"Tänä päivänä globaalissa maailmassa, muodissa ja kulttuurissa voidaan sanoa ihan kaiken olevan muotia. Vaikka muutos on ilmassa, haluamme samaan aikaanolla entistä aidompia kaikessa tekemisessämme." Schwarzkopf Professional International Creative Director, Simon Ellis

 

Tutustu uuteen Creating Tomorrow’s Colour Today Collection -kokoelmaan ja päästä mielikuvituksesi valloilleen.

Essential Looks
Mad about

JUHLISTA HUOMISEN YKSILLÖLLISTÄ KAUNEUTTA TÄNÄÄN MAD ABOUT LENGTHS JA CURLS SUPERFOOD APUNASI

Mad about on kokonaisvaltainen hoito- ja muotoilujärjestelmä, joka soveltuu kaikille hiustyypeille kestävistä laineista ja kiharoista upeisiin pitkiin hiuksiin, joista voit todella olla ylpeä. Tutustu hoito- ja muotoilusarjojen viimeisimpään valikoimaan – Mad about Lengths ja Mad about Curls Superfood.

 

Kasvata hiuksesi pidemmäksi sentti sentiltä Mad about Lengths –tuotesarjan avulla. Kokonaisvaltainen hoitosarja vahvistaa pitkiä hiuksia tyvestä latvaan kevyen kosteuttavilla koostumuksilla. Kauniille pitkille hiuksille, jotka ovat terveet sekä elinvoimaiset, eikä niitä tarvitse pätkäistä jokaisella kampaamokäynnillä.

 

Mad about Curls Superfood korostaa afrohiusten luonnollista rakennetta ja kauneutta. Ne ovat yksiä hauraimpia ja vähiten suomukerroksia omaavia hiuksia maailmassa. Superfood-öljyjen avulla, Mad about Curls Superfood Mask ja Leave-in Treatment hoitavat intensiivisesti, kosteuttavat ja vahvistavat hiusten tiukkaa rakennetta, säilyttäen niiden luonnolliset öljyt ja lisäten kiiltoa.

 

Nyt on aika juhlistaa kiharoita, laineikkaita ja pitkiä hiuksia… ne ovat yhtä yksillöllisiä kuin sinä itse. Tutustu uuteen Mad about -valikoimaan jo tänään!

INSIDE SHAPING FUTURES JOURNEY

Schwarzkopf Professional esittää dokumenttisarjan kansainvälisestä hyväntekeväisyyshankkeestaan.

 

Schwarzkopf Professional on Shaping Futures -projektin kanssa pitkään yhteistyötä eri kansalaisjärjestöjen sekä kampaajaverkoston kanssa. Tämän yhteistyön avulla Schwarzkopf Professional on muuttanut heikommassa asemassa olevien nuorten aikuisten elämää kampaajakoulutusohjelman avulla.

 

Juhlistaakseen hyväntekeväisyyshankkeeseen osallistuvien vapaaehtoisten uskomatonta omistautumista ja sitä iloa mitä hanke on tuonu satojen ihmisten elämään ympäri maailmaa, julkaisee Schwarzkopf Professional dokumenttielokuvan: "inside Shaping Futures".

 

Tämä dokumentti vie sinut tunteikkaalle matkalle Shaping Futuresin maailmaan. Hankkeen toiminnasta kertovat kansalaisjärjestöjen edustajat, kampaajat, Schwarzkopf Professionalin yhteistyökumppanit sekä tietenkin itse Shaping Futures -oppilaat itse.

 

"Tämä on todella ainutlaatuinen kokemus meille kaikille, jotka olemme olleet tässä mukana… Se intohimo jolla opiskelijat opiskelleet ja mitä hyötyä se on tuon heidän elämäänsä, on koskettanut heitä ihan yhtä paljon kun meitä vapaaehtoisia." – Coralie Loth, Shaping Futures Manager at Schwarzkopf Professional

 

Katso neliosainen dokumenttisarja nyt.

Shaping Futures
OSiS+ Long Hair Texture

LUO UUDELLEEN TAPASI MUOTOILLA PITKIÄ HIUKSIA YHDESSÄ OSiS+ LONG HAIR TEXTURE -TUOTESARJAN KANSSA

Tämän päivän pitkähiuksiset asiakkaat haluavat vaivattomuutta, luonnollista rakennetta ja liikettä. Kiireisen elämän keskellä, kaivataan nopeutta ja helppoutta.

 

OSiS+ Long Hair Texture on pitkille hiuksille kehitetty muotoilutuotesarja.
Innovatiiviset tuotteet, jossa yhdistyvät höyhenen keveys ja superkuiva koostumus. Ei enää tietoakaan raskaista, tahmeistä ja keinotekoisista viimeistelyistä. Rajoja rikkovan Friction Style -teknologian avulla OSiS+ Long Hair Texture -tuotesarja avaa hiuksillesi täysin uudenlaisen maailman vaivattomiin viimeistelyihin.

 

Löydä uusi tapa viimeistellä pitkiä hiuksia...

 

Kiitos innovatiivisen Friction Styling -teknologian, OSiS+ Long Hair Texture -tuotesarja mahdollistaa hiusten muotoilun tuotteilla, jotka jättävät hiukset luonnollisen liikkuviksi antaen niille tuuheutta ja rakennetta.

 

Friction Styling -Viimeistelyn Hyödyt:

  • Kevyt rakenne, volyymi ja tyvikohotus
  • Puuterimainen tunne hiuksissa
  • Ei kypärämäistä kampausta
  • Rutistelu aktivoi tyylin uudelleen

OSiS+ Long Hair Texture -tuotesarja avaa täysin uuden maailman pitkien hiusten viimeistelylle.

KIRKASTA VAALEITA HIUKSIA YHDESSÄ BLONDME DETOXIFYING SYSTEMIN KANSSA

Tutustu Schwarzkopf Professionalin uuteen vaaleiden hiusten hoitorutiinin, jonka vaikuttavana aineena on C-vitamiini.

 

Ilmansaasteet, pöly ja veden mineraalit saavat kemiallisesti käsitellyt vaaleat hiukset näyttämään sameilta ja vihertäviltä. BLONDME Detoxifying System ei ainoastaan torju hiusten vihertävää sävyä vaan myös suojaa hiuksia ympäristön saasteilta.

 

Kolme osainen hoitorutiini sisältää: Purifying Bonding Shampoo, joka poistaa hiuksesta epäpuhtauksia ja mineraalijäämiä. Shot lisää hiuksiin kirkkautta ja kiiltoa yhdessä C-vitamiinin kanssa kun se sekoitetaan BLONDME Keratin Restore Bonding Maskin kanssa. Bi-Phase Bonding & Protecting Spray on kevyt suojaava hoitosuihke, joka ravitsee hiuksia tehden niiden pintaan suojaavan kalvon ympäristön saasteita vastaan.

 

Tuotesarja sisältää bonding-teknologian, joka auttaa luomaan uusia sidoksia hiukseen. Yhdessä C-vitamiinin, aminohappoyhdisteen, Allantoiinin sekä omenahapon kanssa ne poistavat epäpuhtauksia hiuksesta.

 

Elvytä ja suojaa terveen näköisiä, vaaleita lopputuloksia BLONDME Detoxifying - hoitorutiinin avulla.

BLONDME
tbh - true beautiful honest

tbh - true beautiful honest: AIDOSTI KAUNIS JA REHELLINEN RATKAISU HIUSTENVÄRJÄÄMISEEN

Olemme Schwarzkopf Professionalilla odottaneet innoissamme milloin pääsemme lanseeraamaan uuden kestovärisarjamme tbh - true beautiful honest:in. Värisarja heijastaa nykyisiä arvoja olla aito ja luottaa sisäiseen kauneuteen. tbh - true beautiful honest tarjoaa uniikin ja rehellisen ratkaisun hiusten värjäämiseen.

 

tbh – true beautiful honest tarkoittaa:

 

truly unique: yksilölliset värilopputulokset, jotka tuovat esiin hiusten luonnolliset sävyt vaaleasta tummaan. Värilopputulos on luonnollisen vivahteikas, jolla saadaan jopa 100% harmaanhäivitys.

 

beautifully authentic: hohtavan puuterimaiset sävyt hienovaraisen vivahteikkailla pohjasävyillä.

 

genuinely honest: haluamme kertoa rehellisesti tuotteiden raaka-aineista ja siitä miten ne toimivat.

 

tbh - true beautiful honest Värisarjassa on 26 sävyä kolmessa eri värimaailmassa, jotka antavat kampaajalle mahdollisuuden luoda aitoja, asiakkaalle räätälöityjä lopputuloksia.

  • Natural: Luonnolliset sävyt, joissa on ripaus suklaata (6 sävyä)
  • Viileä: Modernin pehmeitä sävyjä, jotka täydentävät hiusten omia luonnollisia vivahteita (13 sävyä)
  • Lämmin: Ylellisen täyteläisiä sävyjä, jotka heijastavat hiuksen luonnollisia pohjasävyjä (7 sävyä)

Liity aidon asenteen aikakauteen yhdessä tbh - true beautiful honest -värisarjan kanssa.

BC BONACUREN TARINA JATKUU NELJÄLLÄ UUDELLE, UPEALLA TUOTTEELLA

Uudet BC Bonacure tähtituotteet on luotu vastaamaan tämän hetken trendeihin: kiiltävyys, pigmentoitu hoito, kerrostus sekä föönin kuumuudelta suojautuminen, jotta kampaajat ja asiakkaat voivat taas #BELIEVEINCONFIDENCE.

 

BC Bonacuren hiusten ongelmia ratkaisevat tuotelinjat tarjoavat nyt neljä uutta tähtituotetta, jotka antavat hiuksille kiiltoa, pigmenttistä hoitoa, sileyttä ja hoitoa kuivauksen alle:

 

1. BC Bonacure UV Filter Color Freeze Liquid Shine - painoton seerumi, joka lisää värin ja raitojen vivahteikuutta.

 

2. BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Chocolate Micellar Shampoo - Väripigmenttejä sisältävä shampoo, joka syventää ruskeita sävyjä.

 

3. BC Bonacure Keratin Smooth Perfect Duo Layering - Hiukset kesyttävä duo paksuille, karkeille ja vaikeasti hallittaville hiuksille.

 

4. BC Bonacure Peptide Repair Rescue Blow Defense - Hiuksia vahvistava voide käsitellyille hiuksille.

 

BC Bonacuren tuotteet on omistettu erilaisille hiusten tarpeille, jotta asiakkaat voivat nauttia kampaamolaatuisesta hiustenhoidosta myös kotona.

 

Tutustu BC Bonacuren tuotevalikoimaan jo tänään!

BC Bonacure Tuotteella
BC Sun Protect

NAUTI KESÄN HEHKUSTA JO TÄNÄÄN BC SUN PROTECTIN AVULLA

Useimmille ihmisille kesä on parasta aikaa mutta hiuksille se voi olla vaikein vuodenaika; aurinko, merivesi, kloorivesi ja lämpimämpi ilma saa hiukset tuntumaan kuivilta ja elottomilta sekä näyttämään kurittomilta…

 

Mutta apu on lähempänä kuin oletatkaan, kiitos uuden BC Sun Protect -hiustenhoitosarjan!

 

Uusi BC Sun Protect on erityisesti kehitetty suojaamaan, puhdistamaan ja hoitamaan kaikkia hiustyyppejä ennen altistusta auringolle, sen aikana sekä sen jälkeen. Koostumus, joka sisältää eksoottisia aineosia - kosteuttavaa Buriti-öljyä Amazonin suoalueilta ja merileväuutetta - suojaa, ravitsee ja kaunistaa auringon rasittamia hiuksia. Joten auringonpalvojat hoi! Nyt voitte unohtaa huonokuntoiset hiukset ja haalistuneet värit ja vain keskittyä näyttämään hyvältä 24/7!

 

Tsekkaa koko BC Sun Protect -sarja tänään.

Together #apassionforhair

Hiusmaailma elää jatkuvassa muutoksessa; kasvua ja edistystä tekniikoissa, trendeissä, innovaatioissa ja ammattitaidossa. Me haluamme pitää yhteistyökumppanimme, parturi-kampaajat, ajan tasalla jotta he voivat menestyä. Sinun on nyt todella helppo pysyä mukana hiusmaailman muutoksissa inspiroivien sosiaalisten kanaviemme kautta – käytä nettisivujamme hyväksi ja ole mukana 24/7.