FILOSOFIAMME

Professional Partners - Together. A passion for hair


Me näemme asiat kokonaisuuksina - saamme yhdessä enemmän aikaan. Me uskomme jaettun intohimoon - a passion for hair. Me uskomme aitoon yhteistyöhön - kumppanuuteen joka kestää läpi elämän.


Schwarzkopf Professional on olemassa kampaajia varten.


Kampaajat ovat syy, miksi me teemme työtämme. Me olemme rakentaneet yrityksemme voidaksemme vastata heidän tarpeisiinsa. Innovatiivisia tuotteita, tukea, asiantuntevaa koulutusta, inspiraatiota, intohimoa - me tarjoamme kaikkea tätä ja enemmänkin. Kampaajien menestys on meidän menestyksemme. Vain sillä on väliä.


Schwarzkopf Professional - Together. A passion for hair
Yritys - Historiamme

HISTORIAMMEYrityksemme juuret ovat Berliinistä, Hans Schwarzkopfin apteekista joka on perustettu yli 100 vuotta sitten. Me ymmärrämme mitä hiusten kauneus ja hoito on, kokonaisvaltaisesti. Haluamme olla aina askeleen edellä ja määrätä tahdin markkinoilla. Haluamme aina haastaa ja kehittää uusia ja parempia tuotteita. Olemme osa menestyvää Henkel yhtiötä ja Schwarzkopf Professional on laajentanut saatavuuttaan. Tänään, innovatiivisia tuotteitamme löytyy salongeista ja liikkeistä joka mantereelta. Meillä on tällä hetkellä 7 600 patenttia - jokainen niistä on merkkipaalu hiusten hoidossa.

Schwarzkopf Professional - Työskentele kanssamme

TÖIHIN MEILLEHaluatko enemmän? Enemmän mahdollisuuksia, jännitystä, inspiraatiota, haasteita? Tiedätkö rajasi? Haluatko koetella rajojasi? Työskentele kanssamme ja ole osa dynaamista ja globaalia yhtiötä. Käy katsomassa työpaikat sivuiltamme Henkel.com :ista ja ole osa menestystä. Me autamme sinua menestymään - aloita nyt.