Filosofia
Ylivoimaisen Hyväkuntoiset Vaaleat Hiukset
Vaalennuksen Perusteet

BLONDME ymmärtää blondeja. Siksi BLONDME tarjoaa täydellisen tuotesarjan vaaleille hiuksille. Valikoimasta löydät niin väri-, hoito- kuin muotoilutuotteetkin.

Erikoisratkaisuja blondeille
Sekä vaalennussävyja että vaalennussävyja harmaantuneille hiuksille voi sekoittaa yhdessä BLONDME sävytysvärien kanssa. Tämän vuoksi mahdollisuuden luoviin lopputuloksiin ovat loputtomat.

Erityinen hiustenhoitosarja vaalennetuille, värjätyille, raidoitetuille... ihan kaikille blondeille.

Luo ainutlaatuinen kampaus BLONDME-muotoilutuotevalikoiman avulla, joka sisältää sen mitä jokainen vaaleaverikkö haluaa; kiiltoa, volyymia ja pitoa.

Helppokäyttöiset Ammattituotteet

Käyttövalmiilla BLONDME vaalennusväreillä voi vaalentaa hiuksia jopa 8 astetta ja lisätä sävyteraitoja vain yhdellä värjäyskerralla. Vaalentaminen ei ole koskaan ollut helpompaa!

Edistyksellistä Teknologiaa

Edistyksellistä teknologiaa vaaleihin lopputuloksiin.

Hoitavuus sekä säihkyvä kiilto saadaan aikaan Keralumiére Infusion-yhdisteen avulla, joka sisältää keratiinia ja silkkipuuteria. Lisäksi väriä suojaavat pigmentit parantavat värin kestoa.

Ammattimainen hiustenvaalennus on saavuttanut uuden kulmakiven: jopa 9 asteen vaalennus ja ensiluokkainen hoito. Kiitos Premium Lift 9 + - vaalennusaineen sekä Premium Care - hapetteen.

BLONDME
Väri, hoito & muotoilu

Experience the first and complete approach to achieve the most supreme Blonde Hair Quality…

  • filosofia
  • step by steps
  • teknologia
  • 10 syytä
Open/Close