#TogetherWeStand

#TOGETHERWESTAND

 

#TOGETHERWESTAND Rakennamme yhdessä parempaa tulevaisuutta.

 

Näinä epävakaina aikoina, halusimme kertoa arvokkaille asiakkaillemme, että olemme täällä teitä varten!

 

Kampaamo on enemmän kuin pelkkä palvelu – se on käsityötä kauniiden hiusten eteen ja sen lisäksi kampaajat saavat toimia niin terapeutteina, kuin ystävinä. Kampaajat ovat tärkeässä roolissa kun juhlitaan suuria tapahtumia elämässä niin iloissa, kuin suruissa. Kampaajat luovat asiakkaisiinsa pitkäaikaisia suhteita ja ovat aina valmiina asiakasta varten.

 

Viimeiset viikot ovat muokanneet arkemme täysin uudenlaiseksi, eikä maailma todennäköisesti ole enää se sama, johon olimme tottuneet.

 

Toivomme koko sydämestämme, että et ole liian järkyttynyt vastoinkäymisistä, joita olemme kohdanneet.

 

Jotta voisimme tukea sinua parhaalla mahdollisella tavalla, olemme luoneet uuden yhteisöllisen alustan, erityisesti juuri sinulle. Sieltä löydät muun muassa ilmaisia koulutuksia, voit jakaa ajatuksiasi ja saada ammattillisia neuvoja.​

 

Ota yhteyttä

 

Ota yhteyttä sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

 

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen koulutus.osasto[at]henkel.com

#TogetherWeStand

Terveys- ja turvallisuustuki

Ennalta-arvaamaton ja nopea COVID-19 -pandemian puhkeaminen aiheutti joko pakollisia tai välttämättömiä kampaamoiden sulkemisia, jotta voitiin noudattaa suositeltua sosiaalista etäisyyttä (1,5-2m). Nyt kun olemme siirtymässä uuteen normaaliin tulee noudattaa korkeampaa hygieniatasoa sekä turvallisuus- ja terveysstandardeja asiakkaiden luottamuksen ja uskollisuuden palauttamiseksi. Välineet kuten partakoneet, sakset, kammat, leikkuuterät ja hiusklipsit on luokiteltu tartuntariskiksi koska ne voivat vahingossaa lävistää ihon. Hiuspohjan ja kaulan alueen ihotulehdukset toimivat tartunnan levittäjänä kampaamotyössä.

Terveys- ja turvallisuustuki

Tässä oppaassa kerrotaan uusista kampaamostandardien suosituksista. Ne sisältävät suositukset koskien henkilöstön hygieniaa, välineiden puhdistusta, tilojen siisteyttä, työterveyttä ja -turvallisuutta.

Terveys- ja turvallisuustuki

Luova tuki: Instagram-livet

Seuraa @schwarzkopfpro -tiliä Instagramissa, niin et koskaan missaa liveä!

Instagram April/June
Instagram May

Taloudellinen tuki: Help Your Salon

Korona-viruksen puhkeaminen rajoittaa ja vaikuttaa elämäämme monin tavoin. Kampamot ovat joutuneet sulkemaan tai rajoittamaan toimintaansa, asettaen sekä kampaajan, että asiakkaan terveyden etusijalle; monien kohdalla tämä on tarkoittanut tulojen vähenemistä. Me seisomme kansaivälisen kampaajayhteisön vierellä ja työskentelemme kovasti, jotta löydämme keinoja tukea, ylläpitää ja inspiroida. Yksi näistä keinoista on hanke kampaajien tukemiseksi, HelpYourSalon.com.

 

Haidresser Solidarity -kampanja yhdessä HelpYourSalon.com kanssa tarjoaa ilmaisen alustan lahjakorttien myymiselle; se on suunniteltu auttamaan liikkeiden ja yksittäisten kampaajien liiketoimintaa, mahdollistaen välittömät tulot, auttaen selvitytymään vallitsevasta tilanteesta. Testaa, se on helppoa ja nopeaa:

Help Your Salon
Vaihe 1

1. Rekistöidy osoitteessa www.helpyoursalon.fi
Rekisteröinti vie ainoastaan kaksi minuuttia – verkkokauppaa ei tarvita!

Vaihe 2

2. Rekisteröidy PayPaliin
Myynnit ohjataan suoraan omalle PayPal-tilillesi

Vaihe 3

3. Luo lahjakortti-linkki
Sinä päätät mitä lahjakortti maksaa ja mitä palveluita sillä saa

Vaihe 4

4. Jaa linkki asiakkaillesi
Voit jakaa tiedon lahjakorteistasi sosiaalisen median kanavissa, esim. Instragramissa, WhatsAppissa ja Facebookissa