Hairdressers' Voices

HAIRDRESSERS' VOICES

Pidämme yhtä. Meitä yhdistää intohimo hiuksiin. Meitä ajaa sama palo ja omistautuminen alallemme.

 

Kunnianhimomme näyttää tietä. recreate Luomme uutta. Me menemme yksityiskohtiin. refine ja redesign.

 

Ajattelemme ja työstämme uudelleen. reinventing hair. Se on missiomme. Kaiken aikaa, kaikkialla. Tehdään se yhdessä. Aidosta intohimosta hiuksiin. Mutta älä usko vain meitä vaan kuuntelem mitä kampaajillamme on sanottavaa.

Schwarzkopf Professional - Together. A passion for hair

MITÄ MIELTÄ PARTURI-KAMPAAJAT OVAT SCHWARZKOPF PROFESSIONALISTA

Schwarzkopf Professional on enemmän kuin brändi ja yhteistyö kanssamme on enemmän kuin liikesuhde – Me olemme olemassa kampaajia varten, tarjoamme tukea jokapäiväiseen liiketyöskentelyyn ja motivoivia innovaatioita. Me olemme mukana ajan hengessä ja seuraamme uusimpia tuulia, jotta sinä voit inspiroitua ja antaa luovuutesi kukkia. Katso yhteistyökumppaniemme inspiroivia lausuntoja ja kuule, mitä mieltä he ovat Schwarzkopf Professionalista.

MITÄ MIELTÄ KAMPAAJAT OVAT ASK EDUCATIONISTA

 

Yksi parhaista sanonnoista on ”koulutusta tarvitaan aina – silloin kun luulet, että et tarvitse enää koulutusta, urasi jämähtää paikoileen”. Sanonta osuu aivan oikeaan ja meillä Schwarzkopf Professionalilla koulutus on yksi tärkeimmistä tukipalveluistamme, voidaksemme tukea sinua koko urasi ajan. Haluamme olla hyvä yhteistyökumppani, ja sinulla onkin valittavanasi suuri valikoima erilaisia koulutuksia, kuten ASK Education, seminaareja ja työpajoja.  

MITÄ MIELTÄ PARTURI-KAMPAAJAT OVAT HAIRDRESSING AWARDSEISTA

Hairdressing Awards tuo alan ihmiset yhteen ja antaa mahdollisuuden näyttää luovuuttaan, esitellä taitojaan ja kehittää itseään parturi-kampaajana. Voittaminen, tai edes kilpailuihin osallistuminen, tuo liikkeellesi mainetta, ja uusia mahdollisuuksia. "Uskomatonta, työn määrä jota tähän on käytetty on kerta kaikkiaan
 uskomatonta... Tämä vain todistaa mitä kaikkea hiusalalla on mahdollista tehdä... tämä on todella upeaa – " CRAIG CHAPMAN – vuoden
 2012 Afro Hairdresser.