IGORA #RoyalTakeOver värjääjät
Lucid Nocturnes Tiimi

 

Tutustu Lucid Nocturnes -sävykokoelmaan! Sen ovat kehittäneet vuoden värjääjä Kanadasta, Rossa Jurenas, ja kuumin väritrendien luoja Kaliforniasta, Linh Phan, yhteistyössä Schwarzkopf Professionalin kanssa. Nämä kuusi puoleensavetävää sävyä tarjoavat säteileviä tyylejä, jotka loistavat keskiyön tummuudessa.

Rossa Jurenas

Rossa Jurenas

Tiimin toinen puolisko on Schwarzkopf Professionalin Pohjois-Amerikan väriasiantuntija ja monipalkittu värjääjä, Rossa Jurenas.

 

Hänet tunnetaan innovatiivisesta lähestymistavastaan hiusten muotoiluun ja värjäyksiin. Rossa on mainittu useissa arvostetuissa lehdissä, työskennellyt New Yorkin muotiviikoilla ja tehnyt läheisesti yhteistyötä ASK Koulutustiimin kanssa - hän on vahvistanut paikkansa alan todellisena edelläkävijänä.

Linh Phan

Linh Phan, AKA Bescene, on Kalifornian kuumin väritrendien luoja ja trendien edelläkävijä - hänen rohkeat ja energiset sävyt ja väriluomukset ovat herättäneet jo yli 340 tuhannen Instgram seuraajan huomion.

 

Bescene Studion perustaja Linh ihastuttaa näkemyksillään ja värityyleillään suosituimpia bloggaajia, stylisteja ja sosiaalisen median vaikuttajia.

Linh Phan
Disheveled Nudes Tiimi

 

Tutustu Disheveled Nudes värikokoelmaan, jonka ovat toteuttaneet yhteistyössä palkittu värjääjä Matt Clements Australiasta, sekä maailmankuulu kouluttaja Jorge Cáncer. Kokoelma koostuu monivivahteikkaista sävyistä, joilla luodaan tarkkoja asetteluja ja syyvyyttä sekä uudenlaista rakennetta hiuksityyleihin.

Jorge Cáncer

Jorge Cáncer

Maailmankuulu kouluttaja ja X-presion creativos -ryhmän jäsen Madridista: luova studio, joka on omistautunut tutkimukselle, innovaatioille sekä uuden kehittämiseen.

 

Jorgen luomalla pixeli -tekniikalla luodaan hiuksiin kauniita ja rohkeita muotoja sekä särmää tyyliin.

Matt Clements

Matt Clements on palkittu värjääjä Australiasta, joka on voittanut palkinnon 'Australian Colour Technician Of The Year' jo neljästi.

 

Hänet tunnetaan rajojen rikkojana värisuunnittelussa ja tekniikoissa. Mattin inspiroiva taidot korostuvat Disheveled Nudes Vanguard Shadowing -tyylissä.

Matt Clements
Dusted Rouge tiimi

 

Tutustu Dusted Rouge -väreihin! Yhteistyössä maailmankuulun kouluttajan ja julkkisvärjääjä Lesley Jennisonin ja Brasilialaisen väriasiantuntijan Jean Philippe Santosin kanssa tämä kokoelma tarjoaa sivistyneen otteen punaisiin. Kuusi uutta hiomatonta sävyä hienovaraisista punaisista syviin vintagesävyihin. 

Jean Philippe Santos

Jean Philippe Santos

Jean Philippe Santos on lupaava trendivärjääjä Sao Paulosta Brasiliasta. Yli 39k seuraajaa Instagramissa, Jean on tunnettu hänen punasävyisistä värjäysluomuksista ja rohkeista sekä särmikkäistä tyyleistä.

 

Hänen perusteellinen tieto hiuksista, väreistä ja tyyleistä on täydellinen valinta olla mukana Lesleyn Dusted Rouge tiimissä - luoden raikkaan inspiraatiota herättävän tyylin, johon kaikki rakastuvat!

Lesley Jennison

Kun on kyse väreistä, Schwarzkopf Professionalin maailmankuulu kouluttaja Lesley Jennisonin tietää niistä kaiken. Vuonna 1984 uransa aloittanut Lesley tuo suuren annoksen tietoa ja taitoa Dusted Rouge tiimiin.

 

Lesley on luonut hänen oman uniikin tyylin sekoittaen Dusted Rouge -sävyjä IGORA ROYAL Pastelfierin kanssa luoden upeita puuterimaisia sävyjä pehmeällä lopputuloksella.

Lesley Jennison