Kouluttajamme

KOULUTTAJAMME

Dynaaminen, hienostunut ja kekseliäs, hiusalalla tapahtuu koko ajan. Luovuus ja tekninen osaaminen on lähellä sydäntämme, ja siksi haluamme olla jjännittävin parturi-kampaajia innostava globaali yritys. Tarjoamme upeita innovaatioita ja persoonallisia palveluita liikkeisiin.

 

Schwarzkopf Professional jatkaa 120 vuotista perinnettään hiusten parissa. reinventing hair, rethinking hair colour, redefining hair trends, revolutionising education, reboosting salon success and reinforcing partnerships… Koska sinun menestyksesi on meidän menestyksemme.

Schwarzkopf Professional - Together. A passion for hair
Simon Ellis - International Creative Director

SIMON ELLIS

INTERNATIONAL CREATIVE DIRECTOR

 

@thesimonellis

 

Mikä hiusmaailmassa niin erikoista?

Parturi-kampaajat arvostavat työssään enemmän kokemusta ja palvelua kuin tuotteiden myyntiä. Pitkäaikaisena ja hyvänä kumppanina ymmärrämme parturi-kampaajien tarpeet ja tarjoamme kestäviä tuotteita ja huippupalveluita tukemaan liiketoimintaa. Tarjoamme tuotteita joita parturi-kampaajat ja asiakkaat haluavat, emme tuotteita joita he luulevat tarvitsevansa!

 

Tämä todistaa, että yhteistyömme parturi-kampaajien  ja heidän asiakkaidensa kanssa toimii – me tiedämme, että tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttimme!

 

Pitääksemme parturi-kampaajiemme mielenkiintoa yllä, on meidän kommunikoitava oikein ja tarjottava välineitä ja palveluita, joita he voivat käyttää joka ikinen päivä.

Tyler Johnston - Global Ambassador

TYLER JOHNSTON

GLOBAL AMBASSADOR

 

@tylerjohnstonhair

 

Miten kuvailisit rooliasi Schwarzkopf Professionalin kansainvälisenä kouluttajana?

 

Roolini SKP kansainvälisenä kouluttajana on jännittävä, haastava ja palkitseva. Essential Looksin ja omien mielikuvieni avulla inspiroin ja motivoin parturi-kampaajia ympäri maailmaa – työni on upeaa. Haluan rohkaista stailisteja kehittämään luovuuttaan ja menemään eteenpäin.

 

Saatko toteuttaa itseäsi vapaasti Schwarzkopf Professionalilla?

 

Hiusstailisteja on tapa ilmaista omaa näkemystäni ja visiotani. SKP on globaali yritys, joka antaa minun kokeilla rajojani ja toteuttaa visioitani. Mielestäni SKP haluaa kehittyä ja mennä eteenpäin.

Lesley Jennison - Kansainvälinen värikouluttaja

LESLEY JENNISON

GLOBAL COLOUR AMBASSADOR

 

@lesleyjennison

 

Miten kuvailisit rooliasi Schwarzkopf Professionalin kansainvälisenä kouluttajana?

 

Schwarzkopf Professionalin kansainvälisenä kouluttajana minun täytyy tunnistaa tulevat uudet trendit ja innovatiiviset tavat värjäyksessä. Onnekseni olen innoittanut monia kampaajia ympäri maailmaa tiedoillani, ja sen takia itselläni on vahva usko ja intohimo alan kouluttamiseen, sen takia olen itse usein askeleen edellä ja mukana alan kehityksessä.

 

Saatko toteuttaa itseäsi vapaasti Schwarzkopf Professionalilla?

 

Urani kohokohta on ollut liittyminen Schwarzkopf Professional tiimiin ja päästä tekemään Essential Looksia. Steve Hogan antoi minulle taiteellisen vapauden toteuttaa tekniikoita, jotka saavat meidät ajattelemaan laajemmin ja erilailla, mutta ovat silti helppoja käyttää.

Antony Whitaker - Kansainvälinen liiketoiminnan kouluttaja

ANTONY WHITAKER

GLOBAL BUSINESS AMBASSADOR

 

@growmysalonbusiness

 

Miten kuvailisit rooliasi Schwarzkopf Professionalin kansainvälisenä kouluttajana?

 

Minä näen kaksi erilaista tehtävää työssäni Schwarzkopf Professionalilla; ensimmäinen on edustaa "tavallisia kampaajia ja salonkien omistajia" kertomalla mitä tarpeita heillä on, ja toinen on kehittää ja esitellä motivoivia business-seminaareja; missä ja milloin niitä tarvitaan.

 

Mikä hiusalalla saa sinut motivoitumaan?

 

Tekemäni työ. Uskon, että teetpä työksesi mitä vain, siihen pitää sitoutua 100% ja olla ylpeä. Esiintyessäsi sinun on oltava intohimoinen, jotta viestisi tavoittaa kaikki. Etenkään nuoret kampaajat eivät ymmärrä miten luova prosessi oman liikkeen ja tiimin rakentaminen on. Intohimoinen suhtautuminen työhön tekee siitä mielekästä.

Richard Ashforth - Global Styling Ambassador

RICHARD ASHFORTH

GLOBAL STYLING AMBASSADOR

 

@richardashforth

 

Miten kuvailisit rooliasi Schwarzkopf Professionalin Global Ambassadorina?

 

Schwarzkopf Professionalin Global Styling Ambassadorina uskon, uskon että muotoilu ja luovuus kulkevat käsi kädessä. Rakastuin hiusalaan heti ensikosketuksesta ja se rakkaus on kestänyt jo yli 20 vuotta. Minulta ei koskaan lopu ideat kesken. Tämä rooli antaa minulle mahdollisuuden ilmaista intohimoani tätä alaa kohtaan ja samalla voin inspiroida muita.

 

Kuinka paljon Schwarzkopf Professional antaa sinulle luovaa vapautta?

 

Työskentely Schwarzkopf Professionalin OSiS+ sarjalla ei aseta luovuudelleni mitään rajoitteita. Me kampaajat kokeilemme erilaisia muotoja sekä tekstuureja ja kehitämme ideoitamme. Me haastamme luovuutemme joka päivä ja sitä varten meillä täytyy olla juuri oikeanlaiset tuotteet.