Kouluttajat

KOULUTTAJAT

 

Pysyäkseen mukana trendeissä ja vastatakseen tiedostavien asiakkaiden tarpeisiin on omistauduttava luovuudelle. Kansainväliset kouluttajamme yhdistävät tyylin, vision ja taiteellisuuden juuri, kuten maailman parhailta stailisteilta ja värjääjiltä voikin odottaa. Olemme ylpeitä voidessamme työskennellä hiusalan huippujen kanssa.

 

Alta löydät enemmän tietoa inspiroivista ja visioivista kouluttajistamme.

Schwarzkopf Professional - Together. A passion for hair
Tyler Johnston

TYLER JOHNSTON – EDITORIAL

 

@tylerjohnstonhair

 

Yhdistelmä tekniikkaa ja huikeaa luovuutta. Tyler Johnstonin kädenjälki on tunnistettavissa. Hän ollut maailman suurimmissa lehdissä ja hänellä on paljon tunnettuja asiakkaita, kuten David ja Victoria Beckham, Cate Blanchett ja Lily Allen.

 

Tyler aloitti hiusmuotoilijan uransa Vidal Sassoonilla 80-luvulla Manchesterissa. Hän eteni urallaan nopeasti, muutti Lontooseen ja työskenteli Sassoonin Knightsbridgen liikkeessä luovana johtajana. Kuusi vuotta hän työskenteli tässä asemassa tehden näytöksiä ja TV-mainoksia, ja siirtyi sitten freelanceriksi. Nykyään hän on yksi alan kysytyimpiä hiusmuotoilijoita.

LESLEY JENNISON – COLOUR

 

@lesleyjennison

 

Lesley aloitti uransa 1984 Lontoon hiusakatemiassa ja vietti 18 vuotta matkustellen ympäri maailmaa työskennellen näytöksissä, koulutuksissa ja mainoksissa. Sen jälkeen Lesley aloitti työt legendaarisessa Real-salongissa, jossa hänen asiakkainaan kävi kuuluisuuksia, kuten Gwyneth Paltrow ja Elle MacPherson.

 

Hänen radikaalit visionsa ja tyylitajunsa väreissä veivät hänet Vidal Sassoonin oppilaasta maailmankuuluksi ja julkkisten suosimaksi värjäysmestariksi. Lesley, joka on aina hyvin pukeutunut, on myös työskennellyt John Richmondin, Raf Simonsin ja Alexander McQueenin näytöksissä.

Lesley Jennison


Richard Ashforth

RICHARD ASHFORTH – MUOTOILU

 

@richardashforth

 

Richard Ashforth on tunnettu luovuudestaan ja yksityiskohtiin keskittymisestä ja sen takia häntä pidetään yhtenä Iso-Britannian taitavimpana kampaajana. Hän uskoo yksilöllisyyden juhlistamiseen “kauneus ensin” - lähestymistapansa kautta. Hän aloitti uransa Vidal Sassoonilla, jonka jälkeen hän perusti oman kansainvälisen SACO brändinsä vuonna 2005. SACO tarkoittaa menestystä ja yksityiskohtaa japaniksi, joka kuvailee hyvin Richardinn tarkkaa leikkaustyyliä!

 

Säännöllisen työskentelyn muodin tunnetuimpien nimien kanssa ja valokuvaajien kuten Peter Lindbergh, David Bailey sekä Amerikan & Brittien Voguen kanssa, Richard on luonut myös oman guerrilla-style hiusnäytöksen NOISE:n. Tämä underground tapahtuma on kiertänyt ympäri maailmaa ja antaa joka kerta jotain uutta nopeatempoiselle hiusmaailmalle.

ANTONY WHITAKER – BUSINESS

 

@growmysalonbusiness

 

Monia palkintoja voittanut kampaaja, liikemies, kouluttaja, opettaja ja motivaattori Anthony Whitaker on ollut hiusalan ja liikekoulutuksen kuuminta huippua jo kolme vuosikymmentä. Hänen saavutuksiinsa kuuluu ‘Grand Trophy of the Professional Press Association’ ja ‘Australian Hairdresser of the Year’ -palkinnot; hän on voittanut palkintoja markkinoinnista, salonkien suunnitteluista, valokuvauksesta ja koulutuksesta.

 

Schwarzkopf Professionalin Global Business Ambassorina Anthony on intohimoinen esiintyjä, joka inspiroi liikkeiden omistajia ja heidän tiimejään tarjoten motivaatiota ja tietoa, jotka auttavat heitä luomaan menestyneen yrityksen.

Antony Whitaker