Essential Brands: IGORA VIBRANCE

Värit ovat Schwarzkopf Professionalin sydän ja jo 50 vuoden ajanhiusväribränsimme IGORA on asettanut värimarkkinoiden standardit. Nyt on seuraavan innovaation aika kun Schwarzkopf Professionalin kevytväri IGORA VIBRANCE lanseerataan uudelleen.

 

Mikä se on?

Tärkeimmät asiat ensin - mikä on kevytväri? Se sijoittuu kestovärin ja kevytsävytteen väliin. Kevytvärit sisältävät hapettuvia pigmenttejä sekä väripigmenttien esiasteita. Toisin kuin kevytsävytteet, kevytvärillä saadaan aikaaan selkeämpi värimuutos, koska se on sekoitettu miedon vetyperoksidin kanssa, jonka avulla saadaan avattua hiuksen pintakerros, jotta sopiva määrä väriä pääsee läpäisemään sen kuitenkaan värjäämättä sitä lopullisesti. Väri haalistuu asteittain, yleensä värin kesto on noin 25 pesua.

 

Uudistunut IGORA VIBRANCE -tuotesarja on kehitetty sisältämään Moisture Protecting -yhdiste yhdessä AQUAXYL-teknologian kanssa. Tämä tarkoittaa, että se on entistä hellävaraisempi hiuksille hiustenvärjäyksen aikana. Se luo hiuksiin upean tasaisia värilopputuloksia sekä hohtavan kiillon.

 

Mitä sen kanssa voi tehdä?

IGORA VIBRANCE on pitkälle kehittynyt kevytväri, jonka nestemäinen koostumus voidaan muuttaa joko geeliksi tai voiteeksi. Tämä mahdollistaa kampaajalle sen, että hän pystyy helpommin täyttämään asiakkaiden kasvavat odotukset: ENEMMÄN tehoa, ENEMMÄN käytännöllisyyttä, ENEMMÄN monipuolisuutta, ENEMMÄN vaihtoehtoja.

 

Kiitos uuden innovatiivisen koostumuksen ja muokattavissa olevan levitystavan, on meillä nyt käytössä täysi valikoima kevytsävytteen väripalveluita (kaksoislevitys, sävy sävyyn -värjäys, pastellisävytys, muotisävytys, neutralointi/ värinkorjaus, värin virkistus sekä kiiltokäsittely) sekä 68 sävyä, jotka sopivat täydellisesti yhteen IGORA ROYALIN sävyvalikoiman kanssa.

 

Mikä tässä on SE juttu?

Alkoholiton koostumus on täydennetty B3- ja B5-vitamiineilla. Ne siloittavat hiuksen pintaa ja estävät sitä murtumasta sävytyksen aikana. Samaan aikaan IGORA VIBRANCE Activator System -hapete antaan kampaajan valita joko geelimäisen tai voidemaisen koostumuksen väliltä.

  • IGORA VIBRANCE Activator Gel sisältää geelitymisaineita, jotka luovat ainutlaatuisen geelikoostumuksen. Tämä koostumus on sopiva kun väriä levitetään pullolla tai nopeisiin levityksiin pesupaikalla.
  • IGORA VIBRANCE Activator Lotion sisältää ainutlaatuista paksuntavaa ainetta, joka muuttaa nestemäisen koostumuksen voidemaiseksi - täydellinen nopeisiin levityksiin ja helppo käyttää.

"Uusi IGORA VIBRANCE on kaunein kevytsävyte. Sen täysin uudenlainen koostumus on todella helppo käyttää ja sekoittaa, samanaikaisesti värilopputulokset ovat äärettömän kauniita."


– Lesley Jennison | Maailmalla tunnettu kouluttaja ja värjääjä


Kerro minulle faktat!

  • IGORA VIBRANCE on pitkälle kehittynyt, kosteuttava kevytväri hiuksille.
  • Se tarjoaa joko geelimäisen tai voidemaisen koostumuksen.
  • Alkoholiton koostumus, joka on täydennetty B3- ja B5-vitamiineilla.
  • Innovatiivinen teknologia suojaa hiuksia katkeamiselta ja luo täydellisen tasaisia värilopputuloksia.
  • 68 sävyä, jotka sopivat täydellisesti yhteen IGORA ROYALIN sävyjen kanssa.
  • Antaa hiuksille hohtavan kiillon.


Missä voin oppia tästä lisää?

Tule kuulemaan lisää tästä upeasta väristä GLOSS BOSS -koulutuksiin - lataa paikallinen koulutusesite ja lue lisää.


ASK eAcademy

Opi kuinka teet värivisioistasi arkipäivää, laajenna osaamistasi ainutlaatuisen audiovisuaalisen koulutuksen parissa ASK eAcademyssa:

lisää haku