Luo räätälöity hiusten muotoilupalvelu

Toteuta 4K:n (kuuntele, katso, koe ja käytä) lähestymistapa liikkeessäsi. Tämä tarkoittaa konsultaation, diagnosoinnin ja muotoiluratkaisuiden räätälöintiä yksilöllisesti jokaiselle asiakkaallesi.

 

1. Kuuntele/konsultaatio

Tärkein aloituskysymys on kysymys: "Mitä pidät tämänhetkisestä tyylistäsi?" Tämä vetoaa tunteisiin ja avaa keskustelun. Anna asiakkaasi puhua 90%, kun taas parturi-kampaaja puhuu tästä ajasta vain 10%, johdatellen keskustelua avoimilla kysymyksillä.

 

2. Katso/diagnosoi

Jokainen asiakas on yksilö ja tämä sinun tulee huomioida, mikäli haluat luoda hänelle yksilöllisen hiusten leikkauksen ja muotoilun. Taataksesi täydellisen kokonaisuuden, tulee asiakkaalle tehdä kokonaisvaltainen diagnoosi jokaisella käyntikerralla. Diagnosoinnissa tulee huomioida kaikki tuotesuosituksista leikkaustekniikan valintaan, hiuksen laadun ja kunnon analysointiin. Muista huomoida myös asiakkaan pään ja kasvojen muoto varmistaaksesi, että haluttu tyyli sopii asiakkaalle. Keskustele heidän elämäntyylistä, persoonasta ja minkälaisesta muodista he pitävät.

 

3. Koe/hiusten muotoilupalvelu

Muista, mikäli leikkaus- ja hiustenmuotoilupalveluissa lähtökohtana on haluttu tyyli niin antaa se mahdollisuudet liikkeelle ja asiakkaalle entistä kokonaisvaltaisempaan palvelutapahtumaan. Hiusten muotoilupalvelu antaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa tarjontaasi laajemmaksi. Tuotteet, jotka sisältävät innovatiivisia koostumuksia ja edistyksellisiä koostumusrakenteita auttavat luomaan loputtoman määrän muotoilumahdollisuuksia.

 

4. Käytä/kotona tapahtuva hiusten muotoilu

Kerro asiakkaallesi kuinka hän pystyy uudelleen luomaan tekemäsi tyylin kotona ja näytä hänelle kuinka hiusten leikkauksesta voidaan luoda erilaisia tyylejä. Alleviivaa, että jokaisen tyylin luomiseen tarvitaan oikeanlaiset tuotteet ja työvälineet.

 

Nyt sinulle on selvää kuinka tämä etenee ja on aika tutustua omaan luovuuteesi. Löydä omat tuotteesi autenttisiin tyyleihin OSiS+ tuoteperheestä - made to create.

lisää haku