Essential Brands: OSiS+ Long Hair Texture Styling

Helpot ja nopeasti toteutettavat tyylit, jotka henkivät #iwokeuplikethis -henkeä ovat edelleen pinnalla. Tämän päivän pitkähiuksiset asiakkaat haluavat hiustensa olevan helpot, luonnollisen näköiset, joissa on rakennetta sekä liikettä mutta kuitenkin niin että ne on helppo laittaa myös kotona. Lisäksi nopea elämäntyylimme tarkoittaa, että ne on voitava viimeistellä nopeasti!


Schwarzkopf Professional, joka on johtava muotoilutuotebrändi, vastaa tähän tarpeeseen lanseeraamalla neljä uutta pitkien hiusten muotoilutuotetta OSiS+-sarjaan. Nämä tuotteet täydentävät olemassa olevaa OSiS+ BOHO REBEL Pigmented Dry Shampoo -linjaa.

 

Essential Brands: OSiS+ Long Hair Texture Styling

 

Luo huomisen hiustyylit jo tänään yhdessä OSiS+ Long Hair Texture Styling -tuotteiden kanssa!


Mikä se on?

On aika hylätä raskas, jäykkä, tahmea ja keinotekoinen muotoilu ja toivottaa tervetulleeksi aivan uuden vaivattoman lähestymistavan pitkään hiusten muotoiluun. OSiS + Long Hair Texture Styling tarjoaa neljän erittäin kevyen tuotteen rajattomille kuivarakenteen muotoiluvaihtoehdoille ja helpottaa käsittelyä.

 

Mitä sen kanssa voi tehdä?

OSiS + Long Hair Texture Styling on tyylikäs tuotedarja, joka sopii pitkien hiusten tarpeisiin. Tuotteiden avulla voit luoda vaivatonta tekstuuria omalla tavallasi:

 • OSiS+ Texture Craft Dry Texture Spray
  Huomaamaton kuivamuotoilusuihke, joka luo volyymia ja rakennetta vähentämättä hiuksen luonnollista tunnetta ja kiiltoa
 • OSiS+ Soft Dust Soft Volumising Powder
  Ravitseva koostumus, joka sisältää kookospähkinäuutetta ja merisuolaa välittömän volyymin, tyven kohotuksen, kosteutetun hiuksen tunnun ja mahtavan pehmeyden aikaansaamiseksi
 • OSiS+ Fresh Texture Dry Shampoo Foam
  Täydellinen pohjustustuote rakenteen saavuttamiseksi. Puhdistusvaahto, johon on lisätty seitsemää yrttiä, mitkä hoitavat normaalia tai rasvaista hiuspohjaa, nostavat hiustyveä ja lisäävät volyymia ilman shampoota tai näkyviä jäämiä
 • OSiS+ Soft Texture Dry Conditioner
  Monipuolinen kuivahoitoaine, joka selvittää hiukset antaen sille samettisen kiillon ja hohtavan pinnan.

 

Essential Brands: OSiS+ Long Hair Texture Styling

 

Mikä näissä on se juttu?

OSiS+ Long Hair Texture on suunniteltu pitkän hiuksen kauniiseen pitoon, joka mahdollistaa myös hiuksen luonnollisen liikehdinnän, volyymin ja rakenteen. Hienostuneissa rakenteissa joustavat polymeerit yhdistyvät mikroraakapartikkeleihin, jotka tarttuvat hiuksen kuituun ainutlaatuisen erityisvaikutuksen saamiseksi. Kun hiusta hangataan sormilla, hiukkaset sotkeutuvat ja antavat tarttumatonta pitoa ja uskomatonta rakennetta, mikä voidaan aktivoida tarvittaessa.


Kerro minulle faktoja!

 • Neljä todella kuivaa koostumusta, täydelliset pitkän hiuksen viimeistelyyn
 • Innovatiivinen Friction Styling -teknologia, jonka avulla hiuksia voidaan uudelleen muotoilla rutistelemalla
 • Huomaamaton viimeistely ilman "kypärämäistä" tunnetta
 • Antaa kevyttä rakennetta, tuuheutta sekä kohotusta hiuksille
 • Jokainen tuote sisältää ainutlaatuisia aineosia.

Mistä voin lukea lisää?

Viimeistele tyylisi kuntoon ja opi kuinka luodaan vaivattomia lopputuloksia, täydellisiä rakenteita sekä ylellisiä viimeistelyjä Schwarzkopf Professionalin järjestämissä viimeistelykoulutuksissa.

ASK eAcademy

Löydä vielä enemmän OSiS+ Long Hair Texture Styling -tuotteisiin liittyvää audiovisuaalista koulutusta ASK eAcademysta:

Mitä lukea seuraavaksi: