Kuinka ihonhoidosta tutut vaikuttavat aineet toimivat hiustenhoidossa?

Kaikki Schwarzkopf Professinalin BC Bonacuren tuotelinjoista on kehitetty ihonhoidosta tuttujen vaikuttavien aineiden pohjalta vastaamaan eri hiustyyppien tarpeita.. Lue lisää siitä kuink anämä uskomattomat teknologiat vaikuttavat hiuksiin.


Peptidit
Ihonhoidossa peptidit on usein linkitetty täydelliseen ihoon tai anti-aging-tuotteisiin. Peptidit ovat lyhytketjuisia aminohappoja, jotka koostuvat proteiineista, kuten elastaani, kollageeni ja keratiini ja jotka ovat muiden ominaisuuksiensa lisäksi vastuussa myös ihon elastisuudesta. Niillä on myös tärkeä rooli hiusten hoidossa, koska 85-95% hiuksesta koostuu keratiinista. BC Peptide Repair Rescue -linja on kehitetty täyttämään vaurioitunut kuorikerros sekä palauttamaan hiuksen vahvuus sekä elastisuus.


Hyaluronihappo
Hyaluronihapon johdannaista on käytetty ihon hoidossa laajalti: Se on tunnettu tehokkaasti kosteuttavista ominaisuuksistaan ja sen avulla on mahdollista kosteuttaa ihoa pitkäaikaisesti. Hyaluronihapolla on ominaisuus vetää puoleensa ja säilyttää kosteus ihossa jättäen ihon ravituksi ja joustavaksi. Hiustenhoidossa sillä on myös tärkeä rooli: BC Hyaluronic Moisture Kick -linjan tuotteet on kehitetty elvyttämään janoisia hiuksia tarjoammalla niille niiden tarvitsemaa kosteutta, jättäen hiukset ilmavan kevyiksi mutta hoidetuiksi. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja joustavilta, liäksi niiden joustavuus on parantunut ja ne ovat kiiltävämmät kuin ennen.


pH 4.5
Tasapainoinen pH-arvo on äärimmäisen tärkäe, jotta voidaan säilyttää terve iho ja siitä syystä on tärkeää hoitaa ihoa pH-arvoa tasapainottavilla tuotteilla. Tutkimuksissa on osoitettu, että myös hiusväri pysyy hiuksissa pidempää kun hoitotuotteiden pH-arvo on 4.5. Tästä syystä BC pH 4.5 Color Freeze -tuotteiden takana on tämä teknologia; se ei ainoastaan auta vahvistamaan hiusrakennetta vaan myös sulkee värjätyn hiuksen pinnan jäädyttäen väripigmentit syvälle hiuksen rakenteeseen. Lopputuloksena värjätyt hiukset, joiden haalistuminen värjäysten välissä lähetelee 0 prosenttia.


Kollageeni
Kollageeni on proteiini, joka löytyy ihosta ja usein linkitetään nuoruuteen; se on vastuussa ihon elastisuudesta ja vahvuudesta. Kollageeni, luonnollisesti johdettu proteiini johdannainen, on hyvin yleinen ihonhoidossa palauttamaan ihon joustavuus. Sama efekti saadaan hiuksiin käyttämällä BC Collagen Volume Boost -sarjan tuotteita. Ne on suunniteltu vahvistamaan hentoja hiuksia, antamaan hiuksille tuuheutta, ilmavuutta ja volyymia.


Q10
Ihonhoidossa, Q10 on tunnettu ikääntymista hidastavista ominaisuuksistaan. Mutta ei ainoastaan iho hyödy tästä tehokkaasta ko-entsyymistä. Q10 on jokaisessa ihmisen solussa ja se on tärkeä solujen uudistumisessa. Hiuksissa Q10 stimuloi hiusjuuria aktivoidakseen kertaiinin tuotantoa, joka hidastuu ikääntymisen myötä, ja palauttaakseen hiukseen sen optimaalisen rakenteen. BC Q10+ Time Restore -sarjan tuotteet aktivoivat keratiinintuotantoa ja täyttävät hiusta niin että se tuntuu ja näyttää elinvoimaiselta.


Keratiini
Keratiini on KAIKKEIN tärkein rakennusaine iholle ja hiuksille. Se auttaa pitämään ihon solujen toiminnan ehjänä, lopputuloksen terve ja suojeltu ihon ulkokerros - ei ole siis ihme, että keratiini on laajasti käytetty kosmeettisissa tuotteissa. BC Keratin Smooth Perfect -tuotteet sisältävät keratiinia, joka ravitsee erityisesti karheita, paksuja ja pörräisiä hiuksia tehden niistä helposti käsiteltetävät, pehmeät ja kiiltävät.


Miselliteknologia
Misellit ovat mietoja pinta-aktiivisia aineita, joilla on sekä hydrofobinen että hydrofiilinen loppu… Kuvittele, että hydrofobinen loppu on kuin magneetti, jolla on ominaisuus kerätä likaa ja epäpuhtauksia samaan aikaan kun hydrofiilinen loppu toimii kuljettimena, joka siirtää lian ja epäpuhtaudet iholta ja muuttaa ne vedeksi. Lopputuloksena on hellävarainen mutta tehokkaasti puhdistettu iho. Kaikki BC Bonacure shampoot ja puhdistavat hoitoaineet sisältävät miselliteknologian, joka on täydellisen hellävarainen puhdistus hiuksille. Se jättää hiukset puhtaan ja raikkaan tuntuisiksi niin että hiukset tuntuvat samaan aikaan kosteutetuilta.


#BELIEVEINCONFIDENCE: Vieraile Schwarzkopf Professional -kampaamossa jo tänään ja löydä hiuksillesi sopivat hoitotuotteet…

lisää haku