Essential Brands: IGORA Ashy Cedar & Earthy Clay

Pidämme jälleen kampaajat trendien aallonharjalla, kun IGORAN väriportfolio laajenee kattamaan mattaisen ruskeat sävyt, jotka tarjoavat maksimaalista intensiteettiä ja kauniin viileän sävymaailman puuterisella lopputuloksella!

 

Mikä se on?

Tämä on ruskeiden värien uusi suunta! Uudet IGORA-sävyt antavat hiuksiin viileän, mattaisen ja neutraalin värisuunnan. Väripaletti on täynnä hienostuneen moderneja sävyjä - täydellisiä pehmeän, urbaaniin tyyliin.

  • IGORA Earthy Clay - hienostunut, viileän himmeät ruskean sävyt, jotka luovat hillityn hohtavia puuterimaisia lopputuloksia.
  • IGORA Ashy Cedar - IGORAN voimakkain neutraloiva sävy. Se luo viileän ruskeita lopputuloksia, joista löytyy tuhkaisen metallinen vivahde.

Mitä voin tehdä sen kanssa?

Nämä liiketyölähtöiset sävyt tuovat puuttuvat lisän IGORAN väriportfolioon tarjoamalla viileän mattaisia ja neutraaleja sävyvivahteita sekä puuterimaisia lopputuloksia. Ainutlaatuinen pigmenttisekoitus estää ei-toivottua punaista / oranssia sävyä kun vaalennetaan tai raidoitetaan tummia pohjia.

 

Essential Brands: IGORA Ashy Cedar & Earthy Clay

 

Mikä tässä on sitten SE juttu?

IGORA Earthy Clay ja Ashy Cedar -sävyt ovat osa Schwarzkopf Professionalin ensimmäistä kaksoilevityskokoelmaa; se sisältää uusia sävyjä niin IGORAN kestoväreihin (IGORA ROYAL) kuin kevytväreihin (IGORA VIBRANCE):

  • IGORA ROYAL -tuotteet ovat ideaaleja asiakkaille, jotka haluavat väriltä korkeaa suorituskykyä ja pitkään kestävää sekä pysyvää lopputulosta.
  • IGORA VIBRANCE -tuotteet ovat kevytvärejä ja kestävät noin 25 pesun verran - täydellisiä asiakkaille, jotka miettivät värinvaihtoa mutta eivät halua sitoutua uuteen väriin tai värin virkistykseen.

Kiitos, että IGORA Earthy Clay ja Ashy Cedar ovat saatavilla molemmissa kategorioissa ja niitä voidaan käyttää kaksoilevitykseen - värjääminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kampaajat voivat helposti käyttää yhteensopivia IGORA VIBRANCE -sävyjä virkistääkseen pituuksia & latvoja ja käyttää IGORA ROYAL -kestoväriä ainoastaan tyvikasvun värjäämiseen. Tämä tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia kampaajille ja enemmän valinnanvaraa asiakkaille sekä parempi kuntoisia hiuksia ja kiiltävämpiä lopputuloksia.


"Yksinkertaisesti rakastan modernia tyyliä, jonka voin luodauusilla IGORA Earthy Clay ja Ashy Cedar -sävyillä. Ne ovathienovaraisia mutta mahtavia, työskentely niillä on helppoa ja ne luovat ruskeisiin hiuksiin uusia, raikkaita sävyjä.”


– Global Schwarzkopf Professional Colour Ambassador Lesley Jennison

Kerro minulle faktat!

  • Nämä maanläheiset sävyt tekevät puuterimaisia lopputuloksia
  • Luo trendikkäitä viileän, mattaisia ruskeita värilopputuloksia, voimakkaalla
  • Käytä kaksoilevitystä kun käytät samoja värisävyjä
  • Enemmän mahdollisuuksia liiketyössä
  • Lisää värivalintoja asiakkaalle
  • Upeat kartanmukaiset värilopputulokset sekä kiilto ja hehku

Uudet IGORA Earthy Clay ja Ashy Cedar -sävyt näet myös Schwarzkopf Professionalin 2019 Essential Looks muotikokoelmassa osana Urbaganza-trendiä.


Missä voin oppia lisää?

Ota osaa värikoulutukseemme ja opi kuinka luot asiakkaalle räätälöidyn väripalvelun yhdessä tietotaidon kanssa:

ASK eAcademy

Kasvata tuoteosamistasi ja väritaitojasi audiovisuaalisen koulutuksemme avulla ASK eLearning -verkkosivustolla:

IGORA Ashy Cedar ja Earthy Clay tuovat kaivatun lisän niin IGORA ROYALIN kuin IGORA VIBRANCEN tuotelinjoihin, joiden valikoimat korostavat täydellisesti tuotteiden yhteensopivuutta. Kaksoislevityksestä on tehty helppoa ja sen avulla varmistat hiuksen pysyvän parhaassa mahdollisessa kunnossa!


MITÄ LUKEA SEURAAVAKSI: