TrendLab: Experience even #MOREVIBRANCE with Jan Hlavacek

On olemassa yksi paikka, jossa ollaan aina valmiita juhlimaan uusia trendejä ja luovaa värien käyttöä, se paikka on Schwarzkopf Professionalin TrendLab!


TrendLab on paikka, jossa trendit heräävät eloon kun saamme niihin inspiraatiota todellisesta maailmasta; kaupunkien kaduilta, kampaajista, sosiaalisen median trendeistä ja viraaleista ilmiöistä. Yhdessä ammattitaitoisten kampaajiemme kanssa, TrendLab kääntää trendikkään informaation saavutettavaksi todellisuudeksi digitaalisilta alustoiltamme.

 

TrendLab

Keskittymisemme on edelleen IGORA VIBRANCESSA, koska olemme saaneet siitä positiivista palautetta kampaajiltamme ympäri maailmaa. Löimme hynttyyt yhteen Jan Hlavacekin kanssa, joka on palkittu kampaaja ja liikkeen omistaja Prahasta. Hän näyttää mihin kaikkeen IGORA VIBRANCE -sävyt pystyvät.

 

rendLab: Experience even #MOREVIBRANCE with Jan Hlavacek

"TrendLab on juuri sitä mitä mietit sen olevan - paikka jossa luodaan ja testaillaan uusia trendejä. Paikka, josta trendit lähetetään maailman kampaamoihin käyttöön. Et voi kehittyä, jos teet aina samaa asiaa ja siksi meillä on TrendLab, se muuttaa inspiraatiosi kampaamon todellisuudeksi."


– Jan Hlavacek


Yhdessä Jan Hlavacekin kanssa loimme #MOREVIBRANCE -tyylin, jossa pääsevät oikeuksiinsa täyteläiset kuparinoranssiset sävyt, joissa on häivähdyn punaista. Inspiraatio tämän värin takana oli jättää taakse talvisen harmaat kuukauset ja hypähtää kohti kesää yhdessä raikkaan värin kanssa.

 

rendLab: Experience even #MOREVIBRANCE with Jan Hlavacek

Käytetyt IGORA VIBRANCE -sävyt:

  • Pohjaväri: 6-78 + 1.9%
  • Pituudet ja latvat: 7-77 + 1.9%
  • 1. raitaväri: 7-77 + 0-88 + 1.9%
  • 2. raitaväri: 7-77 + 0-77 + 1.9%

Huomio: Raitavärit 1 & 2 vaihtelevat pituuksissa ja latvoissa kasvojen alueella.

 

Katso TrendLab IGORA VIBRANCE -video ja opi kuinka luot tämän kiiltävän ja voimakkaan värin.

 

rendLab: Experience even #MOREVIBRANCE with Jan Hlavacek
rendLab: Experience even #MOREVIBRANCE with Jan Hlavacek

Tutustu ekslusiiviseen sisältöön, uutisiin sekä livestreamiin rekisteröitymällä ASK Education eAcademyn käyttäjäksi osoitteessa: www.ask-elearning.com ja ota seurantaan myös Schwarzkopf Professionalin Instagram-sivu @schwarzkopfpro, saadaksesi päivittäin inspiraatiota työhösi.

 

MITÄ LUKEA SEURAAVAKSI