#ILOVEBLONDME: Jack Howard

Mitä tulee vaaleiisiin hiuksiin, BLONDME Ambassador Jack Howard on todellinen expertti. Hänen asiakkainaan käyvät muun muassa Poppy Delevigne, Ana Beatriz Barros ja Gillian Anderson. Voidaankin sanoa, että Jack tietää kaiken vaaleista – siksi hän onkin oikea ihminen paljastamaan salaisuutensa...

 

Voiko kuka tahansa värjätä hiuksensa vaaleiksi?
"Kyllä! Vaalea ei tarkoita vain platinanvaaleaa; on paljon muitakin sävyjä, joista valita ja aina löytyy jotain mikä sopii jokaiselle. Löytääksesi itsellesi parhaan tyylin, tee yhteistyötä kampaajasi kanssa, jotta löydätte sinulle sopivan vaalean sävyn."

 

Onko balayage vielä muodissa?
"Ehdottomasti ja trendit muokkavat tapoja käyttää sitä kokoajan. Tällä hetkellä rakastan kasvoja kehystäviä sävyjä, silloin lopputulos on hyvin luonnollinen ja hillitty. Se lisää tyyliin ihanaa pehmeyttä, joka tuntuu persoonalliselta."

 

Jack Howard on erikoistunut neljään erilaiseen balayage-värjäykseen:

  • Classic – pehmeä ja vähän ylläpitoa vaativa
  • Creative – asiakkaalle suunniteltu, jossa voimakas kontrasti
  • Micro Balayage – kirkas ja raidoitettu
  • California – Kuin Classic mutta pienellä twistillä

“Balayage is like a fingerprint – it’s unique to you”

– Jack Howard

 

Mistä tiedän sopiiko vaaleat hiukset minulle?

 

Mistä tiedän sopiiko vaaleat hiukset minulle?
"Oikea sävy ei löydy vain ihosi sävyn tai silmiesi värin perusteella vaan sen täytyy sopia myös elämäntapaasi. Tämä tarkoittaa sitä, että jos haluat olla platinablondi, on sinun sitouduttava käymään kampaajalla neljän viikon välein. Ja entä jos ei onnistu? Sitten se ei ole oikea sävy sinulle. Vaalea sävysi on istuttava elämäntapaasi, ihan niinkuin kaiken muunkin. Muista, että jokaiselle löytyy oikea sävy joka sopii heidän elämäntapaansa."

 

Miksi minun kannattaisi käyttää BLONDME kotihoitotuotteita?
"BLONDME on ainoa tuotesarja, mikä on omistettu kokonaisuudessaan vaaleille hiuksille. Jos sinulla on vaaleat hiukset, tiedät että mitä paremmassa kunnossa ne ovat, sen parempi on värilopputulos!"

 

Jos sinun tulee vielä hioa vaalennustaitojasi, ota osaa paikallisen ASK Educationin koulutuksiin.

 

MITÄ LUKEA SEURAAVAKSI:

lisää haku