Trendlab: IGORA VIBRANCE Yhdessä Ömer Özdemir Kanssa

Schwarzkopf Professionalin TrendLab-tiimiin kuuluva vaikutusvaltainen liikkeenomistaja, stylisti ja värjääjä, Ömer Özdemir on luonut täyteläisen suklaan ja tryffelin sävyisen tyylin käyttämällä IGORA VIBRANCEN sävyjä

Trendlab: IGORA VIBRANCE Yhdessä Ömer Özdemir Kanssa

 

TrendLab on inspiroiva paikka, jonne hiustaitelijat ympäri maailmaan voivat kokoontua tekemään yhteistyötä sekä luomaan ja jakamaan osaamistaan, samalla kun he nostavat hiustenmuotoilun aivan uudelle tasolle. Tällä kertaa TrendLabiin saapui Ömer, joka on erikoistunut tämän hetken balayage-tekniikoihin. Hänen signature-tyylinsä on "Airtouch" -levitystapa sekä vaalentaminen tummasta vaaleaan.

 

Trendlab: IGORA VIBRANCE Yhdessä Ömer Özdemir Kanssa

 

Ömer osaa paljon muutakin kuin vain laittaa hiuksia; hän on taitava digitaalimarkkinoinnissa, hän käyttää sosiaalista mediaa parantamaan kampaamokokemuksta asiakkailleen (ja kollegoilleen) luomalla runsaasti sisältöä Instagram-tililleen @salon_58. Sieltä löytyy mm. ennen ja jälkeen kuvia, inspiroivia tyylejä, videoita ja lyhyitä tutoriaaleja, vain muutamia mainitakseni.

 

Trendlab: IGORA VIBRANCE Yhdessä Ömer Özdemir Kanssa

 

IGORA VIBRANCE mahdollistaa kampaajien haastaa luovuutensa ja tehdä enemmän, kiitos koostumuksen joka voi olla joko geeli tai voide, innovatiivisen Moisture Protecting -yhdisteen, B5- ja B-vitamiinien sekä 100 % kiillon. Näistä syistä Ömer valitsi työskennellä juuri tämän värisarjan kanssa TrendLabissa...

 

Trendlab: IGORA VIBRANCE Yhdessä Ömer Özdemir Kanssa

 

Käytetyt IGORA VIBRANCE -värit:

  • Pohja: 4-0 + 4-46 (1:1) + 1.9% / 6 Vol. IGORA VIBRANCE Activating Lotion
  • Pituus & latva: 6-46 + 1.9% / 6 Vol. IGORA VIBRANCE Activating Lotion
  • Etuosan paneeli: 8-46 + 4% / 13 Vol. IGORA VIBRANCE Activating Lotion

Katso kun Ömer luo kiiltävän ruskean värilopputuloksen IGORA VIBRANCELLA:

 

 

IGORA VIBRANCE on jokaisen kampaajan valinta mitä tulee kaksoilevitykseen. Tämä mahdollistaa, että voidaan käyttää kestoväriä tyvikasvuun ja kevytväriä pituuksiin ja latvoihin.


Kun hiuksia värjätään näin, pysyvät pituudet ja latvat erinomaisessa kunnossa. Kestoväri ei turhaan rasita niitä ja kevytvärillä upea kiilto sekä pehmeys! Esimerkiksi (kuiviin hiuksiin):

  • Levitä IGORA ROYAL tyvikasvun alueelle ohuin osioin ja jätä vaikuttamaan 10-20 minuutiksi.
  • Levitä IGORA VIBRANCE tasaisesti pituuksiin ja latvoihin. Anna vaikuttaa vielä 10-20 minuuttia.

ASK eAcademy

Älä unohda rekisteröityä ASL Educationin eAcademyn käyttäjäksi osoitteessa: www.ask-elearning.com. Löydät sieltä ainutlaatuista koulutusmateriaalia, webinaareja ja audiovisuaalista tuotekoulutusta, esimerkiksi IGORA VIBRANCE tuotekoulutus.

 

MITÄ LUKEA SEURAAVAKSI:

lisää haku