Lesley Jennison ja innovatiivinen ColorMelter-värjäyspaletti

Schwarzkopf Professionalin innovatiivinen ColorMelter-värjäyspaletti antaa parturi-kampaajille modernin tavan luoda räätälöityjä väriyhdistelmiä nopeammin ja helpommin kuin koskaan ennen!

 

Global Colour Ambassador Lesley Jennison kertoo hänen Schwarzkopf Professionalin kanssa yhteistyössä tekemästään läpimurtoinnovaatiosta:

 

"Olen mallini Selenan kanssa ja haluan näyttää teille lempitapani luoda monisävyisiä, hohtavia sulautuvia värejä... Käytän ESSENSITYä, joten haluan luoda erittäin luonnollisen... tavallaan paremmat kuin luonnollisen näköiset hiukset. Käytän ColorMelter-värjäyspalettia ja -levityssientä, jotka olen luonut yhteistyössä Schwarzkopf Professionalin kanssa."

 

ColorMelter 1

"Halusin kehittää värjääjille jokapäiväiseen käyttöön työkalun, jota olisi todella helppo ja nopea käyttää. En halunnut, että tämä olisi 'hetkellinen' työkalu, haluan, että tällä on kestävyyttä – se ei ole mikään temppu – se toimii."

 

ColorMelter 2

“Voit levittää kolme väriä tai halutessasi vain kaksi... ja jotta muistat, mitä värejä käytät, voit laittaa pakettien pienet etiketit värjäyspalettiin. Meillä on myös sieni, jossa on urat, ja voit painaa sienen väriin ja sitten vain liu'utat värin hiuksiin!"

 

ColorMelter 3

"Käytän ESSENSITYä – ne ovat kauniin pehmeitä ja puuterimaisia värejä – mutta voit käyttää myös valkaisua raitoina ja sävyttää samalla kertaa... ja saat täyden värikylläisyyden yhdellä kertaa."

 

Näe ColorMelter-värjäyspaletti työn touhussa

 

 

Lesley värjää niskan ja ohimon alueet pohjavärillä ja peittää ne paperifoliolla. Hän käyttää ColorMelter-värjäyspalettia vain yläosioon; koska värit ovat hyvin samankaltaisia, hän voi levittää värejä tyvestä latvaan.

 

"Parturi-kampaamossamme aloimme käyttää sitä hetki sitten ja olemme saaneet parhaan mahdollisen vastaanoton asiakkailta! Se, mitä todella rakastan siinä, on se, että annat asiakkaallesi tämän täysin uuden, erittäin nopean tekniikan, joka antaa heille ainutlaatuisuuden tunteen. Se on todellakin yksi niistä työkaluista, jotka tuovat lisäarvoa ja joka on vain sinulle ja asiakkaallesi..."

 

– Lesley Jennison | Global Colour Ambassador

 

Hienovaraisista, luonnollisista lopputuloksista rohkeisiin muotisävyihin, ColorMelter-värjäyspaletti tarjoaa todellista räätälöitävyyttä ja erittäin nopen levityksen: Sekoita. Liu'uta. Häivytä.

 

lisää haku