Koulutukset

INTENSIIVINEN KOULUTUS // VAPAUTA OSAAMISESI

INSPIROIDU // KASVATA OSAAMISTASI

Valitse kategoria ja selaa koulutustarjontaamme

Colour

Kiehtovat ja kokonaisvaltaiset värikoulutuksemme inspiroivat sinua luomaan täydelliset sävyt, jokaiselle asiakkaalle räätälöitynä. Opi kuinka nostat väripalvelusi uudelle tasolle ja kasvatat asiakasuskollisuutta tarjoammalla personoituja väripalveluita liikkeessäsi.

Styling

Jokaiset hiukset on kuin tyhjä taulu. Jokainen asiakas on uusi mahdollisuus luoda taidetta. Konservatiivisesta rohkeaan, joka kerta, kun viimeistelet hiuksia, sinulla on mahdollisuus esitellä taitojasi. Opi kuinka luot oman nimikkotyylisi.

 

 

 

 

Backbar

Korosta asiakkaasi luonnollista tyyliä innostavien ja opettavien hoitokoulutuksiemme avulla. Opi kuinka luot asiakkaillesi räätälöityjä hoitopalveluja ja saat aikaan kauniin yksillöllisiä lopputuloksia, joka kerta.

 

Visionary

ASK Visionary -erikoiskoulutukset antavat meille mahdollisuuden jakaa ajatuksiamme, ideoitamme ja näkökulmiamme. Nauti räätälöidystä koulutuskokemuksesta ja ispiroidu innoittavasta ja moniulotteisesta lähetysmistavasta.

eAkatemia

Vastataakseen nykyaikaisen kampaajan tarpeisiin, Schwarzkopf Professional loi ASK eAkatemian - digitaalisen oppimisalustan, jossa voit kehittää osaamistasi 24/7.

 

Luovia videotutoriaaleja pinnalla olevista tekniikoista, kausittaisia webinaareja, audio-visuaalisia tuotekoulutuksia, henkilökohtainen arviointi ja paljon, paljon muuta!

Rekisteröidy nyt ja pääse käsiksi eksklusiiviseen, globaaliin sisältöön.

Oikeiden ASK Education -koulutusten löytäminen sinulle ja kollegoillesi ei ole koskaan ollut näin helppoa. Päätät vain mitä osa-aluetta haluat kehittää paremmaksi!

 

Jokaisen taitotaso on erilainen, joten olemme suunnitelleet kurssit, jotka palvelevat jokaista taitotasoa. Ethän unohda että tietosi voivat olla, värikoodatun kategoriamme, mukaan "Expert" kun taas joku muu osa-alue voi olla "Essential". Joten valitse se taso joka parhaiten vastaa tarpeitasi.

Koulutosohjelmamme

TALLENNA TÄMÄ SIVU

Seuraa neljää helppoa askelmaa ladataksesi ASK Education Favicon puhelimeesi*. Sen avulla pääset helposti käsiksi koulutustarjontaamme missä ja milloin vain.

 

*Favicon -kirjanmerkki on saatavilla vain "lisää kotinäytölle" älypuhelimesi alkuperäisen selaimen kautta, kuten Safari iPhonelle, Chrome Androidille.

ASK

Seuraa seuraavia askelia...

Vaihe 1

VAIHE 1

Avaa ASK Academy -koulutussivut käyttämällä älypuhelimesi verkkoselainta.*

Vaihe 2

VAIHE 2

Paina 'Share Icon' -kuvaketta ja rullaa alas valitaksesi 'lisää kotivalikolle' -vaihtoehto.

 

 

Vaihe 3

VAIHE 3

Paina 'lisää kotivalikolle' -painiketta ja vahvista kirjanmerkin nimi.

Vaihe 4

VAIHE 4

Klikkaa 'lisää' ladataksesi ikoni älypuhelimesi kotinäytölle.