Menestystarinoitamme
Shaping Futures

SHAPING FUTURES MENESTYSTARINOITAMME

 

Jokaisen ihmisen takana on tarina kerrottavana. Tutustu tarinoihin, joita Shaping Futures -projekti on muokannut.

Me uskomme…

ETTÄ KAIKKI ON MAHDOLLISTA

OIKEALLA TUELLA.

 

 

 • SKP_ICT_SF_Success_Montage_Cinthia_460x400

  Cinthia

  Cinthia on todellinen tähti. Hän on suorittanut kolme Shaping Futures –koulutusta Limassa, Perussa ja me olemme auttaneet häntä löytämään työn kampaajana. Hän on päässyt näyttämään taitojaan myös Essential Looks World Tour -näytökseen Barcelonassa, jossa hän voitti yleisön puolelleen taidoillaan ja intohimollaan alaa kohtaan.

  "Shaping Futures on avannut minulle monia ovia ja opettanut minulle taidon, jonka kanssa voin saavuttaa paremman tulevaisuuden."

  + -
 • SKP_ICT_SF_Success_Montage_1_India_460x550

  Manashi

  Intiassa SOS Lapsikylässä kasvanut Manashi pääsi näyttämään taitojaan Essential Looks World Tourin lavalle Berliinissä. Tuolla lavalla Manashi näytti mihin nuori 19-vuotias voi päästä. Hän on suorittanut Shaping Futures -koulutuksen Chennaissa ja koulutus on muuttanut hänen elämänsä. Nyt hän työskentelee Naturals, yhdellä Intian suurimmasta kampaamoketjuista.

  + -
 • SKP_ICT_SF_Success_Montage_Columbia_460x400

  Duver

  Kolumbiassa tapasimme Duverin, nuoren miehen, joka on todella lahjakas ja jonka intohimo alaan tarttuu myös muihin. Me kutsuimme tämän lupaavan tähden Essential Looks World Tourille näyttämään taitojaan ja sitoutumistaan. Hänen saavutuksensa ovat inspiroineet hänen nuorempaan veljeään Alexista seuraamaan hänen jalanjälkiään. Alexis on osallistunut itsenäisesti parturi-kampaaja -koulutukseen. Nyt nämä veljekset omistavat oman liikkeen nimeltään Street DA (joka tulee heidän nimikirjaimistaan) jossa he työskentelvät yhdessä joka päivä.

  + -
 • SKP_ICT_SF_Success_Montage_460x550

  Tebogo

  Tebogo oli yksi koulutuksensa todellisista tähdistä Etelä-Afrikassa. Hänen taitonsa ja sitoutumisensa vakuuttivat yhden kouluttajista - palkitun kampaajan ja tunnetun stylistin Ania Kulec-Karampotisin - tarjoamaan hänelle harjoittelupaikkaa Puolassa liikkeessään "Trendy Hair Fashion".

  "Ennen Shaping Futuresia en ollut varma mitä haluan elämälläni tehdä mutta kun äitini kertoi minulle tästä koulutuksesta, tiesin tilaisuuteni tulleen. Olen todella kiitollinen Shaping Futures -hankkeelle, jonka antoi minulle mahdollisuuden tulla hyväksi parturi-kampaajaksi."

  + -
Shaping Futures...

YHDESSÄ.
KOULUTUSTA PAREMMAN TULEVAISUUDEN VUOKSI.
SAAVUTTAAKSEMME MENESTYKSEN.


 

 

Shaping Futuresin Takaa
Katso dokumentti kokonaisuudessaan