Spirit Collection

Spirit Collection

Essential Looks -kokoelma 1:2020

 

Ohi ovat päivät, jolloin Muotiviikkojen trendeistä päättivät harvat ja valitut. Nyt tarinat taipuvat moneen ja puhuttelevat meistä jokaista, antaen aiheellisesti alkusysäyksen kulttuuriselle keskustelulle. Vuonna 2020 muodin maailma avautuu eteemme ennätyksellisen monimuotoisena: nyt yksilö on asetettu ajan hengen ytimeen, kaikkialla maailmassa. Niinpä juhlistamme uuden vuosikymmenen alkua nostamalla esiin meissä jokaisessa asustavan ainutlaatuisen luovuuden kipinän.

 

Spirit Collection herää henkiin uusien trendien poiminnalla. Punk Spirit on itseilmaisua, uudenlaista hohtoa vapaille sieluille, Refined Traditions luo teknologian ja klassisten siluettien liitosta uusia versoja, ja Let It Bloom on kuin saaga modernista romanssista, ihastuttavista kukka-aiheista ja pehmeästä vintagehenkisestä nostalgiasta.

Punk Spirit

Trendi 1: Punk Spirit

Löydä yksilöllisyytesi.

 

 

 

Tämä trendi kertoo yksilöllisyydestä. Se on omituinen, kapinallinen, ilmaisukykyinen ja energinen mutta aavistuksen pehmeä. Kerrostuksellisuus ja läpikuultavuus luovat oikukasta lumoa, jossa kaikki käy.

 

Moderni monivivahteisuus hallitsee uudella itseilmaisun vuosikymmenellä. Kerroksista avautuu tarnoita, leikitellään ääripäillä, pehmeä kohtaa hurjan, kulmikas kohtaa kiillon, valokeilassa todella vapaan ja itsenäisen sielun ristiriitaisuudet.

Refined Traditions

Trendi 2: Refined Traditions

Tarinoita perinteistä.

 

 

 

Yksi asia, jonka vuosi 2020 tulee opettamaan on, että kädentaidoissa ei ole mitään vanhan aikaista. Ajattomuus ja klassiset muodot kokevat mullistuksen, kun teknologia laittaa perinteet uusiksi ja luo uuden uutukaisen lookin, jossa tyyli kohtaa täsmällisyyden.

 

Sileät puserot isottelevat ylikokoisine puhvihihoineen, liioteltuine siluetteineen ja ihanine yksityiskohtineen. Folklore-kudontaa, löysää kerroksellisuutta, taidokasta kirjontaa, nappeja, nauhoja ja somisteita – ultramodernia siveyttä.

Let It Bloom

Trendi 3: Let It Bloom

Maksimaalista romantiikkaa.

 

 

 

Lavoilla nähdään oikean romanssin aiheita, kun kukkia puhkeaa sinne tänne, kaiken värisinä ja kokoisina, naiiveista kirjailuista sifonkiunelmien vuokkomeriin, lehväkuosisista talonpoikaismekoista tummiin laskeutuviin kaftaaneihin. On 2020 ja kukat ovat ok!

 

Kyse on jostakin eteerisestä, kimmeltävästä, puhtoisesta, kerroksellisesta, super- ylellisestä, henkäyksenkevyestä. Vintagekuoseja, kasvihuonekukkia, pehmeästi kerrostunut läpikuultavuus yhdistyy hohtaviin kankaisiin. Kaikki kertoo loputtomista kesäpäivistä, hiukset taakse kammattuna coolin romanssin hengessä, 70-luvusta unelmoiden.