VivID Collection

VivID Collection

Essential Looks Collection 2:2020

 

The VivID Collection on kokoelma, joka eroaa aikaisemmista: Se on luotu ja viimeistelty aikana, jolloin koko maailma oli kriisissä (koronaviruksen aikaan). Silti Schwarzkopf Professionalin Essential Looks -tiimi työskenteli väsymättä kokoelman parissa. Miksi? Koska olemme siirtymässä uuteen normaaliin ja kampaajien elinkeino alkaa palata tutuille raiteille, se mikä meitä nyt ajaa eteenpäin on luovuus ja inspiraatio ja sitä me haluamme teille nyt tarjota.

Once Upon A Time

Trendi 1: Once Upon A Time

Once Upon A Time kertoo tarinaa menneisyydestä ja tulevasta – se edustaa uudenlaista nostalgiaa

 

 

 

Nostalgiaa pehmeän linssin läpi, unenomaisen valon luodessa optisia illuusioita, geometrisiä kuviota ja raitoja, tavoittaen intensiivisen katseen ja upean huolettomat hiukset. Kuin ajalta, jolloin värielokuva tuntui vapauttavan maailman ankeasta harmaudesta ja johdattavan tulevaisuuteen, joka on vapaiden sielujen, itseilmaisun ja yksilön omistuksessa.

 

Tämä on retroa uusin maustein – ajanmukaista, seksikästä ja naisellista. Se ilmentää vahvasti yksilöllisyyttä, jonka aistii nostalgisen kameranlinssin läpi. Vanhaa Americanaa. Kuin elävä muisto, joka herää henkiin.

Everyday Decadence

Trendi 2: Everyday Decadence

Everyday Decadence juhlistaa rakenteita ja muotoja mukavilla leikkauksilla ja runsailla viimeistelyillä

 

 

 

Laittautuneena mutta ei paikkaa minne mennä. Tämä on tarina chillailusta ja vuoropuhelusta – ylisuurista silueteista, luksushuolittelusta, kirkuvanvärisistä tehosteista ja voimapastelleista. Lokerointi on tylsää, joten olemme kaikki vapaita olemaan mitä haluamme, tänä maltillisuuden aikana.

 

Tämä trendi on jotenkin miellyttävällä tavalla elävä ja todellinen, pirskahteleva ja peloton. Jokainen saa olla sellainen kuin on eikä kukaan välitä vanhoista jutuista.

Dark Romance

Trendi 3: Dark Romance

Dark Romance kutoo seittiä illuusion maailmaan, jossa on vahvuutta heikkoudessa, läpinäkyvää mysteerisyyttä ja kauneutta joka puolella

 

 

 

Pimeys laskeutuu luoden salaperäisiä varjoja, jotka lumoavat ja houkuttelevat. Tämä osin yliluonnollinen, osin romanttinen trendi lausuu kumouksellisia loitsuja, joiden valtaan joutuvat kaikki, jotka ne näkevät. Se kietoo heidät somisteiden taikakerroksiin kutoen lumotun maailman täynnä tummaa läpikuultavuutta, mustia kirjailuja, varjojen kukkia, rikottuja muotoja ja kapinahenkeä.

 

Hohdetta syvyyksistä? Kauempaa kaikki näyttää tummanpuhuvalta, lähes mustalta. Läheltä katsottuna näkyy kimmeltävää violettia, petrolinsinistä ja malvaa, villeinä ja vapaina aaltoilevina kerroksina.