VivID Collection

The INSCAPE Collection

Essential Looks 2:2021


ESSENTIAL LOOKS X PANTONE COLOR INSTITUTE
 

Tervetuloa Essential Looksin maailmaan, tämä on jo 50.painos. Olemme tiivistäneet ympäri maailmaa vaikuttavat life style -trendit kolmeksi tarinaksi kaudelle Syksy/ Talvi 2021. Lisäksi olemme saaneet työskennellä yhdessä planeettamme parhaiden hiusartistien kanssa ja luoda uusia, raikkaita tyylejä ja tekniikoita käytettäväksi liikkeissänne ympäri maailmaa.
 

Tällä kaudella teemme ehdottomasti luovimman yhteistyön, mitä olemme koskaan tehneet, nimittäin tunnetun Pantone Color Instituten kanssa.
 

"Tällä kaudella teemme ehdottomasti luovimman yhteistyön, mitä olemme
koskaan tehneet, nimittäin tunnetun Pantone Color Instituten kanssa. "Kuten taiteilijat ja suunnittelijat, pyrimme koko ajan ilmaisemaan väreillä ideoita, tunteita ja identiteettiämme keitä olemme ja havainnot, jotka haluamme luoda muille."

 

Laurie Pressman, Vice President, Pantone Color Institute

Novel Comfort

Trendi 1: Novel Comfort

WARMING COMFORT AND SIMPLE PLEASURES.

 

Ilmaisemme itseämme tavalla, joka kumpuaa energiaa. Tässä trendissä on
kyse laadusta, kotoilusta ja itsensä hyväksymisestä omassa kodikkaassa
turvapaikassasi. Paletissamme hehkuvat maanläheiset värit, jotka ovat
huolettomia sekä monikerroksiset rakenteelliset viimeistelyt.

 

Novel Comfort Catwalk Look - kyse on liikkeestä ja tekstuurista. Se on vaivatonta, todella pehmeää ja naisellista, hieman volyymia ja kohotusta. Salon Look toimii luonnollisen volyymin ja pyöristettyjen kiharoiden kanssa leikkaamalla ja muotoilemalla hiukset kosketelviksi. Novel Comfort -tyylien takana ovat lahjakkaat Schwarzkopf Professional Global Ambassadors Lesley Jennison ja Tyler Johnston.


"Halusin värieni sulavan ja sulautuvan toisiinsa. Lopputuloksena rauhalliset ja himmeät värimaailmat, jotka antavat rauhallisuuden, haurauden ja turvallisuuden tunteen, tunteen siitä, että olen yhteydessä planeettaan."

 

Lesley Jennison,
Global Colour Ambassador

Quintessential

Trendi 2: Quintessential

NOSTALGIA WITH NEW MODERNITY.

 

Raikas tuulahdus 60-luvun naisellisuutta, Quintessential henkii
pehmeää nostalgiaa modernilla vivahteella. Tuhkanharmaa, pastellinen
väripaletti ja äärimäisen tarkat tekniikat antavat nykyaikaisen otteen
klassiseen leikkaukseen, pyöreään viimeistelyyn ja täydelliseen
lopputulokseen.

 

Quintessential Catwalk Lookin leikkauksessa on käytetty yksinkertaisia ​​tekniikoita - se on klassinen, nostalginen tyyli, jota on nykyaikaistettu todella lyhyellä otsiksella. Himmeä värimaailma modernisoidaan hipaisulla viininpunaista, joka on yhdistetty tuhkanharmaan sävyihin. Quintessential Salon Lookista löydät aavistuksen David Lynchin nostalgiaa, peritty tekniikka mutta ajanhengen mukainen kuivaus - kiharrettu ja kieputettu.

Quintessential Lookien takana ovat Schwarzkopf Professional Global Colour Ambassador Arjan Bevers ja Schwarzkopf Professional Global Ambassador Tyler Johnston.

 

"Olin todella inspiroitunut PANTONEN väritrendeistä. Olemme tehneet harmaita ja ruusunsävyjä jos jonkin aikaa mutta nyt täällä on uusi versio niistä ja se on todella 2021."

 

Arjan Bevers,
Global Colour Ambassador

E-phoria

Trendi 3: E-phoria

FOR THE SELF-EXPRESSIONIST.

 

On uusi aamu, on uusi päivä ja me haluamme näyttää kuinka ihmisen kosketuksella rakennamme paremman tulevaisuuden teknologian keskelle. Rohkeassa väripaletissa hehkuvat alkuvoimaiset punaiset ja kiiltävät metallin sävyt. Leikkaamme hiuksiin yksilöllisiä tyylejä ilmentämään persoonallisuutta.


E-phoria Catwalk Look käyttää #CandleColor -väritekniikkaa ja herättelee 70-luvun vapaata henkeä pyöristetyillä ja raskailla sivuilla sekä muotoiluilla otsiksilla, jotka eivät yhdisty. E-phoria Salon Look on luotu afrohiukseen, jossa väri ja leikkaus yhdistyvät moderniin ja arkkitehtooniseen muotoon. Värissä on käytetty #CandleColor -väritekniikkaa. Nämä tyylit on luonut luovat kokeilijat eli X-presion.


"Me espanjalaiset rakastamme hehkuvia värejä. Punainen on intohimon ja vietteölyn väri, joka herättää huomiota. Näitä uusia sävyjä luodessamme, meillä oli todella hauskaa."

 

X-presion,
Global Ambassadors/ Creative Experimentalists