BLONDME

ITSEVARMA. VAHVA. YKSILÖLLINEN. UNOHTUMATON.

 

Blondit odottavat todellista vaaleiden hiusten täydellisyyttä sekä yksilöllisiä ja ainutlaatuisia lopputuloksia. Mutta epätasainen pohjaväri ja hauras hiusrakenne ovat vain osa haasteista matkalla kohti täydellisiä vaaleita hiuksia. Tästä syystä loimme BLONDMEn.

 

BLONDME, johon on nyt sisällytetty edistyksellinen Bonding-teknologia, on ainut blondeille omistettu väri- ja hoitosarja. BLONDMEn avulla voit olla sellainen blondi kuin haluat: Itsevarma. Vahva. Yksilöllinen. Unohtumaton.

BLONDIT PARTURI-KAMPAAMOSSA JA KOTONA

BLONDME

BLONDME Bond Enforcing -väri
Ammattimaiset vaalennus-, valkaisu- tai sävytystuotteet vähentävät hiusvaurioita vaalennuksen ja valkaisun aikana yksilöllisimpien ja unohtumattomimpien blondityylien saavuttamiseksi.

 

BLONDME Bonding -hoito
Integroidulla Bonding-teknologialla tämä räätälöity hoitotuotesarja blondeille on kehitetty hoitamaan etenkin hauraita vaaleita hiustyyppejä. Suunniteltu vastaamaan kaikkien blondien tarpeisiin yksilöllisellä hoitorutiinilla.

BLONDME-tyylit

BLONDME-TYYLIT JA -PALVELUT

Löydä uusimmat vaaleat trendit BLONDMEn avulla. Toffeiseen hohteeseen: nämä tyylit voidaan räätälöidä vastaamaan mitä tahansa ainutlaatuista tyyliä ja selättämään kaikki vaaleat haasteet!