BC Sun Protect

BC Sun Protect

Kehitetty auringon rasittamille hiuksille

 

Kesä on se aika vuodesta, jolloin haluamme nauttia auringosta usein rannalla tai uima-altaalla. Voimakas auringolle altistuminen ja meri - tai kloorivesi altistavat hiuksemme kuitenkin kovalle rasitukselle, jolloin hiusten kunto voi huonontua. Hiuksista tulee tylsät ja kuivat, niistä voi tulla vaikeasti hallittavat ja niiden väri saattaa jopa haalistua. Hiusten suojaus on ratkaisu!

 

BC Sun Protect tuotteet ovat paras matkakumppani tänä kesänä, ne auttavat sinua säilyttämään kesähehkusi! Se suojaa, puhdistaa ja hoitaa hiuksiasi enne ja jälkeen auringonoton, tarjoten suojakilven ja ehkäisten värin haalistumista. BC Sun Protect tuotteet toimivat myös merisuolan ja epäpuhtauksien poistajana samalla elvyttäen ja kaunistaen auringosta rasittuneita hiuksia.

BC Sun Protect

Teknologia

BC Sun Protect on erityisesti kehitetty suojaamaan, puhdistamaan ja hoitamaan kaikkia hiustyyppejä ennen ja jälkeen auringonoton. Tuotteet sisältävät UV suojan sekä maurinpalmuöljyä ja merileväuutetta, jotka ravitsee, suojaa ja kosteuttaa auringon rasittamia hiuksia.

BC Sun Protect Teknologia

The science behind it

The science behind it

Maurinpalmuöljy
Öljy on peräisin "elämän puusta", joka kasvaa Amazonin suoalueilla. Maurinpalmuhedelmä tunnetaan siitä, että se sisältää suuren määrän beetakaroteenia, välttämättömiä rasvahappoja ja vitamiineja. Tämä arvokkaasta hedelmästä uutettu öljy tunnetaan sen sisältämistä antioksidanteista sekä kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksista.

 

Merileväuute
Tämä meren pohjasta kerätty kasvitieteellinen uute tunnetaan intensiivisenä kosteuttajana ja se täydentää hiusta ja hiuspohjaa sisältäen hivenaineita, kuten vitamiineja ja mineraaleja.

 

UVA / UVB suojat
BC Sun Protect tuotteet sisältävät UV suojan, joka suojaa hiuksia UV säteilyn aiheuttamilta vahingoilta.

SAATAVILLA OLVEA VALIKOIMA: