Hyaluronic Moisture Kick

HYALURONIC MOISTURE KICK

Normaalit - kuivat hiukset, laineikkaat tai kiharat hiukset

 

Kun hiukset ovat kosteusköyhät, niistä puuttuu kiitoa, elastisuutta ja kimmoisuutta, ne ovat vaikeammat hallita ja haurastuvat helposti. Janoiset hiukset tarvitsevat nopeasti hoitoa, joka antaa niille välttämätöntä kosteutta elastisuuden ja pitkäkestoisemman, terveen näköisen kiillon palauttamiseksi.

 

BC Hyaluronic Moisture Kick tasapainottaa kosteuspitoisuutta ja antaa tarpeellisen määrän kosteutta jopa kuivimmille hiuksille parantaen niiden kestävyyttä, lisäten kiiltoa ja ehkäisten sähköistymistä. Tuote saa aikaan täydellisen taipuisat, kiiltävät ja kosteutetut hiukset, jotka ovat täynnä elastisuutta ja kimmoisuutta.

EDISTYKSELLINEN TEKNOLOGIA

Hyaluronic Moisture Kick Teknologia

Hyaluronihappojohdannaista käytetään laajalti ihonhoidossa, sillä se on tunnettu iholle upeaa täyteläisyyttä sekä pitkäkestoista kosteutusta antavista ominaisuuksistaan. Se kykenee vetämään puoleensa ja sitomaan kosteutta, jättäen ihon hoidetuksi ja kimmoisaksi. Hyaluronihappo soveltuu erinomaisesti myös hiustenhoitoon.

 

Hyaluronihappojohdannainen tasapainottaa hiusten ja hiuspohjan kosteuspitoisuuden. Yhdessä Cell Perfector -teknologian kanssa se silottaa hiusten pinnan ja antaa jokaiselle hiussuortuvalle kaunista taipuisuutta, hallittavuutta, kimmoisuutta ja kiiltoa.

SAATAVILLA TÄSSÄ LINJASSA