Keratin Smooth Perfect

KERATIN SMOOTH PERFECT

Hiustyypeille: Paksut, karkeat, laineikkaat, kiharat, hankalasti hallittavat ja pörröiset hiukset

 

Lähes 90% naisista unelmoi helpommin hallittavista, sileämmistä hiuksista, joiden kiharat pysyvät pidempään kurissa. BC Keratin Smooth Perfect on kehitetty kontrolloimaan paksuja, pörröisiä, karheita tai kiharia hiuksia, ja siinä on ylivertainen pörröttymistä ehkäisevä koostumus.

 

Tämä nerokas koostumus kontrolloi pörröisiä hiuksia pesusta toiseen lyhentäen muotoiluun tarvittavaa aikaa ja tehden hiusten selvittämisestä 70% nopeampaa. Tuote tekee hiuksista sileämmät, kiiltävämmät, kosteutetummat ja aina helposti käsiteltävät.

EDISTYKSELLINEN TEKNOLOGIA

Keratin Smooth Perfect Teknologia

Keratiini on hiusten ja ihon rakennusaine, joka auttaa ylläpitämään ihosolujen toimintoja, tehden ihon pintakerroksesta terveen ja vahvan. Siksi ei olekaan yllättävää, että keratiinia löytyy useista kosmetiikkatuotteista.

 

Keratiini on erittäin tehokas aminoyhdiste, joka kosteuttaa ja auttaa hallitsemaan karheita, paksuja ja pörröisiä hiuksia pitkäkestoisesti. Se suojaa hiuksia sekä muotoilulaitteiden kuumuudelta että kosteudelta, ehkäisten hiusten pörröttymistä, tekee niistä sileämmät ja näkyvästi kiiltävämmät.

SAATAVILLA TÄSSÄ LINJASSA