pH 4.5 Color Freeze

pH 4.5 COLOR FREEZE

Tiivistää sisäistä rakennetta sulkien väripigmentit hiusten sisään

 

Vivahteikas, sävynsä säilyttävä väri yksinkertaisesti kruunaa jokaisen ilmeen. Hyvä värjääjä luo juuri oikeanlaisen sävytasapainon, joka sopii asiakkaan tyyliin ja ihonväriin. Vaatii suurta taitoa löytää juuri oikea värisävy, eikä ole ihme, että jokainen haluaa oikean värin säilyvän mahdollisimman pitkään.

 

BC pH 4.5 Color Freeze auttaa vahvistamaan hiusten rakennetta. Se paitsi sulkee värjättyjen hiusten pintakerroksen, myös lukitsee väripigmentit hiusten matriksiin ehkäisten värin haalistumista lähes 100-prosenttisesti.

pH 4.5 Color Freeze

EDISTYKSELLINEN TEKNOLOGIA

pH 4.5 Color Freeze Teknologia

Värjäyksen jälkeen nykyiset hoitoteknologiat sulkevat pääasiassa vain hiusten pintakerroksen, jättäen hiusten kuitukerroksen huomiotta, mikä voi johtaa huonoon kestokykyyn, hiusten katkeiluun ja värin dramaattiseen haalistumiseen.

 

Kun hiukset palautetaan ihanteelliselle pH-tasolle 4.5, kuitukerroksen mikrofibrellejä ympäröivä matriksi tiivistyy ja tasapainottuu, mikä lukitsee väripigmentit syvälle hiusten rakenteeseen. Cell Perfector -teknologian myötävaikutuksella hiusten pinta sulkeutuu täysin, mikä antaa pitkäkestoisen suojan ulkoisia haittatekijöitä kuten vettä tai föönausta vastaan.

SAATAVILLA TÄSSÄ LINJASSA