SKP_THS_Fibre-Scalp_Clinix_In-Salon_940x480

Scalp Clinix kampaamopalvelu

Scalp Clinix kampaamopalvelu auttaa tasapainottamaan asiakkaidesi hiuspohjan kuntoa. Biotic -teknologian tehostamana tasapainottaa hiuspohjan mikrobiomia ja vastaa asiakkaidesi hiuspohjan yksilöllisiin tarpeisiin: kaikentyyppiseen hilseilyyn, kuivalle, herkälle & rasvoittuvalle hiuspohjalle ja jopa hiusten lähtöön.

 

Scalp Clinix laajentaa olemassa olevaa Fibre Clinix -hoitosarjaa tarjoamalla vain kampaamoista saatavaa, yksilöllistä hiuspohjanjan hoito-ohjelmaa. Se voidaan helposti yhdistää Fibre Clinix hoito-ohjelman kanssa ja hoitaa hiukset ja hiuspohja samalla kertaa vain pienellä ajan lisäyksellä - kokonaisvaltaista hoitoa hiuksille ja hiuspohjalle.

Scalp Clinix Biotic -teknologia


Ihon mikrobiomi määrää pitkälti ihmisen hiuspohjan terveyden. Mikrobiomi on kaikkien ihmisen hiuspohjassa ja muualla kehossa elävien mikro-organismien, kuten bakteerien, virusten ja sienten kokonaisuus. Kun mikrobiomi on tasapainossa, iho ja hiuspohja ovat terveitä.

 

Kun mikrobiomi on epätasapainoisessa tilassa, voi esiintyä erilaisia hiuspohjan ongelmia kuten hilsettä, kutinaa, kuivuutta tai jopa hiusten lähtöä. Tämä tiedon pohjalta Scalp Clinix auttaa nyt tukemaan hiuspohjan mikrobiomin tasapainoa yksilöllisellä hoitoohjelmalla, joka vastaa kaikkiin hiuspohjan tarpeisiin.

Biotic -teknologian ja aktiivisen mikrobiomin yhdistelmä toimii näin:

  • Auttaa tukemaan hiuspohjan mikrobiomin tasapainoa ja siten parantaa hiuspohjan kuntoa
  • Rauhoittaa ja tyynnyttää hiuspohjaa
  • Jättää hiuspohjaan kosteutetun & elpyneen tunnun
  • Sisältää fermentoituja ainesosia & edelweiss-uutetta
SKP_ICT_SC_Wil-Fleeson_460x330

WIL FLEESON: Hiuspohjan asiantuntija

Tirkologia on hiuksiin ja hiuspohjaan erikoistunut lääketieteen erikoistumisala. Sen vuoksi trikologi on erikoistunut neuvomaan kaikenlaisissa hiuspohjaan liittyvissä huolenaiheissa ja hiustenlähdössä.

 

Kluttajat tietävät yhtä paremmin että hiuspohjan hoito on yhtä tärkeää kuin hiusten hoito ja että terveet hiukset kasvavat terveestä hiuspohjasta. Heille on usein kuitenkin vielä epäselvää, miten hiuspohjaa hoidetaan parhaiten. Trikologian asiantuntijamme kouluttaa kampaajia hiuspohjan hoidossa, jotta he voivat todella ymmärtää asiakkaan hiuspohjan tarpeet ja vastata niihin.

 

Will Fleeson on tunnettu trikologi ja Trichology Skotlandin perustaja. Hänellä oli yli 20-vuoden kokemus kampaamoteollisuuden parissa. Association of Registered Trichologist -järjestön jäsenenä hän on konsultoinut 1000 asiakasta vuodesta 2017 lähtien. Will on valittu Scalp Clinix trikologian ansiantuntijaksi ja hän jakaa asiantuntemustaan ja uskomattoman intohimonsa tasapainoiseen hiuspohjaan & terveisiin hiuksiin kampaajien kanssa voidakseen antaa heille mahdollisuuden tulla todelliseksi hiuspohjan ja hiusten asiantuntijoiksi. Näin kampaajat voivat antaa ammattimaista hiuspohjan opastusta ja kertoa ja konsultoida asiakkaan hiuspohjan tilaa yksilöllisen kampaamohoito-ohjelman aikana.

Scalp Clinix kampaamon hoito-ohjelma

HOIDA HIUSPOHJA & PITUUDET JA LATVAT SAMALLA KERTAA

Voit täyttää sekä asiakkaasi hiuspohjan että hiusten tarpeet vain pienellä ajan lisäyksellä,
kun käytät Scalp Clinix Biotic & Fibre Clinix Tribond -hoitoja samalla kertaa.