Oil Ultime Kotona

NAUTI YLELLISESTÄ HIUSTEN HOIDOSTA KOTONA...

Jotta kauniista hiuksista voisi nauttia joka päivä, tarjoaa Oil Ultime ylellisen koitohoitotuotevalikoiman. Erilaisille hiuslaaduille suunnitellut tuotteet sisältävät 100% luonnollisia, puristettuja öljyjä, jotka jättävät hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi ja helposti hallittaviksi.

 

Hennoista normaaleille hiuksille
Luotu puhdistamaan kevyesti ja hoitamaan hentoja ja normaaleja hiuksia, tämä sekoitus marula- ja ruusuöljyjä jättää hiukset pehmeiksi ja kauniiksi samalla suojaten värjättyjä hiuksia.

 

Normaaleista paksuille hiuksille
Koostumuksissa käytetty argan- ja kaktusviikunaöljyjen sekoitus kosteuttaa ja hoitaa hiuksia, vähentää pörröisyyttä ja antaa upeaa kiiltoa samalla suojaten värjättyjä hiuksia.

AINEOSIEN HYÖDYT

Ruusuöljy

Ruusuöljy

 

Koiranruusun hedelmäöljy on uutettu ruusukasvin hedelmistä, se sisältää paljon antioksidantteja ja sen sisältämät rasvahapot auttavat hoitamaan hiusten luonnollista suojaa ja jättävät hiuksiin silkkisen tunteen.

 

Se tunnetaan hienostuneesta tuoksustaan, siksi sitä on käytetty paljon luksuskosmetiikassa jo muinaisilta ajoilta lähtien.

Arganöljy

Arganöljy

 

Marokossa kasvavan arganpuun siemenistä uutetulla arganöjyllä on korkeita antioksidatiivisia ominaisuuksia, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan.

 

Tämä kallisarvoinen luonnonöljy sisältää paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka tukevat hiuksen omaa luonnollista lipidi suojaa. Lopputuloksena on vahvemmat, sileämmät ja taipuisammat hiukset säteilevällä kiillolla.

Oliiviöljy

Oliiviöljy

 

Oliiviöljy sisältää välttämättömiä rasvahappoja ja E-vitamiinia, kuten myös perinteisiä rasvahappoja jotka tunnetusti pehmentävät ja siloittavat hiuksia ja vähentävät takkuisuutta.

 

E-vitamiini auttaa taistelemaan ilmansaasteita ja auringonvalon aiheuttamia vapaita radikaaleja vastaan.

Risiiniöljy

Risiiniöljy

 

Risiiniöljy on kasviöljy, joka on puristettu risiini siemenistä. Siemenet sisältävät 40-60% öljyä, jolla on paljon erilaisia hyötyjä kosmeettisissa valmisteissa.

 

Risiiniöljy on tunnettu sen kosteuttavista ja hoitavista ominaisuuksistaan, joiden tuloksena on terveen tuntuiset hiukset ja hiuspohja.

 

 

Marulaöljy

Marulaöljy

 

Afrikkalaisen marulapuun hedelmien sisältämistä pähkinöistä uutettu marulaöljy on todella ravintorikas, kevytrakenteinen öljy, joka sisältää paljon antioksidantteja sekä C- että E-vitamiineja.

 

Tärkeät rasvahapot hoitavat tehokkaasti, kosteuttavat ja suojaavat hiuksia parantaen niiden joustavuutta ja hallittavuutta.

Katusviikunaöljy

Katusviikunaöljy

 

Kaktusviikunaöljy on uutettu erään kaktuslajin siemenistä. Se sisältää paljon tärkeitä rasvahappoja hoitaakseen ja kosteuttaakseen intensiivisesti jopa kaikista kuivimpia hiustyyppejä.

 

Sen E-vitamiinien ja antioksidanttien korkea pitoisuus auttaa suojaamaan hiuksia vapailta radikaaleilta. Sanotaan, että tämä luonnonkosteuttaja on jopa tehokkaampi kuin muut tunnetut kasviperäiset öljyt, joita käytetään kosmetiikkateollisuudessa.

Kookosöljy

Kookosöljy

 

Kylmäpuristettu kookosöljy on tunnettu sen korkeasta ravintoainepitoisuudestaan sekä sen suuresta pitoisuudestaan lauriinihappoa (pääasiallinen rasvahappo), joka muistuttaa hiusten omia luonnollisia proteiineja.

 

Öljy ehkäisee hiusta vaurioilta, parantaa kosteustasapainon tuntua, pehmentää ja silottaa samalla ehkäisten hiusta sähköistymiseltä.

Manteliöljy

Manteliöljy

 

Sisältää suuren määrän proteiineja sekä A-,E- ja B-vitamiineja. Manteliöljy lisää himmeiden ja sameiden hiusten kiiltoa pitäen hiukset vahvoina. Ehkäisee hiusten murtumista ja katkeilua.

 

Manteliöljy on tunnettu sen luontaisista kosteutta sitovista ominaisuuksistaan. Öljy auttaa taistelemaan haaroittuvia latvoja vastaan sitoen hiuksiin kosteutta pitkäkestoisesti. Lisäksi rasvahapot Omega 3, 6 ja 9 auttavat suojaamaan hiusta auringon ja UV-säteiden haittavaikutuksilta.

HENNOISTA NORMAALEILLE HIUKSILLE

Light Oil-In Shampoo

Light Oil-In Shampoo

 

Kirkas shampoo puhdistaa hellävaraisesti hennot ja normaalit hiukset kuormittamatta niitä.

 

Ylellinen koostumus hoitaa ja silottaa hiuksia samalla kun itsestään liukeneva öljy jättää hiukset kevyen ja pehmeän tuntuisiksi.

Light Oil-In Spray Conditioner

Light Oil-In Spray Conditioner

 

Light Oil-In Spray Conditioner hoitaa hentoja ja normaaleja hiuksia.

 

Ylellinen kaksivaiheinen koostumus auttaa selvittämään hiukset ja tehostamaan upeaa kiiltoa sekä sileyttä taaten kevyen tunteen hiuksissa.

 

 

Light Oil-In Mousse Treatment

Light Oil-In Mousse Treatment

 

Marula- ja ruusuöljyä sisältävä Light Oil-In Mousse hoitaa hentoja ja normaaleja hiuksia.

 

Hienojakoinen aerosolimousse tekee hiusten pinnasta virheettömän tehostaen luonnollista kiiltoa hiuksia kuormittamatta.

NORMAALEISTA PAKSUILLE HIUKSILLE

Oil-In Shampoo

Oil-In Shampoo

 

Taivaallinen shampoo puhdistaa hellävaraisesti normaalit ja karkeat hiukset.

 

Ylellinen koosumus hoitaa hiuksia ja tehostaa upeaa kiiltoa sekä sileyttä samalla kun itsestään liukeneva öljy takaa kevyen tunteen hiuksissa.

Oil-In Conditioner

Oil-In Conditioner

 

Tämä hoitoaine hoitaa ja selvittää normaalit ja karkeat hiukset.

 

Argan- ja kaktusviikunaöjyn yhdistelmä tehostaa upeaa kiiltoa sekä sileyttä taaten samalla kevyen tunteen hiuksissa.

 

 

Oil-In Cream Treatment

Oil-In Cream Treatment

 

Sisältää tuotesarjan suurimman määrän 100%:sti luonnollisia, puhdistettuja argan- ja kaktusviikunaöljyjä.

 

Ylellinen koostumus hoitaa, selvittää ja kesyttää hiukset tehostaen upeaa kiiltoa ja sileyttä taaten samalla kevyen tunteen hiusissa.

PÄÄNAHKA

Castor Seed Cleansing Oil

Castor Seed Cleansing Oil

 

Cleasing Oil koostuu 100%:sti luonnollisesta risiiniöljystä. Se tarjoaa kokonaisvaltaisen ja rentouttavan kokemuksen.

 

Silikonivapaa, rasvaton puhdistusöljy tasapainottaa, hoitaa ja puhdistaa hellävaraisesti hiuspohjan ja hiukset jättäen ne kiiltäviksi ja kevyen ja terveen tuntuisiksi. Nestemäisen koostumuksensa ansiosta tuote levittyy tasaisesti.

HOITOÖLJYT

Marula Finishing Oil

Marula Finishing Oil

 

Sisältää 100%:sti luonnollista, puhdistettua marulaöljyä. Tämä hoitoöljy hellii hentoja ja normaaleja hiuksia tehostaen upeaa kiiltoa ja pehmeyttä hiuksia kuormittamatta.

 

Koostumus levittyy äärimmäisen kevyenä huntuna silottaen hiuksen pinnan ja taistellen pörröisyyttä vastaan. Voidaan käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.

Barbary Fig Finishing Oil

Barbary Fig Finishing Oil

 

Sisältää 100%:sti luonnollista, puhdistettua kaktusviikunaöljyä. Tämä taivaallisen täyteläinen koostumus hellii ja hoitaa intensiivisesti todella kuivia ja hauraita hiuksia niitä latistamatta.

 

Koostumus levittyy äärimmäisen kevyenä huntuna antaen hiuksille upeaa kiiltoa ja sileyttä parantaen niiden hallittavuutta. Voidaan käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.

Mediterranean Finishing Oil

Mediterranean Finishing Oil

 

Tämä hoitoöljy on täyteläinen sekoitus luonnollisia öljyjä ja puhdasta valkoista jasmiininkukkaa sekä virkistäviä sitrushedelmiä kuten limeä ja appelsiinia. Koostumus hoitaa esimerkiksi kesän rasittamia hiuksia.

 

Tämä silikoniton ja rasvaton hoitoöljy hellii tehokkaasti jättäen hiukset kevyen tuntuisiksi.

 

 

Rose Finishing Oil

Rose Finishing Oil

 

Sisältää 100%:sti luonnollista, puhdistettua ruusuöljyä. Tämä kevyt öljy hellii ja kietoutuu kevyesti hiuksen ympärille auttaen rauhoittamaan ja hoitamaan hiuksia.

 

Koostumus levittyy äärimmäisen kevyenä huntuna antaen hiuksille upeaa kiiltoa ja sileyttä niitä latistamatta. Voidaan käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.

Argan Finishing Oil

Argan Finishing Oil

 

Sisältää 100%:sti luonnollista, puhdistettua arganöljyä. Tämä hoitoöljy hellii normaaleja ja paksuja hiuksia tehostaen upeaa kiiltoa ja pehmeyttä.

 

Koostumus levittyy äärimmäisen kevyenä huntuna hoitaen hiuksia ja taistellen pörröisyyttä vastaan hiuksia latistamatta. Voidaan käyttää kosteisiin tai kuiviin hiuksiin.