Oil Ultime Parturi-kampaamopalvelut

HARMONY CEREMONY - PARTURI-KAMPAAMOPALVELUT

Me uskomme, että äärimmäinen kauneus lähtee sisältäpäin…

 

...se on ihmisen sisäisen harmonian olemus. Oil Ultimen avulla parturi-kampaajat voivat auttaa asiakkaitaan pakenemaan hektisestä elämästään ja hemmottelemaan aistejaan harmony ceremony -hoidon aculla, joka hoitaa niin hiuksia kuin mieltä. Riippuen mielentilastaan, asiakas voi valita joko rentouttavan Relaxing Essential Oil -öljyn tai virkistävän Energising Essential -öljyn.

 

Yhdistämällä eteerisiä öljyjä hellästi kuorivaan Oil Ultime Oil-In-Scrub -tuotteeseen sekä pää-, niska- ja hartijahierontaan, saadaan lievitettyä asiakkaan jännityksiä. Kun keho on rentoutunut ja hyvinvoiva, se pystyy lataamaan akkujaan - joka ei ole ainostaan hyödyksi terveydelle, vaan luo myös kauneutta joka hehkuu sisältä ulos.

 

Kun valittu aromaterapiahoito on tehty, hiukset pestään ja hoidetaan sopivilla tuotteilla. Viimeisenä valitaan sopiva Oil Ultime Finishing Oil -öljy täydentämään palvelua, joka jättää hiukset säteilevän kiiltäviksi ja ylellisen pehmeiksi.

Oil-in-scrub

OIL-IN-SCRUB

Lootuskukka

 

Oil Ultime Oil-In-Scrub koostuu luonnollisista, puhdistetuista öljyistä ja ylellisestä lootuskukkauutteesta. Se puhdistaa hiukset, tukkeutuneet ihohuokoset, poistaa epäpuhtauksia sekä valmistelee hiukset ja hiuspohjan seuraavia hoitovaiheita varten.

 

Käyttö:

 

1. Levitä suoraan kuivaan tai pyyhekuivattuun hiuspohjaan osioissa.

 

2. Aistillisen kokemuksen saavuttamiseksi suihkuta mieluisinta Oil Ultime Essential Oil -öljyä hiuksiin ja hiuspohjaan kuorintatuotteen jälkeen.

 

3. Hiero hiuspohjaa pienin ympyrämäisin liikkein.

 

4. Huuhtele huolellisesti sopivalla Oil Ultime -shampoolla.

ESSENTIAL OIL RELAXING

Laventeli ja jasmiini

 

Ultime Essential Oil Relaxing -öljyä suositellaan ahdistuksen ja stressin hoitoon. Laventeli- ja jasmiiniöljyn sekoitus, yhdistettynä hierontaan, rentouttaa levottomia ja stressaantuneita aisteja ja tuo sisäistä rauhaa.

 

Eteeristen öljyjen hyödyt:

  • Jasmiininkukasta saatu uute on yksi kaikista kalleimmista eteerisistä öljyistä. Historiassa sitä on käytetty rentoutukseen ja jännityksen ja ahdistuksen lievitykseen

  • Laventeliöljy tunnetaan loistavista rauhoittavista ominaisuuksistaan. Sen helposti tunnistettavaa tuoksua käytetään rentoutumisessa sekä se tasapainoista mielentilaa ja helpottaa unensaantia
Essential Oil Relaxing
Essential Oil Energizing

ESSENTIAL OIL ENERGIZING

Mandariini ja ylang ylang

 

Oil Ultime Essential Oil Energizing -öljyä suositellaan niille, jotka ovat väsyneitä ja stressaantuneita. Virkistävän aromaattiset ylang ylang- ja mandariiniöljy, yhdistettynä lyhyeen päähierontaan, piristävät väsyneitä aisteja ja nostavat mielialaa.

 

Eteeristen öljyjen hyödyt:

  • Mandariiniöljy tunnetaan negatiivisen mielentilan poistamisesta ja
    hyvinvoinnin tukemisesta. Sillä on makea, sitrusmainen tuoksu joka antaa energiaa ja lievittää ahdistusta

  • Ylang ylang -öljy auttaa kohottamaan mielentilaa ja lisää positiivisuutta. Sen täyteläinen kukkaistuoksu kohottaa mielentilaa ja helpottaa henkistä ja fyysistä kireyttä

KAZUE GILL

Aromaterapian asiantuntija

 

Aromaterapiaa on harjoitettu eri kulttuureissa jo vuosisatojen ajan käyttäen tiettyjä yrittejä ja kasviperäisiä aineita. Perinteisesti aromaterapiassa käytetään luonnollisia, eri kasveista uutettuja eteerisiä öljyjä, jotka tunnetaan kyvyistään parantaa fyysistä ja psyykkistä hyvinvointia.

 

Kazue Gillillä on yli 20 vuoden kokemus aromaterapiasta. Oil Ultime -sarjan lähettiläänä, hän jakaa tietouttaan ja intohimoaan aromaterapiasta, auttaakseen parturi-kampaajia luomaan aromaattisen kokemuksen liikkeisiinsä.

TOP TIPS FOR PREMIUM SALON SERVICES

VINKKI #1
Korostaaksesi asiakkaan hyvinvointia Harmony Ceremony -palvelun aikana valmistele kostea, lämmin pyyhe, jossa on uuden Oil Ultime Essential Oil -öljyn tuoksu, ja kiedo se asiakkaan pään ympärille tehohoidon vaikutusajan ajaksi.

 

VINKKI #2
Suihkuta Essential Oil -öljyjä ilmaan – hengitä syvään ja nauti rauhoittavasta tai energiaa antavasta ilmasta.

 

VINKKI #3
Peitä ammoniakin epämiellyttävä haju levittämällä muutama pisara Oil Ultime Essential Oil -öljyä ohimoille tai 1–2 suihkausta ilmaan värin vaikutusajan aikana.

VINKKI #4
Tarjoa rentouttava tai energiaa antava hieronta uudella Oil Ultimen Essential Oil -öljyllä miesten hiustenleikkuun jälkeen.

 

VINKKI #5
Hyödynnä Oil Ultime Essential Oil -öljyjä hemmottelevan käsihieronnan tekemiseksi. Käsien useiden akupunktiopisteiden ja aistihermojen stimulointi herättää positiivisia vaikutuksia kehossa.

 

VINKKI #6
Sen sijaan, että pyyhkisit kädet pyyhkeeseen käsihieronnan jälkeen, käytä lämpimällä vedellä täytettyä käsikylpyä korostaaksesi rentouttavaa vaikutusta.