BLONDME-teknologia

BLONDME EDISTYKSELLINEN BONDING-JÄRJESTELMÄ

BLONDME on ensimmäinen Bonding-väri- ja -hoitosarja, johon on sisällytetty edistyksellinen Bonding-järjestelmä, ja se koostuu kolmesta vaiheesta:
1. Hiusrakenteen suojaus
2. Hiusrakenteen vahvistus
3. Hiusrakenteen ylläpito
 

Värjäys Hiusrakennetta Suojaten

VAIHE 1: VÄRJÄYS HIUSRAKENNETTA SUOJATEN

  • Bonding-teknologia on integroitu värituotteisiin
  • Vahvistaa hiusrakennetta
  • Vähentää hiusvaurioita
Värjäyksen Jälkeinen Hiusrakenteen Vahvistaminen

VAIHE 2: VÄRJÄYKSEN JÄLKEINEN HIUSRAKENTEEN VAHVISTAMINEN

  • Bonding-teknologia on integroitu kaikille blondeille tarkoitettuun shampooseen ja tehohoitoon
  • Vahvistaa ja vakauttaa hiusten rakennetta
  • Pitkäaikaista vahvuutta ja kimmoisuutta
Kotihoitotuotteet Hiusrakenteen Ylläpitoon

VAIHE 3: KOTIHOITOTUOTTEET HIUSRAKENTEEN YLLÄPITOON

  • Bonding-teknologia on integroitu jälleenmyynnin hoitotuotteisiin
  • Ylläpitää hiusten rakennetta kotona parturi-kampaamokäyntien välillä
  • Ylläpitää värilopputuloksia pitkäkestoisen kiillon saavuttamiseksi

VÄRITEKNOLOGIA

 

Vaalennusprosessin aikana hiusrakenteen hiussidokset saattavat vaurioitua. Tästä johtuen hiusrakenne heikkenee ja hiukset katkeavat helpommin. Uusi Bond Enforcing -teknologia on luotu suojaamaan hiuksia sisältäpäin. Se sisältää erittäin tehokasta meripihkahappoa, joka tunkeutuu hiukseen hapettumisen aikana ja luo suojaavan kerroksen hiussidosten ympärille.

 

Tämän suojan ansiosta suurin osa sidoksista selviytyy vaalennusprosessista ja hius säilyttää vahvuutensa ja kimmoisuutensa. Ainutlaatuinen Bond Enforcing -teknologia, joka sisältää erittäin tehokasta meripihkahappoa, on integroitu suorituskykyisiin BLONDME vaalennus-, valkaisu- ja vaalennusväri harmaille -tuotteisiin.

 

BLONDE TONING TECHNOLOGY
 

Kun BLONDME Sävytysvärejä sekoitetaan BLONDME Premium hapetteen kanssa, seoksen pH:sta tulee neutraali, mikä vähentää hiusten rasitusta. BLONDME Bond Enforcing Hydrolock -teknologia varmistaa, että hiuksen sisäinen kosteustasapaino säilyy oikeana, jolloin se parantaa hiusten laatua ja antaa täydellisen sävylopputuloksen.

HOITOTEKNOLOGIA

 

Vaalennusprosessin aikana hiusrakenne saattaa vaurioitua hiussidosten katkeamisen takia. Tästä johtuen hiusrakenne heikkenee ja hiukset katkeavat helpommin. Uusi Bond Enforcing -teknologia on luotu suojaamaan hiuksia sisältäpäin. Se sisältää erittäin tehokasta meripihkahappoa, joka tunkeutuu hiukseen hapettumisen aikana ja luo suojaavan kerroksen hiussidosten ympärille. Tämän ansiosta suurin osa sidoksista selviytyy vaalennusprosessista ja hius säilyttää vahvuutensa ja kimmoisuutensa.