ESSENSITY-värit

ESSENSITYN AMMONIAKITON VALIKOIMA

 

ESSENSITY tarjoaa suorituskysyisiä värjäys- ja vaalennustuotteita, joilla luot luonnollisemman näköisiä värilopputuloksia kuin koskaan aiemmin.

 

Ammoniakiton kestoväri-valikoima sisältää luonnollisesti valoa heijastavia sävyjä, jotka jättävät hiuksen monivivahteiseksi, antaen 100% harmaanpeiton ja 4 asteen vaalennustehon.

 

Ammoniakittomalla vaalennusjauheella on 7 asteen vaalennusteho, integroidun Ptytolipid -teknologian maksimoidessa vaalennuksen suorityskyvyn ja ylläpitäen terveen näköisiä hiuksia.

VALIKOIMA

SEKOITA. LIU'UTA. HÄIVYTÄ.

ColorMelter

Korostaaksesi ESSENSITYn suorituskykyä luonnollisemman näköisiin ja yksilöllisiin värituloksiin, Schwarzkopf Professional esittelee ainutlaatuisen ColorMelter-työkalun...välitön monisävyinen värjäys ei ole koskaan ollut näin nopeaa!

ESSENSITY-VÄRIEN TUOTEVALIKOIMA

Saavuttaaksesi luonnollisimman näköiset värjäystulokset, olemme koonneet ESSENSITY-tuotevalikoimasta yhteensopivia duoja ja trioja. Nämä huolella valitut väriyhdistelmät perustuvat samankaltaisiin sävyihin ja mukailevat hiusten luonnollisia korostuksia ja varjostuksia.