IGORA ROYAL TRUE PUNAISET Filosofia
IGORA ROYAL TRUE SUKLAAT Filosofia
IGORA ROYAL TRUE VAALENNUS Filosofia

IGORA ROYAL FILOSOFIA

 

AIDOSTI KIRKKAAMPI HIUSVÄRI

 

Värjäys on ollut intohimomme yli 100 vuotta. Jo 50 vuoden ajan IGORA on asettanut markkinoille uusia standardeja, jotta sinä voit käyttää luovuuttasi. Tämä on lupauksemme sinulle. On aika ottaa uusi askel värjäämisessä. On aika tahdä parhaamme- vielä paremmin.

 

MITÄ ON AITO VÄRI?

 

Aito väri - Maksimaalista intensiivisyyttä, kirkkaat ja tarkat sävyt. 100% täydellinen harmaanpeitto jopa paksussa ja vahvassa hiuksessa. Häikäisevä suorituskyky ja 100% luotettavuus- jopa haastavissakin värjäyksissä.

 

AITOA SUORITUSKYKYÄ

 

IGORA ROYAL peittää harmaat 100%, takaa ultimaalisen värin pysyvyyden ja intensiiviset värin vivahteet. IGORA ROYAL väri levittyy hiukseen tasaisesti, jopa huokoisessakin hiuksessa. Puhtaimmat vaalennusvärit sekä edistyksellinen hoitavuus maksimoivat kiillon ja tehon hiuksessa*. 100% luotettavat, täysin tupsun mukaiset lopputulokset.

 

*Hoitavampi lopputulos käytettäessä 12% 40 vol. IGORA ROYAL Oil hapetetta

 

AITOA KUMPPANUUTTA

 

Aitona yhteistyökumppanina haluamme tarjota konsultaatiota ja värikartat joilla luot kartan tupsua vastaavia lopputuloksia, ammattimaisia työvälineitä ja räätälöityä koulutusta. IGORA ROYAL koulutuksia on tarjolla kaikkien tarpeisiin, perustasolta mestaritasolle, tukemaan menestystäsi.