IGORA ASHY CEDAR JA EARTHY CLAY

 

Tämä on ruskeiden värien uusi suunta! Uudet IGORA Ashy Cedar & Earthy Clay -sävyt antavat hiuksiin viileän, mattaisen ja neutraalin värisuunnan. Väripaletti on täynnä hienostuneen moderneja sävyjä – täydellisiä pehmeän, urbaaniin tyyliin!

 

Koe ensimmäinen kaksoislevityksen mahdollistava trendivärikokoelma, jossa yhdistyvät sekä IGORA ROYALin sekä IGORA VIBRANCEn parhaat puolet – vastaavat täysin niin asiakkaan kuin kampaajan tarpeisiin.

 

Katso video ja tapaa valloittava Global Colour Ambassador Lesley Jennison ja katso miten hän käyttää näitä uusia inspiroivia sävyjä!

IGORA Ashy Cedar ja Earthy Clay
Ashy Cedar
Ashy Cedar

ASHY BROWNS

 

IGORA Ashy Cedar – IGORAn voimakkain neutraloiva sävy, jossa on vivahteita petroolista. Neutraaleihin ja mattaisen ruskeisiin lopputuloksiin, erityisesti kun vaalennetaan tai raidoitetaan tummia pohjia.

 

Tutustu Global Colour Ambassador Lesley Jennison luomiin IGORA Ashy Cedar -tyyleihin. Hänen kehittämänsä "Alice Band" -tekniikan avulla luodaan mielenkiintoinen yhdistelmä viileitä ja neutraaleja ruskeita vivahteita hienostuneen puuterimaisella lopputuloksella. Inspiroidu ja tutustu tuhkaisten ruskeiden sävyjen maailmaan!

Ashy Cedar
Earthy Clay
Earthy Clay

MAANLÄHEISET SÄVYT

 

IGORA Earthy Clay vie pois kiillosta, jota olemme tottuneet näkemään ja tarjoaa tilalle jotakin siistimpää; viileän himmeitä ruskean sävyjä. Pehmeää ja hohtavan hillittyä hehkua puuterimaisilla lopputuloksilla.

 

Tutustu uusiin IGORA Earthy Cedar -tyyleihin, jotka on luonut Global Colour Ambassador Lesley Jennison.

 

Käyttämällä Alice Band -tekniikkaa vaakasuorilla osioilla, Lesley on luonut yhdistelmä vietteleviä ruskeita ja ainutlaatuisen värien iloittelun. Lämpimän ja viileän sävyn kiehtova yhdistelmä luo kauniin ruskean värilopputuloksen.

Earthy Clay
Lesley Jennison

VIILEÄT JA NEUTRAALIT RUSKEAT VÄRILOPPUTULOKSET

 

Nämä uudet sävyt on suunniteltu erityisesti vastaamaan tummien pohjien neutralointiin vaalennuksen tai raidoituksen jälkeen.

 

Ainutlaatuinen pigmenttisekoitus estää ei-toivottua punaista / oranssia sävyä ja tarjoaa poikkeukselliset viileät, mattaisen ruskeat värilopputulokset puuterisina.

 

IGORAn Ashy Cedar ja Earthy Clay -sävyt ovat saatavilla niin IGORA ROYALin kuin IGORA VIBRANCEn valikoimissa, joten kaksoislevityksen hyödyntäminen ei koskaan ole ollut näin helppoa. Kampaajat voivat helposti yhdistää IGORA VIBRANCEn sävyn virkistämään pituuksien ja latvojen väriä, samanaikaisesti käyttää IGORA ROYALin sinne missä tarvitaan kestoväriä, kuten tyvikasvun värjäämiseen. Tämä tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia niin kampaajille kuin asiakkaille sekä parempi kuntoisia ja kiiltävämpiä hiuksia.