IGORA ROYAL ABSOLUTES

IGORA ROYAL ABSOLUTES

Monetkaan naiset eivät pyri piilottamaan ikäänsä peittäessään harmaita hiuksiaan. Pikemminkin sitä pidetään tapana ilmaista itseään, oman identiteetin omaksumisena ja pohdiskeluna millaiseksi tuntee itsensä ihmisenä.

 

Meidän mielestämme on tärkeää tuntea olevansa täydellisesti oma itsensä #AbsolutelyYou iästä riippumatta, joten IGORA ROYAL ABSOLUTES -sarjan värit on kehitetty peittämään täydellisesti harmaita hiuksia. Kuuden uuden muodikkaan sävyn ansiosta, 30 sävyn sävyvalikoima tarjoaa kattavat ja monipuoliset väripalvelut yksilöllisiin väritarpeisiin. Värisarja ei ainoastaan tarjoa 100% harmaiden hiusten peittokykyä myös karheille ja lasimaisille hiuksille, vaan myös erinomaista kiiltoa ja pitkäkestoisia lopputuloksia.

 

"Minulle henkilökohtaisesti, harmaiden peittäminen minun iässäni ei niinkään ole se juttu, vaan se, mikä tukee sitä kuka minä olen. Viihdyn parhaiten luonnollisessa ruskeassa sävyssäni – se on se mitä minä olen."

 

– Lesley Jennison

SKP_ICT_IGORA_Absolutes_Flatlay_460x330
Kuusi uutta muodikasta sävyä

KUUSI UUTTA MUODIKASTA SÄVYÄ

Kuusi uutta IGORA ROYAL ABSOLUTES sävyä, vaaleammille pohjille tummuusasteilla 7-9, tarjoaa kauniita ja trendikkäitä kylmän beigen, suklaan ja kuparin vivahteita.

 

OIKEA VÄRISARJA JOKAPÄIVÄISEEN TARPEESEEN

IGORA ROYAL ABSOLUTES

Yhdessä IGORA ROYAL ABSOLUTESIN kanssa, jokainen väripalvelu voidaan soveltaa yksilöllisen harmaanpeittotarpeen mukaan riippuen luonnollisesta hiusten väristä, ihon sävystä ja tyvikasvun pituudesta.

 

Tutustu alla oleviin uniikkeihin tekniikoihin...

Valerien tyyli
Lesleyn tyyli
Ilkan tyyli

IGORA ROYAL ABSOLUTES SÄVYVALIKOIMA

IGORA ROYAL ABSOLUTES

TEKNOLOGIAT

Pro Age -yhdiste

PRO-AGE -YHDISTE

 

Silamiinia ja kollageenia sisältävä Pro Age -yhdiste sisältää pitkäketjuista hoitavaa polymeeriä, jonka tarranauhamainen rakenne kiinnittyy hiuksen pintaan. Polymeerin sileän pinnan ansiosta hius tuntuu pehmeältä ja tasaiselta sekä hiuksen sävy näyttää upealta ja kiiltävältä.

Low-odour -koostumus

LOW-ODOUR -KOOSTUMUS

 

Öljypohjainen voide hidastaa ammoniakin haihtumista ja vähentää merkittävästi sen hajua tehden värjäyskokeuksesta miellyttävämmän.