IGORA Muted Desert

IGORA MUTED DESERT

 

Hiekan ja erämaan riisutun ja rauhoittavan maiseman inspiroimat IGORA Muted Desert -sävyt tarjoavat elegantin beigejä ja pehmeän harmaita vivahteita 4 uudessa sävyssä, jotka ovat kehitetty neutraloimaan ei-toivottua keltaisuutta – ole valmiina ja saavuta uuden sukupolven luonnolliset värit.

 

IGORA Ashy Cedar- ja Earthy Clay -sävyjen tapaan neutraalin värimaailman omaava IGORA Muted Desert esittelee uudet viileät sävyt tummuusasteille 7 ja 9 sekä IGORA ROYAL – ja IGORA VIBRANCE -sarjoihin, jotka täydentävät loistavasti olemassa olevaa sävyvalikoimaa.

Muted Desert
IGORA Muted Desert
MUTED LIGHT
MUTED LIGHT

MUTED LIGHT

 

Tutustu uusiin IGORA Muted Desert -sävyihin 9-24 ja 7-24 – hienostuneen pehmeät tuhkaiset sävyt, beigen vivahteet ja kauniin puuterinen lopputulos.

 

Tutustu Global Colour Ambassador Lesley Jennisonin luomaan MUTED LIGHT -tyyliin.

 

#Muting -tekniikkaa ja IGORA Muted Desert 9-24 ja 7-24 -sävyjä käyttämällä, saat aikaan viekottelevan pehmeän puuterisen harmaan ja kauniit valoa korostavat kehykset – viileään ja eleganttiin värilopputulokseen!

IGORA Muted Desert
MUTED SHADOWS
MUTED SHADOWS

MUTED SHADOWS

 

Beige ei ole vain beige! Tutustu uusiin IGORA Muted Desert 9-42 ja 7-42 -sävyihin – kauniin viileät ja neutraalit beiget, joissa aavistus tuhkan vivahdetta.

 

Katso videolta, kuinka Global Colour Ambassador Lesley Jennison luo kauniin uuden MUTED SHADOWS -tyyli.

 

#Muting -tekniikkaa ja IGORA Muted Desert 9-42 ja 7-42 -sävyjä käyttämällä, luot puuterisen viileän beigen ja jännittävän, mutta kauniin pehmeän korostuksen – hienostuneeseen ja eleganttiin lopputulokseen!

IGORA Muted Desert
IGORA Muted Desert

TÄYDELLINEN VÄRI ASIAKKAALLESI

 

Verrattuna lämpimimpiin beigen vivahteisiin (esim. -4, -46), uudet IGORA Muted Desert -sävyt (-42, -24) on kehitetty erityisesti neutraloimaan ei-toivottua keltaisuutta värin vaikutusajalla, jotta saataisiin mahdollisimman neutraaleja ja viileitä beigejä lopputuloksia!

 

Uudet sävyt korostavat hiusten luonnollisia viileitä ja neutraaleja sävyjä, samalla kun puuterisen viileän beigen ja pehmeän harmaan vivahteet neutraloivat hiuksista nousevaa lämpöä.

 

Koska IGORA Muted Desert -sävyt ovat saatavilla sekä IGORA ROYAL – ja IGORA VIBRANCE -valikoimissa, kampaaja voi helposti käyttää kaksoislevitystä: levittämällä vastaavan IGORA VIBRANCE -sävyn kirkastamaan haalistuneita pituuksia ja latvoja, IGORA ROYAL -palvelun yhteydessä, jossa kestoväri levitetään tyvikasvun alueelle. Tämä mahdollistaa laajemman palveluvalikoiman kampaajalle ja enemmän vaihtoehtoja asiakkaille, kuten myös hyväkuntoiset ja kiiltävät hiukset ja eloisan värin.