Schwarzkopf Professional tarjoaa uutiset hiusmaailmasta

UUTISET

Pidämme sinut tapahtumien keskipisteessä ja kerromme uusimmat uutiset

 

Schwarzkopf Professional tarjoaa sinulle uusimmat uutiset ja kuulumiset hiusmaailmasta. Oli kyse sitten uusimmista leikkaustyyleistä, julkkisten muodista taikka upeiden tuotteidemme lanseerauksista, löydät kaiken tarpeellisen täältä – muista käydä usein tarkistamassa, mitä maailmalla tapahtuu!

Schwarzkopf Professional Uutiset

tbh – true beautiful honest: TUTUSTU NATURAL BEIGE - KOKOELMAAN

Esittelyssä kaksi uutta sävyä, jotka täydentävät tbh - true beautiful honest -sarjan luonnollista värimaailmaa, Natural Beige -kokoelman avulla pääset seuraavalle tasolle autenttisten värien luomisessa.

 

tbh – true beautiful honest Natural Beige -kokoelma on saanut inspiraationsa hohtavan puuterisista sävyistä, jotka heijastuvat kun aamuaurinko osuu hiekkaan. Sävyihin on kehitetty neuraali beige lisävivahde, joka toimii joka kausi ja sopii joka asiakkaan yksillöllisiin toiveisiin.

  • Jopa 100% harmaanhäivytys
  • Luonnollinen kiilto
  • PPD & PTD vapaa

Juhlista luonnollista kauneutta ja tutustu Schwarzkopf Professionalin ensimmäiseen autenttiseen värisarjaan, tbh - true beautiful honest.

tbh - true beautiful honest
OSiS+ Long Hair Texture

UUDET PITKIEN HIUSTEN PELASTAJAT OVAT TULOSSA!

Korosta hiusten luonnollista rakennetta käyttämällä uusia OSiS+ Long Hair Texture -tuotteita, Texture Blow ja Beach Texture.

 

Tämä sarja on kehitetty erityisesti pitkille hiuksille, joka mahdollistaa painottoman rakenteen tunnun hiuksiin - kaksi viimeisintä tuotetta eivät ole poikkeus! OSiS+ Texture Blow on Schwarzkopf Professionalin ensimmäinen föönauksen alle tarkoitettu aerosolisuihkeen muodossa oleva hiuspuuteri, joka helpottaa föönaamista, antaen hiuksille rakennetta ja volyymia, kun taas Beach Texture on hienojakoinen sokerisuihke, jolla luot rennon rantatyylin.

 

OSiS+ Texture Blow ja Beach Texture täydentävät olemassa olevaa Long Hair Texture -valikoimaa, johon kuuluu kuiva rakennesuihke, kuivashampoo ja -hoitoaine sekä kevyt volyymia antava puuteri.

 

Valmistaudu juhlistamaan pitkien hiusten viimeistelyä... katso tutoriaalit nyt!

ESSENTIAL LOOK 1:2020: SPIRIT COLLECTION

Tutustu viimeisimpään Essential Looks -kokoelmaan, jonka ovat luoneet Schwarzkopf Professionalin luovat visionäärit.

 

Tällä kaudella otamme vastaan uuden vuosikymmenen, esittelemällä kolme ispirovaa trendiä, jotka pitää sisällään seitsemän uutta tyyliä:

 

Punk Spirit on itseilmaisua ja yksillöllisyyttä. Ole ilmaisukykyinen ja energinen mutta aavistuksen pehmeä!

 

Refined Traditions -trendissä ajattomuus ja klassiset muodot kokevat mullistuksen, kun teknologia laittaa perinteet uusiksi - tyyli kohtaa täsmällisyyden.

 

Let It Bloom on kuin saaga ihastuttavista kukka-aiheista ja pehmeästä vintagehenkisestä nostalgiasta. Ole vapaa unelmoimaan 70-luvusta, coolin romanssin hengessä.

 

"Vuonna 2020 muodin maailma avautuu eteemme ennätyksellisen monimuotoisena: nyt yksilö on asetettu ajan hengen ytimeen kaikkialla maailmassa. Niinpä juhlistamme uuden vuosikymmenen alkua nostamalla esiin meissä jokaisessa asustavan ainutlaatuisen luovuuden kipinän." Simon Ellis, Schwarzkopf Professionalin kansainvälinen luova johtava

 

Sukella syvemmälle Spirit Collectioniin ja tutustu Essential Looksin maailmaan!

Essential Looks
IGORA Muted Desert

DEDICATED TO COOL AND ELEGANT BEIGES

Schwarzkopf Professional esittelee IGORA Muted Desert -valikoiman, joka vangitsee erämaan riisutun ja rauhoittavan olemuksen, viileisiin ja neutraaleihin beigen sävyihin!

 

IGORA Earthy Clay - ja Ashy Cedar - hienostunut valikoima viileitä ruskeita - sävyjen lanseerauksen jälkeen IGORA Muted Desert esittelee 4 uutta sävyä IGORA ROYAL ja IGORA VIBRANCE -valikoimiin, vastatakseen viileiden ja neutraalien sävyjen kasvavaan kysyntään, niin kevyt- kuin kestoväreissä.

 

Viimeisimmän innovatiiviisen levitystekniikan avulla, voit luoda hiuksiin kauniita valoa heijastavia kehyksiä ja pehmeitä korostuksia, käyttämällä IGORA Muted Desert kampaamopalveluita, MUTED LIGHT ja MUTED SHADOWS!

KOE PUHDASTA HEMMOTTELUA OIL ULTIMEN AVULLA

Oil Ultime lisää kaksi uutta tuotetta ylelliseen ja innovatiiviseen hiustenhoito-sarjaan, joka perustuu suorituskykyisiä öljyjä sisältäviin koostumuksiin.

 

Tutustu uuteen silikonittomaan Oil Ultime Castor Seed Cleansing Oiliin, joka on saanut inspiraationsa Aasialaisessa ihonhoidossa käytettävistä hellävaraisista puhdistusöljyistä. Tämä rasvaton öljy tasapainottaa, hoitaa ja puhdistaa hellävaraisesti hiuksia ja hiuspohjaa, tekemättä niistä raskaita. 100% luonnollista risiiniöljyä sisältävä puhdistusöljy on mieltä hellivä ja rentouttava kokemus.

 

Kaikille hiustyypeille sopiva, uusi Oil Ultime Mediterranean Finishing Oil on täyteläinen sekoitus luonnollisia öljyjä ja puhdasta valkoista jasmiininkukkaa sekä virkistäviä sitrushedelmiä. Tämä rasvaton ja silikoniton hemmotteluöljy suojaa hiuksia auringon vaikututukselta ja jättää ne ilmaviksi, hehkuviksi ja sileiksi.

 

Oil Ultimessa käytetään vain parasta laatuaan olevia aineosia, suorituskykyisistä luonnollista puhdistetuista öljyistä, virkistäviin aromaattisiin öljyihin. Nämä aineosat tunnetaan kyvyistään antaa hiuksille kevyttä hoitoa ja kiiltoa, antaen samalla asiaakkalle mahdollisuuden paeta hektisestä arjesta ja löytää sisäinen tasapaino.

 

Koe puhdasta hemmottelua Oil Ultimen uusien Castor Seed Cleansing Oilin ja Mediterranean Finishing Oilin avulla ja vapauta #todellinenkauneus sisältä ulos.

Oil Ultime
Chroma ID

VÄRJÄÄ ROHKEASTI CHROMA ID:LLA

Tutustu Schwarzkopf Professionalin uuteen, jännittävään Chroma ID -värituotteeseen. Vastauksena räätälöinnin, itse-ilmaisun ja sitoutumista vaatimattomien hiusvärien kysynnän kasvuun, Chroma ID on Schwarzkopf Professionalin ensimmäinen 100% räätälöitävä, sekoita ja sävytä -kevytvärijärjestelmä, jossa on integroitu Bonding-teknologia ja hoitavia aineosia.

 

Koska one-size-fits-all -lähestyminen ei enää ole tätä päivää kampaamoasiakkaille, Chroma ID tarjoaa loputtoman värivalikoiman; mahdollistaen kampaajan korostaa asiakkaansa yksillöllisyyttä. Luonnollisista vaaleista sävyistä pysäyttävään, rohkeaan pinkkiin, tämä sekoita ja sävytä -värijärjestelmä sisältää 6 Bonding Color Mask (Intense), 14 Bonding Color Mask ja 6 Bonding Color Mask (kotihoito) -sävyä sekä Clear Bonding Color Mask -tuotteen.

 

Sävyvalikoima täsmää suosituimpiin sävyihin IGORA ROYAL ja IGORA VIBRANCE -sarjoista, tehden helpoksi valita sopiva Chroma ID sävy kaksois-, vapaan käden- tai kokopään-levitykseen.

 

Ydistetyn integroidun Bonding- ja Low Salt -teknologian sekä syvähoitavien aineosien ansiosta, Chroma ID mahdollistaa kampaajalle 100% räätälöitävyyden, ylläpitäen hiuksen terveyttä ja jopa parantaen hiusten kuntoa kokonaisuudessaan.

 

Värjaa roheasti ja tuo esille asiakkaasi todellinen sävy!

 

Tutustu Chroma ID:n rajattomiin sävy mahdollisuuksiin.

OPI BALAYAGE-MESTARIKSI YHDESSÄ BLONDME BOND ENFORCING PREMIUM CLAY LIGHTENERIN KANSSA

Tutustu Schwarzkopf Professionalin ensimmäiseen savipohjaiseen vaalennusjauheeseen, jossa on myös Bond Enforcing -teknologia. Sen avulla saavutat kauniit ja luonnolliset vaaleat värilopputulokset.

 

Toteuta helposti vapaan käden vaalennustekniikat helpommin, nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan aikaisemmin! BLONDMEn Bond Enforcing Premium Clay Lightener on ensimmäinen savipohjainen vaalennusjauhe, jossa on mukana Bond Enforcing -teknologia. Tuotetta on helppo käyttää, se levittyy helposti ja tarjoaa mahdollisuuden hyvin tarkkoihin yksityiskohtiin ainutlaatuisella pehmeästä kiinteäksi muuttuvalla koostumuksella.

 

Sen sijaan, että käyttäisit perinteisiä folioita, ainutlaatuinen pehmeästä kiinteäksi muuttuva koostumus luo ulkokuoren, jonka ansiosta vaalennusaine säilyy kosteana ja säilyttää maksimaalisen vaalennustehon. Vaalennusjauheen sisältämä Bond Enforging -teknologia vahvistaa hiuksen sisäisiä sidoksia vaalennuksen aikana, jolloin vaalennusteho voi olla jopa 7 astetta.

 

Katso BLONDME ambassador Jack Howardin Caramel Kiss -tutoriaali, josta opit luomaan saumattoman ja tämän hetken trendikkäimmän balayage-värjäyksen käyttämällä BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lighteneria.

 

Älä unohda jakaa upeita balayage lopputuloksia käyttämällä hashtagia #ILOVEBLONDME

 

Hyppää mukaan BLONDME:n inspiroivaan maailmaan...

 

CONFIDENT. POWERFUL. INDIVIDUAL. ICONIC.

BLONDME Clay Lightener
IGORA Ashy Cedar ja Earthy Clay

UUDET VIILEÄT RUSKEAT - IGORA ASHY CEDAR JA EARTHY CLAY

Tämä on ruskeiden värien uusi suunta! Uudet ASHY CEDAR ja EARTHY CLAY -sävyt antava IGORAN väriportfolioon viileän, mattaisen ja neutraalin värisuunnan. Väripaletti on täynnä hienostuneen moderneja sävyjä.

 

Koe ensimmäinen kaksoislevityksen mahdollistava trendivärikokoelma, jossa yhdistyvät sekä kestoväri (IGORA ROYAL) sekä kevytväri (IGORA VIBRANCE), jotka vastaavat niin asiakkaan kuin kampaajan tarpeisiin.

 

IGORA Ashy Cedar on IGORAn voimakkain neutraloiva sävy, jossa on vivahteita petroolista. Neutraaleihin ja mattaisen ruskeisiin lopputuloksiin, erityisesti kun vaalennetaan tai raidoitetaan tummia pohjia. IGORA Earthy Clay vie pois kiillosta, jota olemme tottuneet näkemään ja tarjoaa tilalle jotakin siistimpää; viileän himmeitä ruskean sävyjä!

 

"Yksinkertaisesti rakastan modernia tyyliä, jonka voin luoda uusilla IGORA Earthy Clay ja Ashy Cedar -sävyillä. Ne ovat hienovaraisia mutta mahtavia, työskentely niillä on helppoa ja ne luovat ruskeisiin hiuksiin uusia, raikkaita sävyjä.” Schwarzkopf Professional Global Colour Ambassador, Lesley Jennison.

 

Katso Lesley Jennisonin IGORA Ashy Cedar & Earthy Clay tutoriaalit ja opi lisää liikkeessä tehtävästä #alicebands-tekniikasta.

 

Koe uudenlaiset puuterisen ruskeat värilopputulokset uusilla IGORA Ashy Cedar ja Earthy Clay -sävyillä... Täydelliset tulevaan syksyyn ja talveen!

JUHLISTA HUOMISEN YKSILLÖLLISTÄ KAUNEUTTA TÄNÄÄN MAD ABOUT LENGTHS JA CURLS SUPERFOOD APUNASI

Mad about on kokonaisvaltainen hoito- ja muotoilujärjestelmä, joka soveltuu kaikille hiustyypeille kestävistä laineista ja kiharoista upeisiin pitkiin hiuksiin, joista voit todella olla ylpeä. Tutustu hoito- ja muotoilusarjojen viimeisimpään valikoimaan – Mad about Lengths ja Mad about Curls Superfood.

 

Kasvata hiuksesi pidemmäksi sentti sentiltä Mad about Lengths –tuotesarjan avulla. Kokonaisvaltainen hoitosarja vahvistaa pitkiä hiuksia tyvestä latvaan kevyen kosteuttavilla koostumuksilla. Kauniille pitkille hiuksille, jotka ovat terveet sekä elinvoimaiset, eikä niitä tarvitse pätkäistä jokaisella kampaamokäynnillä.

 

Mad about Curls Superfood korostaa afrohiusten luonnollista rakennetta ja kauneutta. Ne ovat yksiä hauraimpia ja vähiten suomukerroksia omaavia hiuksia maailmassa. Superfood-öljyjen avulla, Mad about Curls Superfood Mask ja Leave-in Treatment hoitavat intensiivisesti, kosteuttavat ja vahvistavat hiusten tiukkaa rakennetta, säilyttäen niiden luonnolliset öljyt ja lisäten kiiltoa.

 

Nyt on aika juhlistaa kiharoita, laineikkaita ja pitkiä hiuksia… ne ovat yhtä yksillöllisiä kuin sinä itse. Tutustu uuteen Mad about -valikoimaan jo tänään!

Mad about
Shaping Futures

INSIDE SHAPING FUTURES JOURNEY

Schwarzkopf Professional esittää dokumenttisarjan kansainvälisestä hyväntekeväisyyshankkeestaan.

 

Schwarzkopf Professional on Shaping Futures -projektin kanssa pitkään yhteistyötä eri kansalaisjärjestöjen sekä kampaajaverkoston kanssa. Tämän yhteistyön avulla Schwarzkopf Professional on muuttanut heikommassa asemassa olevien nuorten aikuisten elämää kampaajakoulutusohjelman avulla.

 

Juhlistaakseen hyväntekeväisyyshankkeeseen osallistuvien vapaaehtoisten uskomatonta omistautumista ja sitä iloa mitä hanke on tuonu satojen ihmisten elämään ympäri maailmaa, julkaisee Schwarzkopf Professional dokumenttielokuvan: "inside Shaping Futures".

 

Tämä dokumentti vie sinut tunteikkaalle matkalle Shaping Futuresin maailmaan. Hankkeen toiminnasta kertovat kansalaisjärjestöjen edustajat, kampaajat, Schwarzkopf Professionalin yhteistyökumppanit sekä tietenkin itse Shaping Futures -oppilaat itse.

 

"Tämä on todella ainutlaatuinen kokemus meille kaikille, jotka olemme olleet tässä mukana… Se intohimo jolla opiskelijat opiskelleet ja mitä hyötyä se on tuon heidän elämäänsä, on koskettanut heitä ihan yhtä paljon kun meitä vapaaehtoisia." – Coralie Loth, Shaping Futures Manager at Schwarzkopf Professional

 

Katso neliosainen dokumenttisarja nyt.

KIRKASTA VAALEITA HIUKSIA YHDESSÄ BLONDME DETOXIFYING SYSTEMIN KANSSA

Tutustu Schwarzkopf Professionalin uuteen vaaleiden hiusten hoitorutiinin, jonka vaikuttavana aineena on C-vitamiini.

 

Ilmansaasteet, pöly ja veden mineraalit saavat kemiallisesti käsitellyt vaaleat hiukset näyttämään sameilta ja vihertäviltä. BLONDME Detoxifying System ei ainoastaan torju hiusten vihertävää sävyä vaan myös suojaa hiuksia ympäristön saasteilta.

 

Kolme osainen hoitorutiini sisältää: Purifying Bonding Shampoo, joka poistaa hiuksesta epäpuhtauksia ja mineraalijäämiä. Shot lisää hiuksiin kirkkautta ja kiiltoa yhdessä C-vitamiinin kanssa kun se sekoitetaan BLONDME Keratin Restore Bonding Maskin kanssa. Bi-Phase Bonding & Protecting Spray on kevyt suojaava hoitosuihke, joka ravitsee hiuksia tehden niiden pintaan suojaavan kalvon ympäristön saasteita vastaan.

 

Tuotesarja sisältää bonding-teknologian, joka auttaa luomaan uusia sidoksia hiukseen. Yhdessä C-vitamiinin, aminohappoyhdisteen, Allantoiinin sekä omenahapon kanssa ne poistavat epäpuhtauksia hiuksesta.

 

Elvytä ja suojaa terveen näköisiä, vaaleita lopputuloksia BLONDME Detoxifying - hoitorutiinin avulla.

BLONDME
BC Bonacure Tuotteella

BC BONACUREN TARINA JATKUU NELJÄLLÄ UUDELLE, UPEALLA TUOTTEELLA

Uudet BC Bonacure tähtituotteet on luotu vastaamaan tämän hetken trendeihin: kiiltävyys, pigmentoitu hoito, kerrostus sekä föönin kuumuudelta suojautuminen, jotta kampaajat ja asiakkaat voivat taas #BELIEVEINCONFIDENCE.

 

BC Bonacuren hiusten ongelmia ratkaisevat tuotelinjat tarjoavat nyt neljä uutta tähtituotetta, jotka antavat hiuksille kiiltoa, pigmenttistä hoitoa, sileyttä ja hoitoa kuivauksen alle:

 

1. BC Bonacure UV Filter Color Freeze Liquid Shine - painoton seerumi, joka lisää värin ja raitojen vivahteikuutta.

 

2. BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Chocolate Micellar Shampoo - Väripigmenttejä sisältävä shampoo, joka syventää ruskeita sävyjä.

 

3. BC Bonacure Keratin Smooth Perfect Duo Layering - Hiukset kesyttävä duo paksuille, karkeille ja vaikeasti hallittaville hiuksille.

 

4. BC Bonacure Peptide Repair Rescue Blow Defense - Hiuksia vahvistava voide käsitellyille hiuksille.

 

BC Bonacuren tuotteet on omistettu erilaisille hiusten tarpeille, jotta asiakkaat voivat nauttia kampaamolaatuisesta hiustenhoidosta myös kotona.

 

Tutustu BC Bonacuren tuotevalikoimaan jo tänään!

NAUTI KESÄN HEHKUSTA JO TÄNÄÄN BC SUN PROTECTIN AVULLA

Useimmille ihmisille kesä on parasta aikaa mutta hiuksille se voi olla vaikein vuodenaika; aurinko, merivesi, kloorivesi ja lämpimämpi ilma saa hiukset tuntumaan kuivilta ja elottomilta sekä näyttämään kurittomilta…

 

Mutta apu on lähempänä kuin oletatkaan, kiitos uuden BC Sun Protect -hiustenhoitosarjan!

 

Uusi BC Sun Protect on erityisesti kehitetty suojaamaan, puhdistamaan ja hoitamaan kaikkia hiustyyppejä ennen altistusta auringolle, sen aikana sekä sen jälkeen. Koostumus, joka sisältää eksoottisia aineosia - kosteuttavaa Buriti-öljyä Amazonin suoalueilta ja merileväuutetta - suojaa, ravitsee ja kaunistaa auringon rasittamia hiuksia. Joten auringonpalvojat hoi! Nyt voitte unohtaa huonokuntoiset hiukset ja haalistuneet värit ja vain keskittyä näyttämään hyvältä 24/7!

 

Tsekkaa koko BC Sun Protect -sarja tänään.

BC Sun Protect

Together #apassionforhair

Hiusmaailma elää jatkuvassa muutoksessa; kasvua ja edistystä tekniikoissa, trendeissä, innovaatioissa ja ammattitaidossa. Me haluamme pitää yhteistyökumppanimme, parturi-kampaajat, ajan tasalla jotta he voivat menestyä. Sinun on nyt todella helppo pysyä mukana hiusmaailman muutoksissa inspiroivien sosiaalisten kanaviemme kautta – käytä nettisivujamme hyväksi ja ole mukana 24/7.