Schwarzkopf Professional tarjoaa uutiset hiusmaailmasta

UUTISET

Pidämme sinut tapahtumien keskipisteessä ja kerromme uusimmat uutiset

 

Schwarzkopf Professional tarjoaa sinulle uusimmat uutiset ja kuulumiset hiusmaailmasta. Oli kyse sitten uusimmista leikkaustyyleistä, julkkisten muodista taikka upeiden tuotteidemme lanseerauksista, löydät kaiken tarpeellisen täältä – muista käydä usein tarkistamassa, mitä maailmalla tapahtuu!

Schwarzkopf Professional Uutiset
IGORA ROYAL

OLE JUURI SE VÄRJÄÄJÄ, JOKA HALUAT OLLA.

Koska kaikki se mitä tarvitset, on jo täällä.


IGORA ROYAL, joka on kaikkien värjäyspalveluiden luotettavuuden mittari, on nyt myös ympäristöä kunnioittava ja vie väri-inspiraatiot, konsultoinnin ja koulutuksen uudelle tasolle.


IGORA ROYAL asettaa uudet standardit värisarjalle luotettavalla suorituskyvyllään, kattavalla sävyvalikoimallaan sisältäen uniikit ja valikoidut alasarjat, helppokäyttöisyydellään ja pakkauksellaan joka on valmistettu kierrätetystä tai ympäristöystävällisestä materiaalista - säilyttäen sen saman luotetun koostumuksen!


#BeIGORA


Tavoitteemme on tarjota jokaiselle mahdollisuus olla juuri se värjäri, joka haluat olla:


BE POWERFUL with IGORA ROYAL
BE BLONDE with IGORA ROYAL HIGHLIFTS
BE FASHION with IGORA ROYAL FASHION LIGHTS
BE COVERED with IGORA ROYAL ABSOLUTES
BE TIMELESS with IGORA ROYAL SILVER WHITES


Juhlimme IGORA ROYAL värimaailman monimuotoisuutta kuudella upealla tyylillä, jotka esitellään kevään Essential Looks -kokoelmassa: ROYAL GLORY COLLECTION.

ESSENTIAL LOOKS/IGORA 1:2021: ROYAL GLORY COLLECTION

"Olemme usein korostaneet yhteistyön voimaa – luovassa työssäkin tulos on enemmän kuin osiensa summa. Niinpä olemme iloisia saadessamme tällä kertaa mukaan väribrändien lippulaivamme IGORA ROYALin. Yli 120 kauniin värisävyn valikoimalla ja upeiden koostumusten voimalla pääsemme tänä vuonna sukeltamaan entistä syvemmälle väreihin. Olemme aistineet yleismaailmallista ajanhenkeä sekä globaalia mielentilaa ja määritelleet kolme trendiä, joissa yhdistyvät nostalgia, inspiraatio ja uutukaisuus..."

Simon Ellis, Schwarzkopf Professional's International Creative Director


Olemme inspiroituneet maailman muotiviikoista ja tiivistäneet ne kampaamoissa toteuttaviksi tyyleiksi. Essential Looks Royal Glory Collection juhlistaa värien voimaa yhdessä uuden IGORA ROYALin värimaailmojen kanssa ja esittelee trendit: Magical Whimsy, Back to Classics & Artful Feeling.

ESSENTIAL LOOKS 1:2021: ROYAL GLORY COLLECTION
OSiS+ Keep It Light

OSiS+ TOIVOTTAA UUDEN, ERITTÄIN KEVYEN HIUSKIINTEEN TERVETULLEEKSI TUOTEVALIKOIMAAN

Esittelyssä uusi OSiS+ Keep It Light hiuskiinne, joka on osa ensiluokkaisia muotoilutuotteitamme. OSiS+ Keep It Light täyttää kevyen pidon tarpeen, jotta kampaajat ja kampaamon asiakkaat voisivat saavuttaa vaivattomia ja liikkuvia lopputuloksia.


Tämä on OSiS+ -tuotesarjan kevyin ja kuivin hiuskiinne, jossa yhdistyy erittäin kevyt ja työstettävä pito sekä 230°C lämpösuoja. OSiS+ Keep It Light sai inspiraationsa takahuoneiden hiustenmuotoilusalaisuuksista, joissa hiuksiin suihkutettiin hiuskiinnettä ennen lämpölaitteilla muotoilua tehostamaan niiden vaikutusta. Tämä tekniikka ei enää ole vain hiusmuotoilijoita varten. Kun kevyiden muotoilutuotteiden kysyntä kasvaa, on vastauksena silloin monikäyttöiset tuotteet niin kampaamossa, kuin kotona.

Tuotteen sisältämä Compressed -teknologia ja sen erittäin tiivistetty ja konsentroitu* koostumus saavuttavat halutun tuloksen noin puolella aktiivisen koostumuksen ja ponneaineen määrällä käyttöä kohti **. Tiivistetty koostumus tukee myös kestävää kehitystä vähentämällä pakkauksen määrää, jolloin jätteen määrä ja kuljetuspäästöt pienenevät.

KEEP IT LIGHT täydentää OSiS+ hiuskiinteiden valikoiman, joka tarjoaa nyt laajan valikoiman pitotasoja.
 

Tutustu OSiS+ hiuskiinteisiin!

VAALEAT HIUKSET EIVÄT KOSKAAN OLE OLLEET NÄIN MONIPUOLISIA #BLONDESOFTHEWORLD

Jokaiselle on olemassa se oikea vaalea lopputulos ihon sävystä, hiusväristä, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Siksi Schwarzkopf Professional kehitti BLONDME:n - Ainoan brändin, joka on aidosti omistettu vaaleiden hiusten erilaisille tarpeille.

 

Uusien ikonisten hoitotuotteiden lisäksi BLONDME ylpeänä esittelee #BLONDESOFTHEWORLD -kampanjan, joka juhlistaa erilaisia vaaleita hiuksia ympäri maaliman.

 

Kampanja on toteutettu yhteistyössä johtavan maailmanlaajuisen nuorten naisten mediafoorumin Refinery29 (@refinery29) kanssa. #BLONDESOFTHEWORLD esittelee 9 vaaleahiuksisen ihmisen persoonallista tarinaa, joista jokaisella on erilainen perinnöllisyys ja tarina kerrottavanaan siitä, kuinka heistä tuli vaaleahiuksisia. BLONDME:lla on nyt entistä monipuolisempi lähestymistapa vaaleisiin hiuksiin.

 

Uudet BLONDME hoitotuotteet sisältävät voimakkaan neutralointikyvyn, suuremman kirkastuskyvyn 3D Bonding -teknologian ja kaunistavat tuotteet kaikille hiustyypeille - hennoista normaaleille ja normaaleista karkeille hiuksille.

Kuka sanoi, että sinulla ei voisi olla vaaleita hiuksia? Tapaa 9 erilaista vaaleahiuksista ihmistä, jotka uhmaavat stereotypioita ja syleilevät hiuksiaan!

#BLONDESOFTHEWORLD
IGORA Royal Absolutes

COLOURS TO FEEL #AbsolutelyYou

"Minulle henkilökohtaisesti, harmaiden peittäminen minun iässäni ei niinkään ole se juttu, vaan se, mikä tukee sitä kuka minä olen. Viihdyn parhaiten luonnollisessa ruskeassa sävyssäni - se on se mitä minä olen."

 

Lesley Jennison, Schwarzkopf Professionalin Global Colour Ambassador

 

Kuusi uutta IGORA ROYAL ABSOLUTES sävyä, vaaleammille pohjille tummuusasteilla 7-9, tarjoaa kauniita ja trendikkäitä kylmän beigen, suklaan ja kuparin vivahteita 100% harmaiden hiusten peittokyvyllä.

 

Tutustu ensimmäiseen värisarjaan, joka Pro-Age -teknologian ansiosta tarjoaa lukuisia etuja: 100% harmaiden hiusten peittokyky, erinomainen kiilto, pitkäkestoiset lopputulokset, erityistä hoitoa ja miellyttämäpi kokemus Low-Odour -koostumuksen ansiosta.Kuten Essential Looks VivID Collection Dark Romance trendistä nähdään!

NAUTI TÄYDELLISEMMIN SÄVYTETYISTÄ LOPPUTULOKSISTA UUSIEN BLONDME SÄVYTYSVÄRIEN ANSIOSTA

Schwarzkopf Professional lanseeraa uudelleen olemassa olevat BLONDME Sävytysvärit, lisäten valikoimaan 7 uutta sävyä.

 

BLONDME Sävytysvärit on suunniteltu parantamaan hiuksen kosteuspitoisuutta ja minimoimaan hiusten vaurioitumisen integroidun Bond Enforcing Hydrolock -teknologian ja neutraalin pH:n omaavan seoksen ansiosta. Tuotteilla saavutetaan ensiluokkaiset vaaleat lopputulokset – täydellisesti tasapainossa olevat neutraloinnit ja hienostuneet sävylopputulokset!

 

Uusi, geelimäisempi koostumus voidaan levittää helposti joko siveltimellä tai levityspullolla, tarjoten lisää levitysmahdollisuuksia. Koostumus on myös nopeampi levittää hiuksiin, jolloin se mahdollistaa nopean tavan työskennellä, erityisesti pitkien hiusten sävyttämisessä. Uudet syvät sävytteet tarjoavat uusia palvelumahdollisuuksia asiakkaille, joilla on esivaalennettu tai luonnollinen tummempi pohja (tummuusasteella 5-8). Syvät sävytteet ovat ihanteellisia häivytettyihin tyviväreihin ja low lights -tekniikoihin.

 

Löydä BLONDME Sävytysvärit!

BLONDME
Essential Looks

ESSENTIAL LOOKS 2:2020: VIVID COLLECTION

"Kun kaikki on muutostilassa, käännymme kohti sisällämme olevaa intohimoa, mielikuvitusta ja luovuutta. Me kampaajat heräämme aamuisin, autamme ihmisiä ilmaisemaan itseään, keitä tahansa he ovatkaan ja miten tahansa haluavat elää. Nyt on aika ylistää rakkautta, elämää, intohimoa ja yksilöllisyyttä. Tervetuloa VivID Collectionin pariin!"

 

Simon Ellis, Schwarzkopf Professional's International Creative Director

 

Tänä kautena esittelemme kolme täysin uutta trendiä ja jokaisesta Catwalk- ja Salon Lookin. Nämä tyylit odottavat vain että pääset muokkaamaan niistä asiakkaillesi heidän rakastamiaan hiusmalleja.

ESITTELYSSÄ UUSI FIBRE CLINIX: TÄYSIN RÄÄTÄLÖITÄVISSÄ OLEVA HIUSTEN HOITOSARJA KAMPAAMOON JA KOTIHOITOON

Tutustu meidän uuteen Fibre Clinix hiustenhoitosarjaan, tehokkainta hiustenhoitoa räätälöitynä ja kokonaisvaltaisena kokemuksena kampaamosta kotiin.

 

Edistyksellisimmän ja tehokkaimman hoitoteknologian omaava Fibre Clinix on asettanut merkkipaalun hiusten hoitokäsittelyissä kyetessään palauttamaan hiuskuidun takaisin sen luonnolliseen tilaansa*. Aloita kokonaisvaltainen kokemus kampaamosta täydellisesti räätälöitävällä Tribond -hoitopalvelulla, joka palauttaa hiuskuidut välittömästi. Jatka vaivatonta hiusten hoitoa kotona juuri sinulle räätälöidyllä kotihoito-ohjelmalla.

 

Täydellisen räätälöinnin saavuttamiseksi valitse Fibre Clinix Boostereista sopiva tuote hoitamaan hiusten erityistarpeita niin sisältä, kuin ulkoa. Fibre Clinix Boosterit on suunniteltu sekoitettavaksi sopivan Fibre Clinix tehohoidon kanssa.

 

Tutustu Fibre Clinix -tuotteisiin jo tänään!

 

*biofysikaalinen kampaustesti, keskivaaleaksi vaalennetut hiukset verrattuna luonnollisiin

Fibre Clinix
tbh - true beautiful honest

tbh – true beautiful honest: TUTUSTU NATURAL BEIGE - KOKOELMAAN

Esittelyssä kaksi uutta sävyä, jotka täydentävät tbh - true beautiful honest -sarjan luonnollista värimaailmaa, Natural Beige -kokoelman avulla pääset seuraavalle tasolle autenttisten värien luomisessa.

 

tbh – true beautiful honest Natural Beige -kokoelma on saanut inspiraationsa hohtavan puuterisista sävyistä, jotka heijastuvat kun aamuaurinko osuu hiekkaan. Sävyihin on kehitetty neuraali beige lisävivahde, joka toimii joka kausi ja sopii joka asiakkaan yksillöllisiin toiveisiin.

  • Jopa 100% harmaanhäivytys
  • Luonnollinen kiilto
  • PPD & PTD vapaa

Juhlista luonnollista kauneutta ja tutustu Schwarzkopf Professionalin ensimmäiseen autenttiseen värisarjaan, tbh - true beautiful honest.

UUDET PITKIEN HIUSTEN PELASTAJAT OVAT TULOSSA!

Korosta hiusten luonnollista rakennetta käyttämällä uusia OSiS+ Long Hair Texture -tuotteita, Texture Blow ja Beach Texture.

 

Tämä sarja on kehitetty erityisesti pitkille hiuksille, joka mahdollistaa painottoman rakenteen tunnun hiuksiin - kaksi viimeisintä tuotetta eivät ole poikkeus! OSiS+ Texture Blow on Schwarzkopf Professionalin ensimmäinen föönauksen alle tarkoitettu aerosolisuihkeen muodossa oleva hiuspuuteri, joka helpottaa föönaamista, antaen hiuksille rakennetta ja volyymia, kun taas Beach Texture on hienojakoinen sokerisuihke, jolla luot rennon rantatyylin.

 

OSiS+ Texture Blow ja Beach Texture täydentävät olemassa olevaa Long Hair Texture -valikoimaa, johon kuuluu kuiva rakennesuihke, kuivashampoo ja -hoitoaine sekä kevyt volyymia antava puuteri.

 

Valmistaudu juhlistamaan pitkien hiusten viimeistelyä... katso tutoriaalit nyt!

OSiS+ Long Hair Texture
IGORA Muted Desert

DEDICATED TO COOL AND ELEGANT BEIGES

Schwarzkopf Professional esittelee IGORA Muted Desert -valikoiman, joka vangitsee erämaan riisutun ja rauhoittavan olemuksen, viileisiin ja neutraaleihin beigen sävyihin!

 

IGORA Earthy Clay - ja Ashy Cedar - hienostunut valikoima viileitä ruskeita - sävyjen lanseerauksen jälkeen IGORA Muted Desert esittelee 4 uutta sävyä IGORA ROYAL ja IGORA VIBRANCE -valikoimiin, vastatakseen viileiden ja neutraalien sävyjen kasvavaan kysyntään, niin kevyt- kuin kestoväreissä.

 

Viimeisimmän innovatiiviisen levitystekniikan avulla, voit luoda hiuksiin kauniita valoa heijastavia kehyksiä ja pehmeitä korostuksia, käyttämällä IGORA Muted Desert kampaamopalveluita, MUTED LIGHT ja MUTED SHADOWS!

KOE PUHDASTA HEMMOTTELUA OIL ULTIMEN AVULLA

Oil Ultime lisää kaksi uutta tuotetta ylelliseen ja innovatiiviseen hiustenhoito-sarjaan, joka perustuu suorituskykyisiä öljyjä sisältäviin koostumuksiin.

 

Tutustu uuteen silikonittomaan Oil Ultime Castor Seed Cleansing Oiliin, joka on saanut inspiraationsa Aasialaisessa ihonhoidossa käytettävistä hellävaraisista puhdistusöljyistä. Tämä rasvaton öljy tasapainottaa, hoitaa ja puhdistaa hellävaraisesti hiuksia ja hiuspohjaa, tekemättä niistä raskaita. 100% luonnollista risiiniöljyä sisältävä puhdistusöljy on mieltä hellivä ja rentouttava kokemus.

 

Kaikille hiustyypeille sopiva, uusi Oil Ultime Mediterranean Finishing Oil on täyteläinen sekoitus luonnollisia öljyjä ja puhdasta valkoista jasmiininkukkaa sekä virkistäviä sitrushedelmiä. Tämä rasvaton ja silikoniton hemmotteluöljy suojaa hiuksia auringon vaikututukselta ja jättää ne ilmaviksi, hehkuviksi ja sileiksi.

 

Oil Ultimessa käytetään vain parasta laatuaan olevia aineosia, suorituskykyisistä luonnollista puhdistetuista öljyistä, virkistäviin aromaattisiin öljyihin. Nämä aineosat tunnetaan kyvyistään antaa hiuksille kevyttä hoitoa ja kiiltoa, antaen samalla asiaakkalle mahdollisuuden paeta hektisestä arjesta ja löytää sisäinen tasapaino.

 

Koe puhdasta hemmottelua Oil Ultimen uusien Castor Seed Cleansing Oilin ja Mediterranean Finishing Oilin avulla ja vapauta #todellinenkauneus sisältä ulos.

Oil Ultime
Chroma ID

VÄRJÄÄ ROHKEASTI CHROMA ID:LLA

Tutustu Schwarzkopf Professionalin uuteen, jännittävään Chroma ID -värituotteeseen. Vastauksena räätälöinnin, itse-ilmaisun ja sitoutumista vaatimattomien hiusvärien kysynnän kasvuun, Chroma ID on Schwarzkopf Professionalin ensimmäinen 100% räätälöitävä, sekoita ja sävytä -kevytvärijärjestelmä, jossa on integroitu Bonding-teknologia ja hoitavia aineosia.

 

Koska one-size-fits-all -lähestyminen ei enää ole tätä päivää kampaamoasiakkaille, Chroma ID tarjoaa loputtoman värivalikoiman; mahdollistaen kampaajan korostaa asiakkaansa yksillöllisyyttä. Luonnollisista vaaleista sävyistä pysäyttävään, rohkeaan pinkkiin, tämä sekoita ja sävytä -värijärjestelmä sisältää 6 Bonding Color Mask (Intense), 14 Bonding Color Mask ja 6 Bonding Color Mask (kotihoito) -sävyä sekä Clear Bonding Color Mask -tuotteen.

 

Sävyvalikoima täsmää suosituimpiin sävyihin IGORA ROYAL ja IGORA VIBRANCE -sarjoista, tehden helpoksi valita sopiva Chroma ID sävy kaksois-, vapaan käden- tai kokopään-levitykseen.

 

Ydistetyn integroidun Bonding- ja Low Salt -teknologian sekä syvähoitavien aineosien ansiosta, Chroma ID mahdollistaa kampaajalle 100% räätälöitävyyden, ylläpitäen hiuksen terveyttä ja jopa parantaen hiusten kuntoa kokonaisuudessaan.

 

Värjaa roheasti ja tuo esille asiakkaasi todellinen sävy!

 

Tutustu Chroma ID:n rajattomiin sävy mahdollisuuksiin.

JUHLISTA HUOMISEN YKSILLÖLLISTÄ KAUNEUTTA TÄNÄÄN MAD ABOUT LENGTHS JA CURLS SUPERFOOD APUNASI

Mad about on kokonaisvaltainen hoito- ja muotoilujärjestelmä, joka soveltuu kaikille hiustyypeille kestävistä laineista ja kiharoista upeisiin pitkiin hiuksiin, joista voit todella olla ylpeä. Tutustu hoito- ja muotoilusarjojen viimeisimpään valikoimaan – Mad about Lengths ja Mad about Curls Superfood.

 

Kasvata hiuksesi pidemmäksi sentti sentiltä Mad about Lengths –tuotesarjan avulla. Kokonaisvaltainen hoitosarja vahvistaa pitkiä hiuksia tyvestä latvaan kevyen kosteuttavilla koostumuksilla. Kauniille pitkille hiuksille, jotka ovat terveet sekä elinvoimaiset, eikä niitä tarvitse pätkäistä jokaisella kampaamokäynnillä.

 

Mad about Curls Superfood korostaa afrohiusten luonnollista rakennetta ja kauneutta. Ne ovat yksiä hauraimpia ja vähiten suomukerroksia omaavia hiuksia maailmassa. Superfood-öljyjen avulla, Mad about Curls Superfood Mask ja Leave-in Treatment hoitavat intensiivisesti, kosteuttavat ja vahvistavat hiusten tiukkaa rakennetta, säilyttäen niiden luonnolliset öljyt ja lisäten kiiltoa.

 

Nyt on aika juhlistaa kiharoita, laineikkaita ja pitkiä hiuksia… ne ovat yhtä yksillöllisiä kuin sinä itse. Tutustu uuteen Mad about -valikoimaan jo tänään!

Mad about
Shaping Futures

INSIDE SHAPING FUTURES JOURNEY

Schwarzkopf Professional esittää dokumenttisarjan kansainvälisestä hyväntekeväisyyshankkeestaan.

 

Schwarzkopf Professional on Shaping Futures -projektin kanssa pitkään yhteistyötä eri kansalaisjärjestöjen sekä kampaajaverkoston kanssa. Tämän yhteistyön avulla Schwarzkopf Professional on muuttanut heikommassa asemassa olevien nuorten aikuisten elämää kampaajakoulutusohjelman avulla.

 

Juhlistaakseen hyväntekeväisyyshankkeeseen osallistuvien vapaaehtoisten uskomatonta omistautumista ja sitä iloa mitä hanke on tuonu satojen ihmisten elämään ympäri maailmaa, julkaisee Schwarzkopf Professional dokumenttielokuvan: "inside Shaping Futures".

 

Tämä dokumentti vie sinut tunteikkaalle matkalle Shaping Futuresin maailmaan. Hankkeen toiminnasta kertovat kansalaisjärjestöjen edustajat, kampaajat, Schwarzkopf Professionalin yhteistyökumppanit sekä tietenkin itse Shaping Futures -oppilaat itse.

 

"Tämä on todella ainutlaatuinen kokemus meille kaikille, jotka olemme olleet tässä mukana… Se intohimo jolla opiskelijat opiskelleet ja mitä hyötyä se on tuon heidän elämäänsä, on koskettanut heitä ihan yhtä paljon kun meitä vapaaehtoisia." – Coralie Loth, Shaping Futures Manager at Schwarzkopf Professional

 

Katso neliosainen dokumenttisarja nyt.

BC BONACUREN TARINA JATKUU NELJÄLLÄ UUDELLE, UPEALLA TUOTTEELLA

Uudet BC Bonacure tähtituotteet on luotu vastaamaan tämän hetken trendeihin: kiiltävyys, pigmentoitu hoito, kerrostus sekä föönin kuumuudelta suojautuminen, jotta kampaajat ja asiakkaat voivat taas #BELIEVEINCONFIDENCE.

 

BC Bonacuren hiusten ongelmia ratkaisevat tuotelinjat tarjoavat nyt neljä uutta tähtituotetta, jotka antavat hiuksille kiiltoa, pigmenttistä hoitoa, sileyttä ja hoitoa kuivauksen alle:

 

1. BC Bonacure UV Filter Color Freeze Liquid Shine - painoton seerumi, joka lisää värin ja raitojen vivahteikuutta.

 

2. BC Bonacure pH 4.5 Color Freeze Chocolate Micellar Shampoo - Väripigmenttejä sisältävä shampoo, joka syventää ruskeita sävyjä.

 

3. BC Bonacure Keratin Smooth Perfect Duo Layering - Hiukset kesyttävä duo paksuille, karkeille ja vaikeasti hallittaville hiuksille.

 

4. BC Bonacure Peptide Repair Rescue Blow Defense - Hiuksia vahvistava voide käsitellyille hiuksille.

 

BC Bonacuren tuotteet on omistettu erilaisille hiusten tarpeille, jotta asiakkaat voivat nauttia kampaamolaatuisesta hiustenhoidosta myös kotona.

 

Tutustu BC Bonacuren tuotevalikoimaan jo tänään!

BC Bonacure Tuotteella

Together #apassionforhair

Hiusmaailma elää jatkuvassa muutoksessa; kasvua ja edistystä tekniikoissa, trendeissä, innovaatioissa ja ammattitaidossa. Me haluamme pitää yhteistyökumppanimme, parturi-kampaajat, ajan tasalla jotta he voivat menestyä. Sinun on nyt todella helppo pysyä mukana hiusmaailman muutoksissa inspiroivien sosiaalisten kanaviemme kautta – käytä nettisivujamme hyväksi ja ole mukana 24/7.