#TogetherWeStand

#TOGETHERWESTAND

 

#TOGETHERWESTAND Rakennamme yhdessä parempaa tulevaisuutta.

 

Näinä epävakaina aikoina, halusimme kertoa arvokkaille asiakkaillemme, että olemme täällä teitä varten!

 

Kampaamo on enemmän kuin pelkkä palvelu – se on käsityötä kauniiden hiusten eteen ja sen lisäksi kampaajat saavat toimia niin terapeutteina, kuin ystävinä. Kampaajat ovat tärkeässä roolissa kun juhlitaan suuria tapahtumia elämässä niin iloissa, kuin suruissa. Kampaajat luovat asiakkaisiinsa pitkäaikaisia suhteita ja ovat aina valmiina asiakasta varten.

 

Viimeiset viikot ovat muokanneet arkemme täysin uudenlaiseksi, eikä maailma todennäköisesti ole enää se sama, johon olimme tottuneet.

 

Toivomme koko sydämestämme, että et ole liian järkyttynyt vastoinkäymisistä, joita olemme kohdanneet.

 

Jotta voisimme tukea sinua parhaalla mahdollisella tavalla, olemme luoneet uuden yhteisöllisen alustan, erityisesti juuri sinulle. Sieltä löydät muun muassa ilmaisia koulutuksia, voit jakaa ajatuksiasi ja saada ammattillisia neuvoja.​

 

Ota yhteyttä

 

Ota yhteyttä sähköisellä yhteydenottolomakkeella.

 

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen koulutus.osasto[at]henkel.com

#TogetherWeStand
#HelpYourSalon

#HelpYourSalon

 

Schwarzkopf Professional tukee täysin #HelpYourSalon -kampanjaa. Se on kampanja, joka antaa kampaajille mahdollisuuden saada välittömästi tuloa ja samalla säilyttää uskolliset asiakkaat näinä vaikeina aikoina. Kampaaja voi rekisteröidä liikkeensä ilmaiseksi palveluun osoitteessa helpyoursalon.com, jakaa tästä tietoa omissa sosiaalisen median kanavissa ja luoda persoonallsia lahjakortteja asiakkailleen.

 

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa ja jätä kommenttisi liittyen tähän kampanjaan käyttämällä tunnisteita #HelpYourSalon ja #togetherwestand, muista myös merkitä @schwarzkopfpro.