Creating Tomorrow's Colour Today

Creating Tomorrow's Colour Today

Essential Looks Collection 2:2019

 

Tämän kauden trendit perustuvat väreihin ja vastakohtiin. Kokoelma on saanut inspiraatiota äärimmäisyyksistä (ja kaikesta niiden välillä) – ja esittelee kahdeksan tyyliä kolmelta trendiltä, ​​joiden tekijöinä ovat eräät maailman visionäärisimmistä hiustaiteilijoista.

 

Kokoelma löytää tasapainon muodin ystävien ja ihmisten välillä, jotka tekevät epämuodikkuudesta muodikasta.

 

"Tänä päivänä globaalissa maailmassa, muodissa ja kulttuurissa voidaan sanoa ihan kaiken olevan muotia. Vaikka muutos on ilmassa, haluamme samaan aikaan olla entistä aidompia kaikessa tekemisessämme."

 

Schwarzkopf Professional International Creative Director, Simon Ellis

Color Clash

Trendi 1: Color Clash

Ajattele rohkeita värejä, ylellisiä siluetteja ja valuvia leikkauksia.

 

 

 

Muodin henki voi johdattaa meidät moniin eri paikkoihin, mutta upeimmalta tuntuu, kun se henkii jotain suurta. Tässä tarinassa sävyt ovat voimakkaita ja ristiriidat lumoavia. Siluetit ovat vahvoja ja niissä on voimakkaan ylellinen mutta aliarvostettu ja hieman kulunut sielu.

 

Kirkkaat värit huokuvat nuorekasta energiaa – ylelliset kankaat, kauniisti laskeutuvat leikkaukset, asusteita unohtamatta. Tämä tyyli on vaivaton mutta samaan aikaan hienostunut.

Urbaganza

Trendi 2: Urbaganza

Klassikot nähtynä modernin kaupunkilaisen silmin.

 

 

 

Autenttisuus on kaupunkilaisten hallitseva elämänasenne. Trendi? Urbaganza – uudelleen keksitty klassikko, joka lumoaa kiillolla.

 

Cool ja täysin itsevarma; Urbaganza juhlistaa jokaisen ainutlaatuisuutta ja uuden urbaanin asenteen elämää. Normeja on ravisteltu, klassiset muodot uudistettu pelottomasti ja luotu odottamattomia yhdistelmiä. Yksinkertainen muoto on patentoitu ja ylellinen nahka tuo esiin selkeät siluetit. Linjat ovat terävät ja kiilto on huipussaan!

Texture Tension

Trendi 3: Texture Tension

Kosketus läpikuultavuuteen ja puhtauteen.

 

 

 

Joskus vähemmän on enemmän. Elämässä on kyse hidastamisesta sekä kuulluksi tulemisesta. Tämä on tarina rakenteiden yksinkertaisuudesta, rehellisyydestä sekä ajattomuudesta. Raikkaan valkoiset paidat, joissa läpiluultavia osioita, tuhkan sävyisiä hiuksia, jotka näyttävät täysin luonnollisilta mutta maagisesti valaistuilta.

 

Läpinäkyvyys, yksinkertaisuus, puhtauden voima, vivahteikkaat luonnonsävyt, pastellit ja hohtava valkoinen; kimmeltävät hiukset – ovatko ne sadepisaroita?